Scudo Sports

Gündüzcüler Kulübü

Scudo
@Anonim yav yok googlede beslemek le ilgili yazdım bura çıktı yoksa bilmem orayı :D forumdonanım takılırdım buraya takıldığımdan beri orayıda bıraktım :D

@chnkrmz geçenlerde süper markete gittim Link meyve suyu alacaktım ki, kasiyer bana "linkleri görmek için üye olmalısınız" dedi. Yok ben almayayım nasıl olsa üyelik istemeyen de bulurum dedim ve sessizce uzaklaştım oradan...

@chnkrmz bi tane alalım bundan. Turlarda muhafız olarak iş yapar. Arada bisikletle ön kaldırmayı öğretirsin. :D

@Ugur Basdag türkiyede yok galiba aliexpressten bakıcam şimdi :D
@Anonim vay sen kasiyerin yaptığına bak. üyelikten prim kazanıyolar kesin :eek:

Bu şarkı benden size gelsin:

Bu kadın safkan Amerikalı işte. Hem de Kolombiya cinsinden :krnz:

ben evden çıkarken annem balkonda kuran okuyordu. inşallah beni görmemiştir yaptığım hareketi :hasta:
adamda ara sokağa hızlı giriş yaptı bende o anda kaldırımdan iki teker atlıyordum adam birden yavaşladı ama tabi ben hızlıyım napalım :D adam ağzı açık kaldı üzerine uçarken sonra yanından vınn yaptım.:krsn:

@gamzece ooo ne diyosun. hemde trafikte otobüste bekleyenler beni izliyordu :D

@Ugur Basdag dedim ben sana benim bisklet her gün okunuyo diye :D

Günaydın gündüzcüler :D

günaydın @gamzece nasılsın maaşallah inşallah :D

@chnkrmz İyiyim teşekkürler. Yine bisikletle geldim işe mutluyum. Sen nasılsın inşallah ? :D

@Ugur Basdag gideriz gitmesine de bizim ufaklıkların da fiçiya gitme resmi günü bu gün çakışırız valla onlarla :D
@gamzece yani bu gün daha bi mutlusun :D bende işte bisikletle gidiyom 2 kat çıkartıyom. arkadaşlar görünce yardım edelim cihan abi diyolar da ben yok saolun diyom.
ama hiç düşünmedim nasıl yardım edeceklerini. bi tekeri onlar bi tekeri ben tutarak mı çıkarcas acaba. :koptum:

Geri