suat akman
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.756
- Başlangıç
- 1985—86
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
MTB candır!
Haftasonu için sözleştiğim herkes bir mazeret bulup kaçınca işbaşa düştü. Dedim kendi kendime "Huzur dağlarda
"
Bodrum’dan çıkıp, Pedasa – Demir (Torba) arası dağlarda gezip kuşbakışı yarımadanın keyfini çıkarmak, biraz hoplayıp zıplamak, azıcık tarihle buluşmak isterseniz buyurun!
(link)
Yeşil hat asfalt başlangıç
Lacivert hat Bodrum'a kuşbakışı kros
Sarı hat dağ yollarında iniş çıkışlar
Kırmızı hat 5 km kros iniş
Mor hat asfalt yol Bodrum dönüş...
Pazar sabah erkenden kendime vakit ayirip vurdum kendimi şehir disina. 3 saat kadar gezindim MTB ile. Bunun 2 saat 17 dakikası pedalda gecti. 200 metre rakımdan Bodrum’a kusbakisi kros surdum ilk basta. Sonra 350 metre rakıma kadar tirmandim, Gectigim rotanin en yuksek noktasi orasiydi
Bodrum yarımadasinin Kuzey ve Guney tarafi ayni anda ayaklar altinda! Oyalanmadan saldim bisikletimi 5 km’lik dağ inişine. O bozuk yolda taslardan sekerken 27 km ortalama hiz ile bir ara 43 km. max. Gormusum :in:
Orman İşletmesi Yangın Sondurme Istasyonu anayola baglanan 150 metrelik alani kilitlemiş. Mecburen dere yataginda debelendim azicik… Sonunda yolu bulunca hizlandik haliyle
Ilk benzincide lastiklerin havasini yukseltip eve donus 
Stresten arinip guzel bir haftasonu açılışı ve yeni haftaya zinde başlangıç yaptım
Umarim size de aldigim keyifle tur attirabilirim bu video da…
Acemi işi video kurgusu idare edin işte
Birde ara ara çıkan ucretsiz video kurgu programinin reklamı olmasaydı iyiydi bence…
Haftasonu için sözleştiğim herkes bir mazeret bulup kaçınca işbaşa düştü. Dedim kendi kendime "Huzur dağlarda
Bodrum’dan çıkıp, Pedasa – Demir (Torba) arası dağlarda gezip kuşbakışı yarımadanın keyfini çıkarmak, biraz hoplayıp zıplamak, azıcık tarihle buluşmak isterseniz buyurun!
(link)
Yeşil hat asfalt başlangıç
Lacivert hat Bodrum'a kuşbakışı kros
Sarı hat dağ yollarında iniş çıkışlar
Kırmızı hat 5 km kros iniş
Mor hat asfalt yol Bodrum dönüş...
Pazar sabah erkenden kendime vakit ayirip vurdum kendimi şehir disina. 3 saat kadar gezindim MTB ile. Bunun 2 saat 17 dakikası pedalda gecti. 200 metre rakımdan Bodrum’a kusbakisi kros surdum ilk basta. Sonra 350 metre rakıma kadar tirmandim, Gectigim rotanin en yuksek noktasi orasiydi
Orman İşletmesi Yangın Sondurme Istasyonu anayola baglanan 150 metrelik alani kilitlemiş. Mecburen dere yataginda debelendim azicik… Sonunda yolu bulunca hizlandik haliyle
Stresten arinip guzel bir haftasonu açılışı ve yeni haftaya zinde başlangıç yaptım
Umarim size de aldigim keyifle tur attirabilirim bu video da…
Acemi işi video kurgusu idare edin işte
Birde ara ara çıkan ucretsiz video kurgu programinin reklamı olmasaydı iyiydi bence…