Merhaba arkadaşlar .. Güngörende 50 civarında üyemizle ufak ama gelişmeye devam eden bi grubuz ... Güngören ve çevre ilçelerde ikamet eden arkadaşlar varsa grubumuza beklerim
Herkeze kefiyli forumlar siteye uzun zaman önce üye oldum ama tanışmak bugüne nasip oldu,Biraz kendimden bahsediyim
Aranıza istanbul dan güngören den katılıyorum ismim Mustafa memleketim trabzon burda olmamamın sebebi herkez gibi bisikletleri sevmem
Askere gidene kadar bisiklete bindim aktif olarak sonrası askerden sonra iş güç derken yıllar geçti.Şimdi yeniden başlıyacam inşallah.
Şuan bi bisikletim var araştırdığım kadarıyla 1982 model allegro puch yarış bisikleti keyifli bi bisiklet ama teknolojisi ve istanbul yollarında
durumu yüzünden rahat binemiyorum yeni bir bisiklet almak düşüncesindeyim.
Sizlerinde yardımlarıyla yeni ve başlangıç dönemi için marka model desteği yardımı bekliyor olucağım.
Şimdilik benden bu kadar kendimi tanıtmaya çalıştım bol bol aktif olmaya çalışacağım atladığım yada sizlere aktarmadığım bi konu var ise sormanızı rica ederim
Bisiklete ağırlıklı olarak hafta sonları binicem havaların durumuna göre hafta içi de iş dönüşü bi ter atarım ve vaktim oldukça arabama atlayıp ormanlık alanları tercih edicem
Maalesef eskisi gibi aktif değiliz. Çoğu arkadaş bisiklet sürmeyi tamamen bıraktı. Geri kalanlar da grupupla beraber değil de bireysel olarak sürmeye devam ediyor.
@Kadir Eskici
Kötü olmuş gerçekten (( bir iki yıl önce kale canter önünde hatırı sayılır bi kalabalık bisiklet grubu görüyordum ben o zamanlar işten dolayı çok fırsat bulup binemediğim için gruba katılamamıştım şimdi beraber sürebileceğimiz birileri çıksın diye bekliyoruz maalesef...
SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi