krank
Daimi Üye
- Tepki
- 332
- İsim
- Onur G.
- Başlangıç
- 1990—91
- Bisiklet
- Canyon
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Gravel bisiklete param yetmediği için yol bisikleti bakıyorum şaka gibi .Graveller 2. el bile 8k olmuş .Bu konudan her bildirim geldiğinde fiyatlar geliyor aklıma.Neyse alan arkadaşlar kazasız belasız kullansınlar.
@MAERKEK size yardımcı olacaktır.İyi günler Bisan. All trail Eco kullanıyorum 34 dişli orani rampalarda bayağı zorluyor aliexpreste 11-40/11-42 şeklinde hazır kasetve uzatma Aparatı alıp değişim yapmayı düşünüyorum sora arka aktarıcı uygun olurmu acaba 11-40 değişim yapan bı arkadisimiz vardı 11-42 de herhangi binsorun olurmu acaba tecrübesi olan varsa bilgi verebilirse sevinirim
Teşekkürler kendisi ile özelden konuştum sağolsun yardımcı oldu kendisi 11-40 değişim yapmış sorunsuz kullandığını belirtmişti bende alırken hazır 11-42 alsam nasıl olur diye düşünüyorum ama uyum konusunda sorun yaşarmiyim acaba sormak istedim en kötü ihtimal 11-40degisim yapicam bende@MAERKEK size yardımcı olacaktır.
Teşekkürler kendisi ile özelden konuştum sağolsun yardımcı oldu kendisi 11-40 değişim yapmış sorunsuz kullandığını belirtmişti bende alırken hazır 11-42 alsam nasıl olur diye düşünüyorum ama uyum konusunda sorun yaşarmiyim acaba sormak istedim en kötü ihtimal 11-40degisim yapicam bende
Ön 39 arka 40'ta iken Hız 15 km oluyor yahu . Yokuşu kolay çıkıyorsun da zaman alıyor . Çevşr ababm çebir Sen 42 takarsan . % eğimlik kaç yokuş çıkacaksın ?Teşekkürler kendisi ile özelden konuştum sağolsun yardımcı oldu kendisi 11-40 değişim yapmış sorunsuz kullandığını belirtmişti bende alırken hazır 11-42 alsam nasıl olur diye düşünüyorum ama uyum konusunda sorun yaşarmiyim acaba sormak istedim en kötü ihtimal 11-40degisim yapicam bende
Teşekkürler o zaman çok heyecan aramaya gerek yok oleyse 11-40yeterli olacaktirBence 42 rubleye eğer %30 civarı eğim tırmanmıyorsanız gerek yok. Bol bol yokuş antrenmanı yaparsanız 28 ruble bile yeter aslında. 40 bulabiliyorsanız 40 alın, 42 bulabiliyorsanız 42 alın ama çok da dert etmeyin.
. Valla açıkçası çıktığım eğimin derecesini bile bilmiyorum daha rahat akıcı olması mantığı ile düşündüm ama bir bilene sormadan 11-42alipta pişman olmaktanda çekindim bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.benim için 11-40 yeterli olacaktır öyleyse.Ön 39 arka 40'ta iken Hız 15 km oluyor yahu . Yokuşu kolay çıkıyorsun da zaman alıyor . Çevşr ababm çebir Sen 42 takarsan . % eğimlik kaç yokuş çıkacaksın ?
(link)Teşekkürler o zaman çok heyecan aramaya gerek yok oleyse 11-40yeterli olacaktir
. Valla açıkçası çıktığım eğimin derecesini bile bilmiyorum daha rahat akıcı olması mantığı ile düşündüm ama bir bilene sormadan 11-42alipta pişman olmaktanda çekindim bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.benim için 11-40 yeterli olacaktır öyleyse.
@MAERKEK birde rica etsem aldığınız ürünün linki mevcutsa bana özelden veya burdan paylasabilirmisiniz
Son ruble 40 olmasına bağlı olarak diğerleri de değişiyor . Üretici bu Orantıyı hesaplıyor ve sonuç olarak öyle çok sert değil . Asıl sıkıntıya sebep veren sora aktarıcıyı Wolftooh/roadlink aparatıyla kullanıyor olmamız sert geçişe sebebiyet veriyor bence@Smhcetinkaya Rublenin her yaprağının arasındaki diş farkı arttıkça vites geçişleri daha pürüzlü hale gelecektir. Mesela 11-25 rublede vites geçişleri daha pürüzsüz iken 11-32 de biraz daha pürüzü hissedilecektir. Bunu da göz önünde bulundurabilirsiniz.
Asfaltta iyi performans almak için neden gravel alıyorsunuz? Bu fiyata daha güzel 2. el yol bisikleti alabilirsiniz.Arkadaşlar gravel almak isteyen ve ağırlığına kanıp Corelli Goat 2.0 düşünen arkadaşlar için yazıyorum bunu, ben bu ürünü almak istedim ve hafif olduğunu düşündüğüm için fiyatı çok uygun geldi sipariş verdim ancak aldığım duyumlara dayanarak firmadan tartmalarını istedim 12,5 kilo geldiğini ve Corelli firmasının yanlış bilgilendirmesinden kendilerinin de mağdur olduğunu dile getirdi. Siz de düşünüyorsanız bunu göz önünde bulundurun derim. Triban Grvl 520 düşünüyorum şu an umarım lastikleri değiştirince asfaltta da güzel bir performans alabilirim.
Kadro yapısı daha sağlam ve konforlu ayrıca istediğim zaman ormanda vs. de sürebilmek istiyorum?Asfaltta iyi performans almak için neden gravel alıyorsunuz? Bu fiyata daha güzel 2. el yol bisikleti alabilirsiniz.
Kadro yapısı daha sağlam ve konforlu ayrıca istediğim zaman ormanda vs. de sürebilmek istiyorum?
Harika tavsiyeler için çok teşekkür ederim o zaman ben yola dönüyorum o tarafta araştırmalarıma devam edeceğim. Çok teşekkür ederim.Zamanınızın çoğunu asfalt zeminde geçirecekseniz bir gravel bisiklet hem ağırlığı hem de aerodinamik olarak çok dezavantajlı olan dik sürüş pozisyonu nedeniyle yanlış bir tercih. Ayrıca düşündüğünüz GRVL520 1x çekiş sistemine sahip. Bu sistem arazi için çok problem yaratmasa da, kadans hedefi olan yol kullanıcıları için dişliler arasında kabul edilemez sayısal boşluklara sahip.
Güncel yol bisikletleri de artık 28-30mm lastikleri destekler hale geldiler. Bu ebatta bir lastik ile hafif bozuk zeminde sorunsuz yol alabilirsiniz. Eğer amacınız "yoldan çıkmak" değilse tercihinizi tekrar gözden geçirmeniz ilerde pişman olmanızı önleyebilir.
Arkadaşlar gravel almak isteyen ve ağırlığına kanıp Corelli Goat 2.0 düşünen arkadaşlar için yazıyorum bunu, ben bu ürünü almak istedim ve hafif olduğunu düşündüğüm için fiyatı çok uygun geldi sipariş verdim ancak aldığım duyumlara dayanarak firmadan tartmalarını istedim 12,5 kilo geldiğini ve Corelli firmasının yanlış bilgilendirmesinden kendilerinin de mağdur olduğunu dile getirdi. Siz de düşünüyorsanız bunu göz önünde bulundurun derim. Triban Grvl 520 düşünüyorum şu an umarım lastikleri değiştirince asfaltta da güzel bir performans alabilirim.