Gökhan gerçekten bir sanat eseri olmuş fakat bu sanat eseri galerilere değil yollara ait olmalı. Kasko da yaptırırsın artık bu bisiklete Güle güle kullan ...
Nadide bir parça, kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah
furç takımı c-record, duruşu çok güzel
hope göbekleri ayrı mı topladın Gökhan, yoksa jantı set halinde mi almıştın?
Cinelli bar end plug lar ayrıntı gibi dursa da çok güzel olmuş
Üst düzey karbon bisiklet almak üzereyim;ancak böyle güzellikleri görünce birden anlamını yitiriyor.Detay fotolara baktım da şimdilik uykudan uyandım.Işığı ne de güzel yansıtıyor.Sabah başka güzel akşam başka...Kız gibi desem yeridir.Profesyonel çekimle çok ta fotojenik olabileceğinin sinyallerini veriyor.Güle güle kullanın;ama kullanmaya kıyamazsanız odada dursa da yeter.Seyredin gitsin!
Peki Gökhan bu sesteki dalgalanmanın sebebi nedir tam olarak bilgin var mı ? Yani ses hep aynı tonda çıkmıyor sanırım bütün bisikletlerde durum böyle dalgalı bir ses çıkıyor.
Bana kalsa müzelik ama siz binmeyi tercih ettiğinize göre vardır bir bildiğiniz.
Bir gün ikinizi yolda görürsem sizi değil de bisikleti kesin tanırım. Çok dikkat çekiyor çünkü Allah nazardan korusun.
Sesteki dalgalanma cep telefonu kamerasının ses almasındaki dandiklikten kaynaklanıyor. Yoksa sürüşte seslerde öyle bir aşırı dalgalanma yok. Az olur ve o da normal. İçinde tırnaklar var, dönen ve birbirine sürten parçalar var vs. yani mekanik sesler deyip geçiyorum ben.
@Hasan SAYLIK
Ben aldığım şeyleri kullanmayı seviyorum Hissiyatı önemli benim için.
Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için.
Toplamda on bin lira civarı bir maliyeti oldu
Parçaların bir kısmı internetten, bir kısmı ise Türkiye'den temin edildi
Vites grubu Aktif Pedal'dan alındı
Kadro İtalya'dan geldi