Scudo Sports

Güneye giderken. Final turu: İzmir - Hatay

Evren gerçekden sana inanamıyorum :D

Adana mersin tarsus ve devamında iskenduruna kadar inşallah dostuma ben eşlik edecem ve özellikle yemek kısmını bidaha düşün :D :D

Şaka bir yana inşallah güzel turlar geçireceğiz...

Scudo
Hepinize güzel mesajlarınız için çok teşekkür ediyorum.Desteğiniz bana ekstra bir güç sağlıyor.Tura 1 aydan az bir zaman kaldı.Heyecanım gitgide artıyor.Sizlerin de tura,bir kısmına da olsa katılabileceğinizi söylemeniz heyecanımı daha da arttırıyor.Umarım hep birlikte güzel bir tura imza atacağız:)

Tura katılmak isteyenler telefon numaralarını özel mesajla bana iletebilirlerse daha da mesut olacağım.Şimdiden teşekkürler;)

kaç kişi var şu an ozan?

Evet arkadaslar Ozan arkadasımız 22 austos gıbı tura baslıyor katılımcı sayısını ufak ufak sekıllenmesı gerekıyor .Oncekı mesajımda belırttıgım gıbı Ben Side -Tasucu kısmına katılıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ozan Yılmaz
Evet arkadaşlar tura an itibariyle 22 gün kaldı.Sayılı gün çabuk geçer derler.Denildiği gibi olsa iyi olur.Heyecanım gün geçtikçe artıyor:)

Kesin olmamakla birlikte turun tamanında bana eşlik edecek olan bisiklet dostlarım:

Ozan (OzzYMKL) ve bir arkadaşı

Ömer Bingöl

Ümit Bozyılan

Semih Çelikoğlu

Serpil Cangür

Turun uzun olmasından dolayı iş,güç durumlarını ayarlamak zor oluyor.Bu nedenle bu kişiler,turun tamamına katılmayı düşünen ama imkanlar dahilinde katılacak veya katılamayacak kişilerdir:)

Bunun dışında; Saruz26,Güven Şengönül,Yunus Emre POLAT,ERTAN27,Nur Yeşil turun bir kısmına katılmayı düşünmekteler.

Ayrıca;

İzmir-Kuşadası arasında Ercüment Özyurt

Side-Taşucu arasında Beyazıt Akan

Mersin'de Feyyaz Alaçam ve gezgin2

İskenderun'da ise bellamy ve Evren Şahin bize eşlik edecekler.

Turumuza katılmayı düşünen bisiklet dostlarımla birlikte pedallamak,yolları arşınlamak için sabırsızlanıyorum.Katılamayanların da yürekten desteklerine binlerce kez teşekkür ediyorum;)

Yeryüzünü ve gökyüzünü zehirleyen nükleer enerjiye, zehirli gazlara
Nükleer kadar temiz enerji var mı?

Termik'e Hayır Nükleer'e evet

• Beğen
Tepkiler: gezgin2
@nükleer kedi

bu konuda benim de epey karışık kafam. söyelenecek, konuşulacak çok şey var. yalnız bu başlık altında bu sohbet pek verimli olmayacak gibi. bu konuda bilgi ve görüş alış-verişi yapalım istiyosak "Bisiklet Forum - Dünya`nın En Büyük Türkçe Bisiklet Forumu > Güncel Konular > Güncel Haberler" başlıkları altında konu açılmasını öneririm.. :)

@nükleer kedi

Bu konuda sizinle hemfikirim.Maalesef bazı sivil toplum örgütleri bu konu hakkında pek bilgi sahibi olmadan nükleer enerjiye karşı çıkıyor.

Bu konuda tereddütleri olanlar için linkini verdiğim yazıyı okumalarını tavsiye ederim

(link)

Bu yazdıklarımla anasayfadakiler çelişiyor farkındayım.O yazı Karşı Bisiklet'in sayfasından alıntıdır.Bir grubun içinde her konuda hemfikir olmak zordur.Bu da o konulardan biri benim için.Bu konuya değindiğiniz için teşekkür ederim;)

@beyhan88

Yazmayı unutmuşum kusura bakmayın.Adana'da görüşmek üzere;)

AppRoacHaTeé :), Bu müthiş yolculuğun başlamasına neredeyse 1 hafta kalmış. Katılamayacağım için büyük bir üzüntü duysam da senin için sanki ben katılacakmış gibi heyecanlanıyorum. :)
Tüm hazırlıklar tamam mı?

Nükleer enerji konusunda da bir şeyler söylemek istiyorum; eğer bundan 9000 yıl önce ilk insanlar nükleer enerji kullanmış olsalardı, bugün biz hala onların nükleer çöplerinin doğaya karışmasını önlemek için bekçilik yapmakla görevli olurduk.
Bu kadar uzun süre zarfında böyle bir şeyin imkansız olduğu su götürmez bir gerçek.

onlarınki nükleere değil, genel bir karşı olma durumu, olur arada karışıklık :D

ben bu turda arkadaşım ozana eşlik edemeyeceğim, umarım her turda olduğu gibi son dakika "iptal"leri yüzünden tek başına çıkmak zorunda kalmaz yola, bence çıkmamalı da tek başına. siz tek bırakmayın arkadaşlar bu çocuğu emi? :)

• Beğen
Ozan,

bir ses ver lütfen :)

sadece birkaç gün kaldı bu müthiş gezinin başlamasına...

haberleri merakla bekliyorum!

hoşçakal!
kendine iyi bak..

• Beğen
Arkadaşlar tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.An itibariyle bir aksilik olmazsa turda baştan sona kadar 3 kişi olacağız.Bunun dışında önceki mesajımda da belirttiğim gibi aralardan eşlik edecekler olacak.

Son 11 gün kala heyecanım tavan yapmış durumda.Günleri sayıyorum artık.Desteğinizle yollara düşmeye can atıyorum;)

Geri