Scudo Sports

Günün Fotoğrafı

Scudo
Selamlar; acaba bu atölye, Isparta'da bir bisikletçiye mi ait? Eğer öyle ise, ister buradan ister özel mesajla, izlenimlerinizi ve bisikletçinin isim ve telefonunu paylaşabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler. 🙏
bisikletçi erkan
elindeki malzemeler Türkiye'de sayılı bisikletçi de vardır tahmin ediyorum , ayrıca işçiliği bisiklete özenli davranması da çok iyidir. tavsiye ederim kesinlikle.
GSM 05433768856.

bisikletçi erkan
elindeki malzemeler Türkiye'de sayılı bisikletçi de vardır tahmin ediyorum , ayrıca işçiliği bisiklete özenli davranması da çok iyidir. tavsiye ederim kesinlikle.
GSM 05433768856.
Çok teşekkürler, işyeri adı "Erkan Bisiklet" mi? Mümkünse tam adını yazar mısınız?

Düzeltme: telefon numarasını kişiler'e ekleyince WhatsApp hesabında bisikletçi Erkan diye çıktı.

Fotoğrafta doğru düzgün atölyesi olduğunu görünce bu çevrede işine saygı duyan bir bisikletçi varmış diye sevindim. Tekrar teşekkürler.

Son düzenleme:
Fethiye yarım adasını turladım , sağolsun arkadaşım kron xc100 bisikletini bana emanet etti gezerim diyerek. Spd pedal yok tabii , o yokuşlar daha zor olmayınca. Spd pedal sen ne güzel nimetmişsin ..

C413DB00-E918-483D-8408-E8CF6B9D856F.jpeg3E163863-D03A-4FAB-94A2-F77ECCB0CD88.jpeg

Geri