Scudo Sports

Gravel Diggers

Janta taktıktan sonra gerçek ölçüsünden emin değilsen ucu ucuna almaman iyi olabilirdi. Eğer çamurda sürmüyorsan sorun yok yoksa çamur sıkışıyor araya :)

• Beğen
  • İnanılmaz
Tepkiler: necmeddin ve MakRo
Scudo
Son bölümde anlatılan zincir atma sorununa takıldım biraz. 🙂 Aktarıcın teli gevşese bile H vidasının tutması gerekmez mi?

• Beğen
Tepkiler: abidin3714
(link) bu lastiği aldım da acaba yanlış mı yaptım diye bir his oluştu içimde ürün en son gönderim için Hollanda'da bekliyordu. Kadroya 40mm lastiğin ucu ucuna sığdığını söyledikleri için "tün ne yaptım keşke 700x35c alsaydım der miyim" bir his oluştu neyse gelince göreceğim artık hanya mı konya mı? :D

Bu arada chaoyangın sitesine baktım 700x38 diye geçiyor bu lastik orada.

Son bölümde anlatılan zincir atma sorununa takıldım biraz. 🙂 Aktarıcın teli gevşese bile H vidasının tutması gerekmez mi?

Aktarıcı bacağı yeterince gergin olmadıgı için zincir aynakoldan ayrılmıyor ve kadro ile aynakol arasına sıkışıyor.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve MakRo
Çekiliş Var

Gravel Diggers & Pack2Ride 1 şanslı kişiye Inna Frame Bag hediye ediyor.

Yapman gerekenler;

- (link) ve (link) hesaplarını takip et,

-Gönderiyi beğen,

-3 arkadaşını etiketle.

Bir kişi birden fazla yorum yaparak kazanma şansını arttırabilir.

Çekiliş sonucu 31.05.2020 Pazar günü story'de duyurulacaktır.

Herkese bol şans !

Cok guzel bir faaliyet oldu bu . Bulent abiye teşekkürler ederiz. Insallah bir ihtiyac sahibine çıkar. Gerci herkez ihtiyac sahibi ama maddi yonden seyettimdi

hadi bakalım katıldım çekilişe. çok etiket yapmayın kendi aramızda döndürelim çekilişi :D:koptum:
Vallahi o iş geçti ben toplamda 4 kişi etiketledim, zaten 31.05.2020 diyor açıklama tarihi o zaman kadar o sayı daha da katlanır. Şimdiye kadar donanım haber çekilişleri başta olmak üzere nerede zevkime uyan bir şey varsa katılırım yedek bile gelmedi. :D

Vallahi o iş geçti ben toplamda 4 kişi etiketledim, zaten 31.05.2020 diyor açıklama tarihi o zaman kadar o sayı daha da katlanır. Şimdiye kadar donanım haber çekilişleri başta olmak üzere nerede zevkime uyan bir şey varsa katılırım yedek bile gelmedi. :D
Bende bisikletle alakası olan kim varsa etiketledim, bir arkadaşıma da çıksa bana çıkmış kadar sevi.kıskanırım :D

Çekiliş ne oldu? Galiba sonuç hikaye kısmından açıklanacaktı ben orayı gün ile kaçırdım. Birde bu instagram sayfanızda bahsetmiş olduğunuz "eski mtb'nizi alıyor resimde görmüş olduğunu dropbar ve sti ile gravel'a çeviriyoruz" olayı tam olarak nasıl oluyor ?

Onu uzun zaman once ben yaptım canim. Bi tonda laf etti giravelci arkadaslar. " mtb ye dropbar mi olurmus " sekli. Tabi tartisma ciksin diye yazmadim. Niye olmasin isteyen yol bisikletine dede gidonu takabilir kime ne ki.

Dosyalar

• 2019-05-13 17.32.53.png
    2019-05-13 17.32.53.png
    391,4 KB · Okunma: 116
Günün fotoğrafı başlığına koyduğum schwinn gibi niye olmasın. Senin dediğine benzer bir çalışmayı the path less pedaled yaptı. Salsa warbird gravel bisikletine flat (kısmen) bar taktı. Peki STI kollar ile aktarıcı işini nasıl yapacaksınız? Sora grup setten sonrası ile MTB aktarıcıları uyumlu değil, yol aktarıcısı mı olacak yoksa wolftooth tanpan mı kullanacaksınız? Eğer tanpan varsa benim topladığım cyclocross için bende baş vurayım :)

Selam, çekiliş dün öğlen sonuçlandı hikayede duyurduk "eski mtb'nizi alıyor resimde görmüş olduğunu dropbar ve sti ile gravel'a çeviriyoruz" olayı biraz gülümsemek için paylaşılmış mizah amaçlı bir paylaşlım :)

Yeni Bölüm Yayında !

İki Teker Bir Adam mahlasıyla tanınan Yusuf Akkuş Grave Diggers Podcast serisinin 8. bölüm konuğu. Katıldığı uzun mesafe yarışlarında kah komik kah trajikomik tecrübelerin yer aldığı bol bol yüzünüzün güleceği bir program oldu. Haftaya görüşmek üzere

(link)

Podcast kafasi guzel ama mutlaka yutub kanali acmalisiniz . Inanin daha buyuk bir kitle orada size eşlik edecektir

Abi sizi çok seviyorum, ne yapmalıyım

Geri