MakRo
🤘Forever Metal🤘
- Tepki
- 10.237
- İsim
- Alperen Atman
- Başlangıç
- 1998—99
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Cevap için çok teşekkürler. İlk cümlenizden 50 kadronun asıl boyunun da 55 olduğu sonucunu mu çıkarmalıyım? Bu durumda bir Carraro kadrosunun başka bir markanın aynı boydaki kadrosuna göre daha büyük olduğunu mu anlamalıyız? Biraz kafam karıştı açıkçası. Özellikle de "bir hayli fazla" tabiriniz beni epey korkuttu. Ben en kötü ihtimalle "biraz fazla" olduğunu umuyordum.
Bir de ilginçtir, Seat Tube yerine Top Tube uzunluğunu referans alan tablolara göre de uygun boyu seçmiş görünüyorum. Rastgele seçtiğim iki tanesi aşağıdaki gibi.
267929 dosyayı görüntüle
267930 dosyayı görüntüle
Bu tablo biraz daha tur bisikleti mantığı gibi olmuş galiba, tur bisikleti için çoğu zaman "bir boy büyük kadro iyidir" derler öyle olabilir. Yani buradaki listeye bakınca benim 63 kadro kullanmam gerekiyor, 60 kadro bulmada bile sorun yaşarken bizim ki imkansız oluyor.
Şöyle bir örnek vereyim, benim yol bisikletini ilk kullandığımda XL sanıyordum, faturasından baktığımda L olarak etiketi var daha sonra kadro üzerinde de gördüm bu etiketi. 58 kadroya falan geliyor sele boyunu ayarladığım zaman gram rahatsızlık vermiyor. Yani sizinle aynı boya sahip bir kaç kişi varken ve az çok tecrübe edilmişken bence güvenebilirsiniz. Ama deneme imkanınız varsa bir deneyin.