Scudo Sports

Güçlü Ön Far Önerisi

Scudo
Gece turunda geri gelirken vuran araçtan "görmedim" bahanesini duyduktan sonra bidaha görmedim diyemicekleri bir far arayışına girdim. Yolda durdurup kapa farı diye kızan olursa sen de kapa derim olur biter (tabi tek yönlü yolda ters gitmiyorsam).
XM-L T6 ledleri çok övüyorlar ben de aldım bir adet. Bataryalı 4 adet 18650 pil ile beslenen modellerden.
(link)

2-3 güne gelir ülkeye giriş yapmış kargo. Geldiğinde incelemesini paylaşırım

Kısa zaman önce BİM de satılan kafa lambaları vardı, sadece 7.5 TL idi. 2 tane aldım birini gidona monte ettim. Şarjlı pille 4-5 saat canlı ışık veriyor,
Performans olarak da piyasadaki 20-30 tl lik fenerlere beş basar, eğer hala BİM de bulabilen varsa kesinlikle tavsiye ederim.

Onu bunu bilmem. Fenix LD 25 kullanıyorum. 129 Metreye ısıgı dagıtmadan vuruyor. Hele gece yolda ışık yoksa ve karanlık bir yerden gidiyorsanız Dehşet-ül Vahşet. Çok memnunum. Kuvvetli yanma- zayıf yanma ve sos modu var.
(link)

bu linkte var. bakabilirsiniz.

Ben biraz paraya kıyıp şundan aldım:
(link)

Bayağı kuvvetli ışığı var. Hatta birkaç kere yanından geçtiğim kişilerin arkamdan "oha bisikletmiş lan" diye konuştuklarını duydum :). Ortalama mobilet farının %75'i kadar ışık veriyor diyebilirim.

Ben (link)çok beğendim. Fakat almam gereken öyle çok malzeme var ki paraya kıyıp alamadım. Onun yerine dandik (link)aldım. Gece yolculuğu yapmamaya çalışıyorum zaten.

@candas

mrb candaş. bende Zonguldaklıyım kozludan.ama istanbulda yaşıyorum .bende far alacam .sen memnunmusun ondan? birde nerden bulurum o site hariç

@Serden Us
o siteden alışveriş güvenilirmi?bende far alcam mutlaka ama İngilizcem hiçyok oradan nasıl alacağım yada aynı ürünü itanbulda bulamammıki?

Bisiklete takma aparatı için de link vereyim hemen . Ayrı aldım ben onu. Hem yukarıya hem saga sola çevirebiliyorum aparat sayesinde feneri. Buyurun:
(link)

Alp Bey,

verdigim linkteki siteyi incelediyseniz bu fenix marka fenerin çeşitli modelleri var. Artık maddi durumunuza veya ihtiyacınıza göre birini begenirseniz; pişman olacagınızı hiç sanmam. Kaliteli ürünler üretiyor bu firma. Benim kullandıgım model 2 metreye kadar su geçirmiyor ve darbelere karşı dayanıklı.

Umarım ki yardımcı olabilmişimdir.

Benim bir tane var ama bazi zamanlar yetersiz geliyor gibi. Simdi bir tane de esim icin alacagim. Yurtdisindaki sitelerde cok cesit var ve uygun fiyatli ama forumda kullananlarin tecrubesi cok onemli. Sizin de bu kadar begenmis olmaniz iyi bir referans oldu. Cok tesekkurler.

Rica ederim Alp Bey. Yurtdısı sitelerde aynı ürünü belki daha ucuza bulabilirsiniz. Ama almaya karar verirseniz de sağlam sitelerden alın derim. Replikasyon ürün çok fazla çünkü.

Bende bu fardan var. Karanlıkta oldukça etkili, akşam sahil yolunda da öndeki yayaları uyarmaya bir nebze olsun yardım ediyor.
(link)
Bir fotoğraf çekmiştim, paylaşayım. Tam etkisi belli olmuyor ama bir fikir verebilir.
http://img824.imageshack.us/img824/462/qst4.jpg

• Beğen
Tepkiler: Ömer Ş.
@KaanG
Aynı farı kullanıyorum ancak ben 40 dolara almıştım aynı siteden. 1 sene oldu alalı çok zamlanmış. Ben de dxten almıştım çünkü.

Yeni konu açmamak için buraya yazayım.Bana ön ve arka far lazım böyle oldukça güçlü olan.Fiyatı çok tuzlu olmazsa iyi olur elbette.Markası hiç önemli değil.Şimdiden teşekkürler :srnsml:

Fiyatı biraz tuzlu fakat gerceçkten çok güzel fazla yer kaplamayan birsey istiyorsan sana bunu birebir test etmiş biri olarak bunu öneriyorum (link)

• Beğen
Tepkiler: tolga akyol
Geri