Bıyıkov
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 3.011
- İsim
- Ayhan Bıyıklıoğlu
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Karbon mu sanki?G6 pro yazıyor maşasında, yeni model sanırım evet.
Karbon mu sanki?G6 pro yazıyor maşasında, yeni model sanırım evet.
Karbon mu sanki?
sadece majyajlı kasa mı yanipilli gravel yapmışlar biraz makyaj ve ufak tefek değişiklikler ile yeni model
Aynen aklıma bir an gelmedi elektrikli model e-gravel, bir an pilli diyesim geldisadece majyajlı kasa mı yaniama o e gravel diye geçiyor g6 değilde
![]()

35 veya 32 c lastik kullanan var mı bu gravel için
Ben de bisikletimi yeni sattım. Uşak'tan bir arkadaşımız aldı ve bisikleti kargolamam gerekti. İşin kötü yanı bisiklet karbon kadro idi. Alıcı arkadaşla anlaştık ve ben burada bir bisiklete 80 tl bedelle paketlettim. Bu masrafı alıcı arkadaş karşıladı. Açıkçası paketlemesini çok iyi yapmışlardı, hiç bir sorun çıkmadı.görmeden almak riskli olmaz mı ? birde kargoda parçalara zarar gelirse sıkıntı ancak otobüs ile gönderim daha güvenli olur.
Valla satana sorun yok ama alan iyi cesaret etmişBen de bisikletimi yeni sattım. Uşak'tan bir arkadaşımız aldı ve bisikleti kargolamam gerekti. İşin kötü yanı bisiklet karbon kadro idi. Alıcı arkadaşla anlaştık ve ben burada bir bisiklete 80 tl bedelle paketlettim. Bu masrafı alıcı arkadaş karşıladı. Açıkçası paketlemesini çok iyi yapmışlardı, hiç bir sorun çıkmadı.
Valla satana sorun yok ama alan iyi cesaret etmişben o riski almam.
Corelli Goat 1.0 in üzerinde 700x35 mitas Scylla lastikler var yaklaşık 200 km kadar kullandım, bunlardan 50 km lik bir turumuz oldu. Yolun yarısı kötü asfaltti. Lastik kalınlığı ve yol tutusu çok konforluydu açıkçası. 30 km hızla giderken asfattan stabilize yola oradan tekrar asfalta hafifçe zipladigimiz zamanlar oldu35 veya 32 c lastik kullanan var mı bu gravel için
Bende onu merak edıyorum aslında. 38 olanlar var daha kalınlarıda var. Bu bısıkletler tamam yol degıl ama amacıda az cok belli. 35 lastık bıle konforlu ıken yüksek kalınlıklarda cıkmaları düşündürdu beni.Corelli Goat 1.0 in üzerinde 700x35 mitas Scylla lastikler var yaklaşık 200 km kadar kullandım, bunlardan 50 km lik bir turumuz oldu. Yolun yarısı kötü asfaltti. Lastik kalınlığı ve yol tutusu çok konforluydu açıkçası. 30 km hızla giderken asfattan stabilize yola oradan tekrar asfalta hafifçe zipladigimiz zamanlar oldugüvenle sürüş yapabiliyorsun bu lastik ölçüsü ile. Şimdi kullandığım Goat 2.0 da schwallbe smart sam 700x42 lastikler var, çok konforlu ancak bu kadar kalınlık gerekli miydi? Tam emin olamadım..
Sunuda belirteyim ek olarak Goat 2.0 daki 700x42 lik schwalbe smart sam uzun turlar için uygun bir lastik. Lastiğin yapısından dolayı asfaltta lastiğin kalınlığıni hissetmiyorsunuz, yani yola temas eden kısım aslında lastiğin tam orta kısmı (tabi bu doğru hava basinciylada ilgili) kalinligin avantajı virajlarda, dönüşlerde, manevralar da ve hafif patikada başlıyor diye düşünüyorum.Bende onu merak edıyorum aslında. 38 olanlar var daha kalınlarıda var. Bu bısıkletler tamam yol degıl ama amacıda az cok belli. 35 lastık bıle konforlu ıken yüksek kalınlıklarda cıkmaları düşündürdu beni.
252759 dosyayı görüntüle
Yeni fiyatlar, fena zam gelmis