Scudo Sports

Güneye giderken. Final turu: İzmir - Hatay

Scudo
@omer_kt3

merhabalar.Ozan'ın yerine ben cevap yazsam kızmassın herhalde:)

gezi ozanında belittiği gibi çadır konaklamalı olacak.Bu yüzden çadır,uyku tulumu ve mat almanda fayda var.Gezinin sponsoru sanırım olamayacak.Ancak basın duyurusu yapılacak.Bunun dışında tamamen katılımcı arkadaşlarımızın kendi imkanlarıyla olacak.Umarım sorularına yanıt verebilmişimdir.

MErhaba... Yürekten destekliyorum... Geçen yaz bu güzergahı Türkiye Kıyıları Turumda yapmıştım.Çok güzel bir güzergah... Yol, konaklama veya her hangibir problemde elimde geleni yapmaya hazırım.Özellikle Mersin'e geldiginizde bana ulaşın paylaşalım bu macerayı...

Feyyaz Alaçam 0534 979 17 22
www.feyyazalacam.com

@bellamy

Olurunuz ne demek:) Tabii ki sizlerle birlikte pedallamak isteriz.Bu tur hepimizin:) İster bir gün,ister bir hafta,ister 27 gün olsun yanımızda olmanız yeterli:) İskenderun'da görüşmek dileğiyle...;)

@omer_kt3

Kusura bakmayın biraz geç cevap yazıyorum bir süre tatildeydim ve forumdan uzak kaldım:)

Tura katılabileceğinize çok sevindim.Merak ettiğiniz konularda Aytaç abi sağolsun gerekli açıklamaları yapmış.Bunun dışında maliyet konusu kişiden kişiye değişmekle birlikte benim öngördüğüm,çadırda konaklayıp kamp ocağımda yemeğimizi yaparak günlük 10-15 tl harcamayla turu ~300-400 tlye mal etmek.Ayrıca adaşım (OzzYMKL) nin önerisine göre turun Ramazan ayına denk gelmesiyle yemek ihtiyacımızı Ramazan çadırlarında giderebiliriz:)

@Feyyaz Alaçam

Selamlar Feyyaz.Desteğin için teşekkürler;) Mersin'e gelince mutlaka arayacağım seni:)

@lewent201986

Selamlar.Tura katılmayı düşünen fakat ortak endişelere sahip olan kişilerden birisiniz:) Bu endişelerden biri de kondisyon meselesi:) Bu endişeyi gidermek için tura katılmayı düşünen arkadaşlarımla beraber İzmir'de belli periyotlarla antreman yapmayı düşünüyorum.Sanırım siz de İzmir'desiniz.Bize katılmak isterseniz bekleriz;) Hiç olmadı turun tamamına katılamazsanız bile bir kısmına katılabilirsiniz:)

Desteklerini esirgemeyen tüm bisiklet dostlarımıza teşekkür ederim;)

şuan tura gelen garanti kaç kişi var baştan sona kadar?

@AppRoacHaTe

eyvallah ozanım nede olsa kayserili aklı beleşe çalışıyo hep:D

Tur çok güzelmiş ama illada profesyonel bisiklet sürenlerden mi oluşacak.Performansı düşük olanlar(benim gibiler) katılamazmı? Sizi yavaşlatırmıyım.Çok istiyorum böyle bir turu

@gürkan tenbel

bu soruya ozan (AppRoacHaTe) çok daha doğru cevap verir, ama benim nacizane görüşüm tur başlamadan en az iki hafta önce hergün düzenli bisiklet binebilirsen daha önce hiç bisiklet kullanmamış dahi olsan ayak uydurabilirsin;)

var mı başka gelen parmak kaldırsın:) yakında katılım listesini oluşturucaz da;)

bu arada malzeme listesiyle ilgili çalışmalar başlamıştır, en kısa zamanda o da paylaşılacakıtr!!

Çok güzel bir program. İnsanı heycanlandırıyor. İşim nedeniyle 27 gün yapamam ama bir bölümüne katılmayı çok isterim. Hadi hayırlısı. :)

• Beğen
Tepkiler: Ozan Yılmaz
İskenderun da sizi bekliyor olacağım. Uygun görürseniz 4 kişiyi evimde ağırlayabilirim. Bu ağırlamaya iskenderun gezisi ve akşam yemeği de dahil;)
Adanadan sonra kendinizi evinizde gibi hissediceğinize emin olabilirsiniz. Ama daha önce de bisikletseverlerin sizi yanlız bırakmıyacağına eminim.:)

Geri