Merhabalar arkadaşlar eksik olarak gördüğüm bir konu hakkında video çektim umarım beğenirsiniz iyi seyirler lütfen olumlu veya olumsuz yorum yapınki bende kendimi geliştirebileyim bu arada beyaz dengesi ile ilgili baya bir negatif yorum almıştım umarım düzeltebilmişimdir
Rica ederim ne demek, eleştirilmek iyidir geliştirir tabii biz biraz duygusal bi toplum olduğumuz için eleştirilince tepki verebiliyoruz ama sen bu kabuğu kırmışsın Bu arada ışıklandırmam baya iyi özel bi ekipman mı?
Merhaba,
Videonuz icin tesekkurler. Ancak herseyi koymussunuz. Degisik birsey yok. Akord ayari nasil yapilir gbi yada vites ayarlarini anlatan bir video yaparsaniz sevinirdim
@Insansevmem Genelde insanlar ya onu mu koysam yok lastik ağırlık yapar tüh bunu unutmuşum falan diyorlar bu yüzden biraz açıklık gelsin konuya istedim, böyle yorumlar geldikçe neler çekmem gerektiği dahada şekilleniyor en kısa zamanda akort ve ayar videosuda gelicek o zaman, desteğiniz için teşekkürler @CanerG teşekkür ederim desteğiniz için @Anonim Özel ekipman değilde işte yavaş yavaş ayar yapmayı beyaz dengesini öğreniyorum tabi birde evdeki lambayı değiştirdim etkisi oldu sanırım, ne kadar çok eleştiri gelirse kendimi o kadar geliştiricem çünkü