Scudo Sports

GT Avalanche 2.0 kadro kulağı

ayhandeniz71

Aktif Üye
Tepki
562
İsim
Ayhan Deniz
Bisiklet
Whistle
Merhabalar katro kulağı yukarıda belirtilen markanın kadro kulağı yok eskiside malesef elimde yok kulak bölgesinin fotoğrafı var.WP_20170713_11_36_39_Pro.jpg

Scudo
@ayhandeniz71 Kadronuzla uyumlu parçanın resmi aşağıdaki gibi. CNC makinada buna yakın bir parça imal ettirebilirsiniz. Türkiye'de bulmanız zor gibi, ama isterseniz GT bisikletleri Türkiye'ye getiren Delta Bisiklet'e bir danışın.

XX67j0.jpg

• Beğen
Tepkiler: ayhandeniz71
Allah kolaylık versin benimde kırılmıştı kadro kulağı 40 günde geldi yurtdışından. Servis+distributor+fabrika arasındaki yazışmalar uzun sürüyor.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: ayhandeniz71
İlginiz için teşekkürler.Dün buna uyacak parçayı araştırıyordum ozceylan bisiklet den oradaki kişiyle konuştuk oda olr gibi dedi. Delta bisiklet aradım modelini bölgenin fotoğraflarını istediler ama fiyatı 30 euro bende bu sebeple araştırma aşamasında özceylanlar bisiklet den tabi inşallah uyarsa fiyat 46 tl.C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_pr_01_5520.jpg WP_20170713_11_36_39_Pro.jpg C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_pr_01_5520.jpg WP_20170713_11_36_39_Pro.jpg

Yukarıda bahsedilen olayı çok şükür kendi olanak ve çabamızla uygun fiyata hallettim resimde görünen kadro kulağını araştırma yoluyla yani tahmini olarak uyarmı düşüncesi ile özceylanlar bisiklet den 45 tl aldım oradaki arkadaş sağolsun çok ilgilendi kulak bölgesinin fotoğrafını yoladım oda olur dedi hemen siparişi verdim bugün geldi monte ettim aynı orijinalı gibi oldu delta bisiklet bana 30 euro demişti neymiş bu kulak mübarek sanki ikinci el kadro alıyorsun kısacası insan buna isyan ediyor

Geri