Scudo Sports

Gravel bisiklet sayfası

Ben gravel kategorisinde Triban Rc500'ü çok beğeniyorum. Jantlar da tubeless uyumlu, buna 700x30 Conti 5000 takıp 80 psi basınç ile soğuk asfaltta ga da hafif toprak ya da mıcır geçişli rotalarda çok keyifli sürüşler yapılır. Sora set ve mekanik disk, bu ekonomik şartlarda bu fiyatta iyidir.

Kalın lastikli, ağır ve hantal kadrolu, gravel olarak pazarlanan bisikletlerdeki mantığı sanırım hiç anlayamayacağım. Yol bisikleti disiplininde tempolu sürmeyecekseniz, amacınız kapanıp rüzgara karşı hızı korumak değilse drop bar tamamen anlamsız bir gidon türü.
Kadro olarak bende çok beğeniyorum. Sadece dişli oranları biraz daha iyi olsaydı tereddüt etmeden alırdım bende.

Scudo
Hayırlı olsun güle güle kullanmanız dileğiyle, biraz beklediniz ama sonunda aklınızdaki ve kalbinizdeki bisiklete kavuştunuz. Carraro vs gibi bazı firmalar üretimdeki çapakları temizlemeye tenezzül etmiyor sele borusundaki çizik bu tip bir şey kalmış ve takılmaya zorlandıysa buna bağlı olarak olmuş olabilir. STI kollar konu içinde de var yaslanma vs gibi durumlarda çizilen hatta parçası kırılan dahi oldu. Ne kadar dikkat ederseniz edin bisikletin illa ki bir yerleri çiziliyor. Yolda taş geliyor, yasladığınız yerden kayıyor.

Aero bar bende kullandım bir ara ben uzun boylu olduğumdan bana öyle geliyor da olabilir eğilip kalkarken düşecek gibiymişim geliyordu. Hiç olmadı üzerine bir şeyler takıp kısmi port bagaj niyetine çok kullandığım oldu.
Çizik demişken...image.jpg

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Ben gravel kategorisinde Triban Rc500'ü çok beğeniyorum. Jantlar da tubeless uyumlu, buna 700x30 Conti 5000 takıp 80 psi basınç ile soğuk asfaltta ga da hafif toprak ya da mıcır geçişli rotalarda çok keyifli sürüşler yapılır. Sora set ve mekanik disk, bu ekonomik şartlarda bu fiyatta iyidir.

Kalın lastikli, ağır ve hantal kadrolu, gravel olarak pazarlanan bisikletlerdeki mantığı sanırım hiç anlayamayacağım. Yol bisikleti disiplininde tempolu sürmeyecekseniz, amacınız kapanıp rüzgara karşı hızı korumak değilse drop bar tamamen anlamsız bir gidon türü.
Sayın Kemal Etikan, yıllar yıllar sonra sizinle tanışmış olmanın mutluluğunu tarif edemem, yalnız ben değil bilimum 2000'li yıllar gençliği sizin adınızı mutlaka duymuş, görmüş, okumuştur. Öyle ki siz hotmail'in bile bize örnek gösterdiği bir isimsiniz.
kemal etikan.jpg

Fren kablosundakı bu kısımın amacı nedır. Fotoda net belli olmuyor ama alt taraf vida şeklinde

SAVE_20210604_162746.jpg

• Beğen
Tepkiler: Wercn
Merhaba arkadaşlar, uzun yollarda kullanabileceğim hızlı bir yol bisikleti arıyordum fakat Türkiye'nin malum yolları yüzünden lastiğin yırtılmasından ve kaymasından korkuyorum. Çok uzun yollarda kullanabileceğim, hem asfaltta hem de toprakta ve çakılda gidebileceğim, hemen hemen bir yol bisikleti kadar hızlı ve sürerken fazla yormayacak, 0 model iyi bir gravel bisiklet arıyorum. Önerebileceğiniz modeller varsa yardımcı olursanız sevinirim.

bütçe: 7000tl
Corelli goat 2 de düşünebilirsiniz bende mevcut çok memnunun grx setli aklınız da bulunsun 10.50 kg kitabı bilgisi

Patlak sıvısını yedek gelen lastige doldurdum. Lastiğin ucunu sokerken ayrıca sökme yeri varmış onu farkettim. Markasıda burada belki almak isteyen olur. Şişman bisikletten birtane daha sıparıs vereceğim arka teker için
Fren kablosundakı bu kısımın amacı nedır. Fotoda net belli olmuyor ama alt taraf vida şeklinde

266077 dosyayı görüntüle
Ayrıca bunu mesajıma cevap verebilecek var mı

Dosyalar

• SAVE_20210605_221323.jpg
    SAVE_20210605_221323.jpg
    71,4 KB · Okunma: 44
  • SAVE_20210605_221328.jpg
    SAVE_20210605_221328.jpg
    152,3 KB · Okunma: 45
  • SAVE_20210605_221333.jpg
    SAVE_20210605_221333.jpg
    67,1 KB · Okunma: 44
  • Beğen
Tepkiler: benben
Patlak sıvısını yedek gelen lastige doldurdum. Lastiğin ucunu sokerken ayrıca sökme yeri varmış onu farkettim. Markasıda burada belki almak isteyen olur. Şişman bisikletten birtane daha sıparıs vereceğim arka teker için

Ayrıca bunu mesajıma cevap verebilecek var mı
Bilsem keşke... ben bisikletlerin teknik yapısından pek anlamıyorum.

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Corelli Goat 1.0 ile ilgili haber var mı? Hiçbir yerde stokta göremedim de.

Sol sti de ufak çizik var birde on kalıperın aparatı yamulmus onu yollayacaklar. Ikı güne gelir heralde. Sele borusunda da görünen çizikler aşağı doğru uzuyor.

Bunlar harici gözüme carpan olmadı. Zaten ilanda 10 km kullanılmış yazıyordu. Beni meraklandıran iki şey var. Sele borusundakı çizikler (10km de bunlar olmaz heralde) ve kalıper aparatının yamuk olması. Kadroda bişey gozukmuyor, paketlemeden önce atılan fotoda da herhangi gözüken birşey yok kurulu idi bisiklet onda.

7900 + iç lastik hediye ile aldığımı dusunursek frende sorun yasamaz isem gerisi önemsiz şeyler güzel sevdim bısletı :) vitesi artırdıktan sonra nasıl düşüreceğimı bulmak 3-4 dk mi aldı ilk stı deneyimım :D
Oh çok şükür hocam sonunda bisiklet aldığınızı görmüş oldum geç de olsa :D Hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız umarım. Küçük sorunları da çözüp/göz ardı edersek tamamdır artık :)

Emin değilim ama uzatma aparatı diye biliyorum
Olabilir. Benim aklıma ilk yağ dolumu için mi diye geldi. Ama yağın hangi seviyeye kadar doldugunu bilmiyorum kablo komple mi doluyor

Şaka gibi yahu,

Bisikletin jantlarını değiştireyim diyordum. 16 Mayıs'da 2050 lira olan jant şuan 3667 lira.

3 haftada %80 zam gelmiş.
Sorsan dövizi fiyatlıyorlar, 4 senedir döviz her arttığında zam üstüne zam, nadir de olsa zaman zaman geri gittiğinde en ufak değişiklik yok. Yakın zamanda alan kalmayınca kaynatıp jantları yerler artık...

Avrupa'da perakende fiyatı 20 bin lira olan bisikletin burada 40 bin liraya satılmasını vergi falan ile açıklayamıyorum-anlamlandıramıyorum ben, bizim distribütörler hepsi perakende fiyattan mı alıyorlar da bu fiyatlar çıkıyor...

Sorsan dövizi fiyatlıyorlar, 4 senedir döviz her arttığında zam üstüne zam, nadir de olsa zaman zaman geri gittiğinde en ufak değişiklik yok. Yakın zamanda alan kalmayınca kaynatıp jantları yerler artık...

Avrupa'da perakende fiyatı 20 bin lira olan bisikletin burada 40 bin liraya satılmasını vergi falan ile açıklayamıyorum-anlamlandıramıyorum ben, bizim distribütörler hepsi perakende fiyattan mı alıyorlar da bu fiyatlar çıkıyor...

Artık bazı koyunlar hariç hemen hemen çiftlikteki tüm canlılar biliyor. Çiftliğin sahibinde para kalmadı. Çünkü tüm parayı saçma sapan yerlere ve kendine harcadı. Çiftliğin bağını, bahçesini, üretim yapılabilecek her şeyini diğer çiftlik sahiplerine sattı. Çiftlik bir şey üretemez hale geldi. Üretemeyince de Çiftliğin sahibi para kazanamıyor. E para kalmayınca başka ne olacaktı ki!

Şaka gibi yahu,

Bisikletin jantlarını değiştireyim diyordum. 16 Mayıs'da 2050 lira olan jant şuan 3667 lira.

3 haftada %80 zam gelmiş.
Yurt dışından niye almıyorsunuz ki? merlinde wiggleda çok güzel tekerler var.
(link)
(link)

O kırmızı sortlı buraya gelsin :naslyany: hani patlamıyordu kolay kolay. Üçüncü bisikletım çok şükür bunda da sekmedı ilk gezımde patladı :D

Dosyalar

• SAVE_20210607_160645.jpg
    SAVE_20210607_160645.jpg
    238 KB · Okunma: 99
Yurt dışından niye almıyorsunuz ki? merlinde wiggleda çok güzel tekerler var.
(link)
(link)
Mecburuz artık değiştirmek istiyorsak....
O kırmızı sortlı buraya gelsin :naslyany: hani patlamıyordu kolay kolay. Üçüncü bisikletım çok şükür bunda da sekmedı ilk gezımde patladı :D
3000km oldu bir defa akıllı vida girdi benim arka tekere onun dışında hiç sakınmıyorum ve de hiç patlak yaşamadım. Şansına artık :)

Geri