Scudo Sports

Günün Fotoğrafı

Scudo
Tekerleri de 1,75'e çektim. Şimdi daha hızlıdır.😅

318770 dosyayı görüntüle
Dipçe: Özür dilerim, değişimden önceki son görseli.😅
Yeni bisiklet hayırlı olsun dostum 🧿
Bisikletin sağında, ön v arka tekerin göbeğine monte gibi görünen aparatlar (kapak mi bilemedim) fonksiyonu nedir?

• Beğen
Tepkiler: bekirs07
Sakallar yüzünden kaç watt kayıp vardır acaba? Aero katsayısı baya artıyor onla :D
Şu gurupla yokuş inerken pedal bile çevirmeden en arkadan en öne geçtim.😄
20240703_193122.jpg
Yeni bisiklet hayırlı olsun dostum 🧿
Bisikletin sağında, ön v arka tekerin göbeğine monte gibi görünen aparatlar (kapak mi bilemedim) fonksiyonu nedir?
Bir özelliği yok efendim. Bisiklet Barselona'dan geldiği için paketlerken zarar görmesin diye takmışlar, çıkartmamıştım. Artık çıkarttım.😅
20240706_113123.jpg

Tur bisikletinden katlanırı uzun süredir kullanmıyordum. Bu gün ufaklık ile uludağı tavaf ettik. Misi,doğancı,tuzaklı,hüseyinalan,bağlı yaylası derken milli parka çıktık. İnişimizde aynı rotadan oldu.Katlanır ile bu turu yapmanızı pek önermem açıkcası. Zorlayıcı bir rota bu bisiklet ile. Doğayı seven,doğada saatler geçirmek isteyen birisi olarak ben keyif aldım. 3 saatte çıktığım bu rotayı bu ufak arkadaş ile 7 saatte keyifle ve bolca molalı bir şekilde doğayı seyrederek çıktık. Picsart_24-07-08_22-52-34-395.png

IMG_20240707_142112.jpg
Rusya, Moskova ili, Yaropolets barajı. Burada ilk rus hidroelectrık enerji istasiyonu 1920 yılda Vladimir Lenin tarafından açıktı. Bu istasiyon Yaropotets küçük kasabasına ve birçok yakındaki köylere elektrik verdi.

Geri