Scudo Sports

Gravel bisiklet sayfası

Sabah halsiz ve hasta olarak uyansam da böyle bir rota iyi geldi. Rakım 400'den 1000'e, 600 metrelik dağ yolunda tırmanış zorlasa da baya keyifliydi. 30-42 dişli ise yoldaşım oldu :D Dönüşte yolun taşlık bölgelerinde sürmesi bol bol titreşimli, zıplamalı, ufak ufak kaymalı geçti. Hızla birlikte titreşimden bileğim uyuştu bir ara. Yorucuydu ama güzel de oldu.

O zaman keep calm and gravelling :D

259248 dosyayı görüntüle
259255 dosyayı görüntüle

259249 dosyayı görüntüle

259250 dosyayı görüntüle
259251 dosyayı görüntüle
Ben alsamda boyle rotaların yok :D vazmı geçsem gravel sevdamdan. Dun bı gezeyim dedım otobanda bıle 10 tane kopek cıktı önüme :d

Scudo
Sabah halsiz ve hasta olarak uyansam da böyle bir rota iyi geldi. Rakım 400'den 1000'e, 600 metrelik dağ yolunda tırmanış zorlasa da baya keyifliydi. 30-42 dişli ise yoldaşım oldu :D Dönüşte yolun taşlık bölgelerinde sürmesi bol bol titreşimli, zıplamalı, ufak ufak kaymalı geçti. Hızla birlikte titreşimden bileğim uyuştu bir ara. Yorucuydu ama güzel de oldu.

O zaman keep calm and gravelling :D

259248 dosyayı görüntüle
259255 dosyayı görüntüle

259249 dosyayı görüntüle

259250 dosyayı görüntüle
259251 dosyayı görüntüle
Yarın akşam ben de Mosso siparişi veriyorum, bu fotoğrafları görmek çok hoşuma gitti. Tekerinize taş değmesin diyeceğim ama bu sefer de anlamı olmayacak :D
Ben de bu hafta bisiklet geldiğinde buraya fotoğraf yükleyeceğim.

Yarın akşam ben de Mosso siparişi veriyorum, bu fotoğrafları görmek çok hoşuma gitti. Tekerinize taş değmesin diyeceğim ama bu sefer de anlamı olmayacak :D
Mossonun modellerı cıkmaya basladı mı satısa?

Hem Cyclocross hemde Gravel kullanmalık yerde ikamet ediyorum ama bilin bakalım ne eksik? :kötü::agla:
IMG_20210313_134731.jpg
Bol çeneli yeni bir üye olarak malesef yine ben:koptum:
Goat 1.0 mı Go mu vs vs derken, fiyat olarak uygun modeller mosso gvl 270 ve 290' da radarıma girdi.

Son düzenleme:
@Emre-SEZER sonunda gravelın hakkını veriyorsun abi😉

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Rubleyi taktırdık lakin arka aktarıcı 36-40 1.ve 2. Dişlere güzel bir şekilde geçmiyor. Arka aktarıcıyı geriye almak için adaptör varmış kullanan bilgisi olan yardımcı olabilir mi IMG_20210322_165252.jpg

Rubleyi taktırdık lakin arka aktarıcı 36-40 1.ve 2. Dişlere güzel bir şekilde geçmiyor. Arka aktarıcıyı geriye almak için adaptör varmış kullanan bilgisi olan yardımcı olabilir mi 259308 dosyayı görüntüle

O adaptörü ilk olarak Wolftooth markası ürettiği için adı Wolftooth kaldı ama gerçek adı Roadlink. Şudur kendisi:
images (1).jpeg

Orijinalinin fiyatı biraz tuzlu olduğu için aynı işi gören Çin menşeili kopyalarını tercih etmek makul.

(link) temin edilebilir.

O adaptörü ilk olarak Wolftooth markası ürettiği için adı Wolftooth kaldı ama gerçek adı Roadlink. Şudur kendisi:
259309 dosyayı görüntüle

Orijinalinin fiyatı biraz tuzlu olduğu için aynı işi gören Çin menşeili kopyalarını tercih etmek makul.

(link) temin edilebilir.
Teşekkürler
Epic marka road link alınır mı ? (link)

Teşekkürler
Epic marka road link alınır mı ? (link)

Alınır kullanılır. Zaten hepsi Çin üretimi olduğu için üzerinde ne yazdığı hiç önemli değil. Parayı verirseniz Osman markalı adaptör de yaptırabilirsiniz Çinli arkadaşlara. :)

Ben alsamda boyle rotaların yok :D vazmı geçsem gravel sevdamdan. Dun bı gezeyim dedım otobanda bıle 10 tane kopek cıktı önüme :d

Böyle rota bir çok yerde var. Yeter ki böyle yerlere gitmek isteyin. Ben önceden de diğer bisikletimle geziyordum. Onun dişli oranları uzun rampa ya da sert eğimli (%20 gibi) yokuşları çıkmaya elverişli değil, benim kondisyonum yetmiyor, fazla yoruluyorum. Nefesimin kesildiği, artık gidemediğim yerde inip yürüyerek devam ediyordum. Bir de dropbar'lı bisiklete geçme isteğim vardı. Gravel türü tam isteklerime uygun oldu.

şimdiden hayırlı olsun, bu bisikletin olayı taş, toprak. Pek asfalt sevmiyor :D

Siz hangi siteden sipariş vereceksiniz? Bugün bayiyi aradım, 1 ay önce gelmesi gereken siparişlerin halen gelmediğini ve geliş tarihinin belirsiz olduğunu söylediler

Siz hangi siteden sipariş vereceksiniz? Bugün bayiyi aradım, 1 ay önce gelmesi gereken siparişlerin halen gelmediğini ve geliş tarihinin belirsiz olduğunu söylediler
Ben sundubisiklet sitesinden 52 kadro antrasit aldım
Böyle rota bir çok yerde var. Yeter ki böyle yerlere gitmek isteyin. Ben önceden de diğer bisikletimle geziyordum. Onun dişli oranları uzun rampa ya da sert eğimli (%20 gibi) yokuşları çıkmaya elverişli değil, benim kondisyonum yetmiyor, fazla yoruluyorum. Nefesimin kesildiği, artık gidemediğim yerde inip yürüyerek devam ediyordum. Bir de dropbar'lı bisiklete geçme isteğim vardı. Gravel türü tam isteklerime uygun oldu.

şimdiden hayırlı olsun, bu bisikletin olayı taş, toprak. Pek asfalt sevmiyor :D
Bizim Edirne’de asfalt bile taş toprak zaten.

Dosyalar

• 28792947-22F5-4133-BF14-6CA92B2E73FD.jpeg
    28792947-22F5-4133-BF14-6CA92B2E73FD.jpeg
    46 KB · Okunma: 52
  • Beğen
Tepkiler: osmancan71
Mossonun gravel modellerinin hiçbir bayide olmaması sebebiyle 0212...06 nolu iletişim numarasını az önce aradım. Üretimin bitmediğini ve muhtemelen mayısın 15'inde bayilere dağıtılacağını söylediler :kötü:

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Uygun fiyatlı gravel lastik önerebilir misiniz?

Mossonun gravel modellerinin hiçbir bayide olmaması sebebiyle 0212...06 nolu iletişim numarasını az önce aradım. Üretimin bitmediğini ve muhtemelen mayısın 15'inde bayilere dağıtılacağını söylediler :kötü:
Sundu Bisiklet ile konuştunuz mu peki?

Geri