Scudo Sports

Güneye giderken. Final turu: İzmir - Hatay

@Barış Kılınç

durun bakalım geçirmeye birkaç kişi geliriz belki kuşadasına :ci:

• Beğen
Tepkiler: Ozan Yılmaz
Scudo
Ozan orada olmayi turuna katilmayi cok isterdim. Bu sefer kisa bile olsa sana eslik etme sansim yok maalesef. Fakat beni heycanlandiran bu turu sonuna kadar takip edecegim. Arada tur ile ilgili gelismeleri aktarirsan seviniriz.

Turda kullanmak icin bayrak, logo, tshirt vs birseyler hazirladiniz mi merak ettim dogrusu.

Takipteyiz.

Tura az kaldı inşallah sorunlarımı halledıp turun mersın hatay bolumunde bulunacağım...Kendıne cok ıyı bak dostum gorusmek uzere...

• Beğen
Ozan bir ses ver lütfen :)

Tura bir haftadan az kaldı..
Böyle olunca her gün senden bir mesaj görme ihtiyacı hissediyorum :)..

Evrim abi, aylardır Güney Asyada pedal çeviriyor, sen de Türkiye kıyılarında bir tur yapıyorsun :)... Ne müthiş! Ah benim de yanında olma şansım olsaydı...

çok gevezelik ettim yine, senin konuşman gerek benim yerime, asıl haberler sende.

hoşçakal

saolun arkadaşlar :)

hazırlıklar tam gaz devam ve ekip izmirden büyük ihtimalle beş kişi olarak çıkacak yola.

• Beğen
@evrimyigit

Teşekkürler Evrim abi.Keşke gelebilseydin sen de.Asya maceralarını okuyorum;ama senin ağzından canlı canlı dinlemek daha bir hoş olurdu.Neyse umarım turdan sonra görüşebiliriz;)

Turda kullanmak üzere birşeyler bastırmayı düşünüyorum.2,3 gün içerisinde halletmeye çalışacağım.

@Ümit Bozyılan

Teşekkürler Ümit'ciğim:) Daha nice turlar yapacağız seninle.Dünya bizim,onu iyi kullanmak lazım değil mi:)

@evren şahin

Teşekkürler Evren bey.Sizin köye gelmeden arayacağım sizi.Görüşürüz orada:)

Evet arkadaşlar....Cumartesi günü Ömer,Barış,Nur,Serpil abla ve bendeniz olmak üzere 5 kişi yola çıkacağız.Ayrıca İzmir'den uğurlamaya gelecekler olabilir.Tura aralardan da katılım olacak.Gelsin artık şu cumartesi sabahı:D

Serpil abla da mı geliyor? Muhteşem gerçekten. Şimdi orada olma isteğim bir kat daha arttı Ozan. Çok keyifli, harika bir tur olacak bu. Eşsiz sohbetler eşliğinde, muhteşem yollarda, saatlerce bisiklet sürmek...pedal çevirmek...
offf...yeter ama. bende geliyorum. :)

Bir de şu foruma daha sık yazsan be abi. Özlüyorum ama bak.
Blog adresini de yazarsan çok iyi olur, eğer bloga da birşeyler yazacaksan...

hoşçakal!

Şu sıralar foruma pek sık giremiyorum.O yüzden mesajlar biraz gecikiyor kusura bakma Yeni bir blog hazırlayacağım.O zaman linkini veririm

Gelme konusunda ciddisin değil mi?

bloğun linkini merakla bekliyorum abi.
gelme konusunda ciddi olmayı ne kadar çok isterdim...
turun çok fazla maliyetli olmayacağını bilsem bile, bundan sonraki genel olarak tüm gezilerim için paraya ihtiyacım olacağından, ve bu parayı ancak çalışarak elde edebildiğimden, bir de çalışmaya ara verirsem tekrar başlayamayacak oluşumdan dolayı gelmem çok zorlaşıyor.
Ama bir mucize olur da, cumartesiye kadar hayırsever bir insan çıkıp bana burs bulmamda yardımcı olursa :), ya da tura gidip geldikten sonra benim herhangi bir yerde tekrar işe başlayabilmem için referans olursa :), her nerede olursanız olun, en kısa sürede yanınıza gelip, kesinlikle bu muhteşem turda size yetişebildiğim yerden itibaren eşlik ederim....

işte öyle Ozan... Yani çok zor. :(

Ozan Cumartesi günü kaçta, nereden yola çıkıyorsun?

Bu arada ben Kuşadası'na kadar eşlik edebileceğimi söylemiştim ve çok da istiyordum ama, ne yazık ki şehir dışında olacağımdan sözümü tutamayacağım. Özür diliyorum.

İyi yolculuklar, yolunuz açık olsun...

ben de o kadar eşlik edicem sanırım ercüment :)

Geri