Scudo Sports

Günübirlikte olsa huzur Dağlarda! :)

suat akman

Forum Bağımlısı
Tepki
4.756
Başlangıç
1985—86
Bisiklet
Mosso
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
MTB candır!
Haftasonu için sözleştiğim herkes bir mazeret bulup kaçınca işbaşa düştü. Dedim kendi kendime "Huzur dağlarda :)"

Bodrum’dan çıkıp, Pedasa – Demir (Torba) arası dağlarda gezip kuşbakışı yarımadanın keyfini çıkarmak, biraz hoplayıp zıplamak, azıcık tarihle buluşmak isterseniz buyurun!

(link)
Yeşil hat asfalt başlangıç
Lacivert hat Bodrum'a kuşbakışı kros
Sarı hat dağ yollarında iniş çıkışlar
Kırmızı hat 5 km kros iniş
Mor hat asfalt yol Bodrum dönüş...

Pazar sabah erkenden kendime vakit ayirip vurdum kendimi şehir disina. 3 saat kadar gezindim MTB ile. Bunun 2 saat 17 dakikası pedalda gecti. 200 metre rakımdan Bodrum’a kusbakisi kros surdum ilk basta. Sonra 350 metre rakıma kadar tirmandim, Gectigim rotanin en yuksek noktasi orasiydi :) Bodrum yarımadasinin Kuzey ve Guney tarafi ayni anda ayaklar altinda! Oyalanmadan saldim bisikletimi 5 km’lik dağ inişine. O bozuk yolda taslardan sekerken 27 km ortalama hiz ile bir ara 43 km. max. Gormusum :in:
Orman İşletmesi Yangın Sondurme Istasyonu anayola baglanan 150 metrelik alani kilitlemiş. Mecburen dere yataginda debelendim azicik… Sonunda yolu bulunca hizlandik haliyle :) Ilk benzincide lastiklerin havasini yukseltip eve donus :)
Stresten arinip guzel bir haftasonu açılışı ve yeni haftaya zinde başlangıç yaptım ;)
Umarim size de aldigim keyifle tur attirabilirim bu video da…

Acemi işi video kurgusu idare edin işte :p
Birde ara ara çıkan ucretsiz video kurgu programinin reklamı olmasaydı iyiydi bence…

Scudo
Güzel bir rota yapmışsınız, video da güzel olmuş, tebrikler

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Oldukça güzel bir video olmuş sıkılmadan izledim tebrikler ayrıca müziklerde 10 numara :)

• Beğen
Çok güzel olmuş abi tur bisikletini aldım daha takamadım tekerini falan,valla dağ bisikletine özeniyorum daha bisiklete binmeden , para biriktirmeye başladım :)

• Beğen
Bence kişisel sürüm grup olarak sürmeden daha performanslı ve keyifli :) ben şahsen daha çok seviyorum ayrıca rota ve video çok güzelmiş abi bol pedallar :)

@MS.Aydeniz

Ilk kez video kurgulamaya calistim. Sevindim begenmenize ve sıkılmadan izlenebilmesine :)

@Onur İlker Gündoğdu

Dogru lastik secimi ile tur bisikleti ile de cikarilabilecek bir rota aslinda. Sonucta fazla ucup ziplanan bir gecis yok! Iyi bir tur bisikleti kadrosu (orta sinif - guvenilir saglamlikta veya uzeri kalite) guzel bir lastikle bu tip rotalarda sorunsuz ve keyifle yol almanizi saglar ;)
Ornek 1990 larda Bianchi meta pro ve kenda lastiklerle gezerdim eskiden buralarda ve yollar daha kotuydu :rolleyes:

@Abdülsamed AKBULUT

Tesekkur ederim. Dediginiz gibi kişisel sürüm grup olarak sürmeden daha performanslı ve keyifli. Bende seviyorum. Ancak herhangi bir kaza vb. durumunda kendinizden gecseniz ilk mudahaleyi yapacak yardim cagiracak kimse olmamasi bu tarz outdoor etkinliklerde onemsenmesi gereken bir konu. Sonucta bu zamanda o yollardan gunde 2-3 kisi belki geciyordur. Onlarinda ne zaman gececegi belli olmaz...
Aile babasi olmadan once takmazdim boyle seyleri de sorumlu oldugunuz kisiler varsa durum degisiyormus bunu gordum :)

@ebubekir sözbir

Izlediyseniz son ceyrekte cikardim keyfini asfalt kokusu, egzos kokusu ve araclarin verdigi tedirginligin :p

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
Kesinlikle haklısın abi, gerinizde sorumlu olduğunuz kişiler sizi hazlarınızda frenliyo malesef ama onların verdiği hazda başkadır tabi ilerde nasip olurda baba olursam :D

@karakaya

Tesekkur ederim begendiginiz ve tesvik edici sozleriniz icin :)
Sizin geziler kadar uzun soluklu ve bol manzarali olmasa da guzel bir gundu benim icin :)
Ama en cok oglunuzla yaptiginiz gibi keyifli ve ozendirici turlari yakinda benim ufakliklarla yapabilecekmiyim onu merak ediyorum :)

Geri