Scudo Sports

Güneş yüzünü gösterince.(COLURMANLER)

Tepki
169
öğleden sonra güneş yüzünü gösterince colourman 5( faik) ve colourman 6 (ahmet) buluştuk.buluşma yerimiz olan meram köprüsüne ulaştık. :D :D

(link)
(link)
(link)
(link)

işte bizim colourman5 faik budur.:in: :in:
(link)
oda ne colourman5 faik bir ize rastladı :D :D acaba colourman 1 uğur beye mi aitti bu iz :D :D
(link)

(link)

ve biraz adrenalin yaşadık

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

pazar günüydü bu küçük bir geziydi ter atmaktı maksat.belki izlerin nereye gittiğini bulamadık ama yine de bizim için çok güzel oldu kanatindeyiz.

herkeze iyi pedallamalar

Scudo
Merhaba, üniversite öğrenimimi gördüğüm Konya (Meram daki eğitim fakültesi ) ve dersleri kırınca kaçtığımız Meram bağlarından güzel hatıralar canlandırdınız hafızamda.
Teşekküler.:in:
Selamlar

Not : Kask konusunda tavsiye almak kişisel tercihlerinize bir müdahale gibi gelebilir ancak çok acı tecrübelere şahit olduğumuz için belirtmeden geçemiyoruz.
Kaza
Anında
Seni
Korur

Selam colourmen5(faik) ve colourmen6(Ahmet), sizi de en sonunda bu forumda bisikletlerinizle Konyamızın en güzel yerinde görmek süper mutluluk bu bisiklet olayına Konyada başlayanlar hep Meramdan başlar benide tıpkı soner bey gib eski günlere götürdünüz teşekkürler ilk defa bisiklet ile Merema colourmen0(Muhammed)ile gitmiştim bana aynakolun nemarka dediğinde bisikletimde ayna aramıştım :D ne günlerdi aramıza hoş geldiniz çocuklar :winkenlux :winkenlux
sizleri seviyoruz hadi coloumen ler go go gezi içinde teşekkürler:in: :Skull-175

• Beğen
Tepkiler: AHMET KARAASLAN
(link)

Tabiki Eveeeet akşamları saat 22.00 ile 23.30 arası oralardaydım gerçekten tam bir dedektifsiniz :D :in: dedektif colourmenler bu arada o iz bizim eve gidiyor:D

• Beğen
Tepkiler: AHMET KARAASLAN
Geri