Scudo Sports

Günün Fotoğrafı

Alaincourt, France
20250315_174938.jpg

Dipçe: İş arkadaşımın biri işi bırakıp dönerci açmıştı. İki aydır ha bugün, ha yarın derken fırsatım olmadı. Dün kendimi gazlayıp iftar için oraya gideyim dedim. Yaklaşık 40 km yol uzun süre böyle kanal kenarından.
Neredeyse 2 saat bisiklet sürüp Chauny 'ye vardıktan sonra arkadaşı aradım ve evdeyim dedi. 🤣 Lokantayı açmayacakmış. Bir ton fırçaladım ekmek teknesi hemde cumartesi kapatılmaz diye. 😅
Neyse, gidip KFC'de iftar yapıp döndüm demek isterdim ancak ışığı sağlam bağlamamışım. Yeri aydınlatmaya başladı. Dönüş yolumda pek aydınlık olmadığı için ne yazık ki trenle döndüm.

Scudo
Alperen için bir pazar klasiği yine dağlardaydım, bu sefer rotadan keyif almadım yüreğim burkuldu. Haziran 2024 'te yıldırım kaynaklı çıkan yangın sonucu Denizli Babadağ ve çevre köylerin hemen yanı başındaki orman yandı bitti. 1 ay öncesine kadar yanan ağaçlar duruyordu. Bugün etkinliğimizde gördük ki kesim başlamış alanın boşluğu aslında ne kadar büyük bir alanın tahrip olduğunu gösterdi. Ayrıca şelalelerin olduğu kısımda da su o kadar azalmış ki ağustos 2023te gittiğimiz sudan çok daha az seviyedeydi. Havalar böyle gittiği müddetçe geçtiğimiz seneden daha kötü bir kuraklık maalesef bizleri bekliyor.
IMG_20230827_120629.jpg
16-03-2025.jpg

Şehrin bu kısmına gelince her defasında diğer Cemal "dönme, güneye doğru sür" diyor. 😅

Saint-Quentin, France
20250306_181717.jpg

Tren yolunda çalışma varmış. Çocuklarla buluşmaya giderken otobüse bindik bizde. Hava çok güzeldi aslında, niyetli olmasam tam sürülecek zamandı. 😌

Saint-Quentin, France
Screenshot_20250322_153559_Gallery.jpg

Geri