altundalbugra
Üye
- Tepki
- 337
(link) bu lastiği aldım da acaba yanlış mı yaptım diye bir his oluştu içimde ürün en son gönderim için Hollanda'da bekliyordu. Kadroya 40mm lastiğin ucu ucuna sığdığını söyledikleri için "tün ne yaptım keşke 700x35c alsaydım der miyim" bir his oluştu neyse gelince göreceğim artık hanya mı konya mı?![]()
Son bölümde anlatılan zincir atma sorununa takıldım biraz. 🙂 Aktarıcın teli gevşese bile H vidasının tutması gerekmez mi?
özellikle vasıfsız alıyoruzeleman alıyor musunuz? özellikle vasıfısz?
Vallahi o iş geçti ben toplamda 4 kişi etiketledim, zaten 31.05.2020 diyor açıklama tarihi o zaman kadar o sayı daha da katlanır. Şimdiye kadar donanım haber çekilişleri başta olmak üzere nerede zevkime uyan bir şey varsa katılırım yedek bile gelmedi.hadi bakalım katıldım çekilişe. çok etiket yapmayın kendi aramızda döndürelim çekilişi![]()
Bende bisikletle alakası olan kim varsa etiketledim, bir arkadaşıma da çıksa bana çıkmış kadar sevi.kıskanırımVallahi o iş geçti ben toplamda 4 kişi etiketledim, zaten 31.05.2020 diyor açıklama tarihi o zaman kadar o sayı daha da katlanır. Şimdiye kadar donanım haber çekilişleri başta olmak üzere nerede zevkime uyan bir şey varsa katılırım yedek bile gelmedi.![]()
Sür yeterAbi sizi çok seviyorum, ne yapmalıyım