@ayhandeniz71 Kadronuzla uyumlu parçanın resmi aşağıdaki gibi. CNC makinada buna yakın bir parça imal ettirebilirsiniz. Türkiye'de bulmanız zor gibi, ama isterseniz GT bisikletleri Türkiye'ye getiren Delta Bisiklet'e bir danışın.
İlginiz için teşekkürler.Dün buna uyacak parçayı araştırıyordum ozceylan bisiklet den oradaki kişiyle konuştuk oda olr gibi dedi. Delta bisiklet aradım modelini bölgenin fotoğraflarını istediler ama fiyatı 30 euro bende bu sebeple araştırma aşamasında özceylanlar bisiklet den tabi inşallah uyarsa fiyat 46 tl.
Yukarıda bahsedilen olayı çok şükür kendi olanak ve çabamızla uygun fiyata hallettim resimde görünen kadro kulağını araştırma yoluyla yani tahmini olarak uyarmı düşüncesi ile özceylanlar bisiklet den 45 tl aldım oradaki arkadaş sağolsun çok ilgilendi kulak bölgesinin fotoğrafını yoladım oda olur dedi hemen siparişi verdim bugün geldi monte ettim aynı orijinalı gibi oldu delta bisiklet bana 30 euro demişti neymiş bu kulak mübarek sanki ikinci el kadro alıyorsun kısacası insan buna isyan ediyor