Scudo Sports

Gravel bisiklet sayfası

O ısı kendın yapabılırsın o zaman satın alıp? Al bı fon makinesi yavas yavas ozenerek hallet. Telefona Jelatın takar gıbı nazık olmalısın :)
baska tabırlerde varda neyse :D
O iş tecrübe istiyor,el becerim yüksektir ama en ufak hataya takarım. O nedenle yaptırmak daha iyi.

Son düzenleme:
Scudo
Kaplıycaksanız baloncuk kalmasin çok gıcık gözüküyor
O iş tecrübe istiyor,el becerim yüksektir ama en ufak hataya takarım. O nedenle yaptırmak daha iyi.
Yaptıracaklarinız sizden de kötu yapar bence haberiniz olsun

Kaplıycaksanız baloncuk kalmasin çok gıcık gözüküyor

Yaptıracaklarinız sizden de kötu yapar bence haberiniz olsun
Adamların işi bu ,son derece lüx araçları kaplıyor. Bizim mahalledeler hem de.

Adamların işi bu ,son derece lüx araçları kaplıyor. Bizim mahalledeler hem de.
Tanıdıksa iyi ucuk fıyat almazsın en azından. Ben mesela telefocuya jelaton goturdum geçen takamadı :) evde kendım hallettım adamda sasırdı fabrıkasyon gibi olmuş güzel yapmışsın diyo

Tanıdıksa iyi ucuk fıyat almazsın en azından. Ben mesela telefocuya jelaton goturdum geçen takamadı :) evde kendım hallettım adamda sasırdı fabrıkasyon gibi olmuş güzel yapmışsın diyo

Bakalım artık...

Dün,ilk defa uzun sürüş imkanım oldu. Sabah 15,akşam da 35 km sürdüm.
Daha önce hiç drop barlı bisiklet kullanmamıştım,bu ilk tecrübem.
Belimde ve sağ omzumda biraz ağrı oluyor sürerken,büyük ihtimalle o sürüş pozisyonuna alışık olmamadan kaynaklı.
Asıl mesele şu;bu bel ağrısı,sürüş pozisyonuna zamanla alıştıkça geçer mi?

@Burak Altaç

Yol bisikletine yeni başlayanlar, eğer vücut esnekliği yeterli değilse alışma sürecinde bel, boyun, sırt ağrısı gibi sıkıntılardan şikayet eder. Kasların alışmasıyla bu sorunlar önemli ölçüde azalsa da en doğru yöntem bikefit yaptırmaktır. Üstelik bu şekilde ileride oluşabilecek sağlık problemleri de önlenmiş olur.

Ülkede herşey gibi bikefit de oldukça pahalı olduğu için tecrübeli bir arkadaşınızdan yardım isteyebilir veya forumdaki onlarca başlıktan ve youtube üzerindeki birçok videodan referans alıp kendiniz yapmaya çalışabilirsiniz.

700x42 lastikli gravelime çamurluk takmak istiyorum.Kullandığınız yada tavsiye edebileceğiniz bir model var mı?

Boya değil,otomobilleri kapladıkları folyo ile kaplatırım.

Teşekkür ederim. Bugün sabah ,akşam da km sürdüm ama bel ağrısı oldu. İlk defa drop barla sürmektendir ve zamanla geçer umarım.
1-2 aya biseyiniz kalmaz muhtemelen. Ama yine de ayarlarinizi iyi yaptiginizdan emin olun.

1-2 aya biseyiniz kalmaz muhtemelen. Ama yine de ayarlarinizi iyi yaptiginizdan emin olun.
Bana da öyle geliyor.Bu akşam da 25 km sürdüm,düne göre sanki biraz daha az ağrıdı.

Bana da öyle geliyor.Bu akşam da 25 km sürdüm,düne göre sanki biraz daha az ağrıdı.
Ben gravelden aero/yaris kadroya gecince aylardir kaybolmus butun sırt agrilarim geri geldi. 1 aydir vucut yavas yavas adapte oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Burak Altaç
Ben gravelden aero/yaris kadroya gecince aylardir kaybolmus butun sırt agrilarim geri geldi. 1 aydir vucut yavas yavas adapte oluyor.
Umarım öyle olur çünkü 2 gün olmasına rağmen ,Gravelden gayet memnunum :)

@Burak Altaç

Bisikletiniz hayırlı olsun öncelikle. Sele yüksekliği, sele ileri-geri konumu, gidon yüksekliği, gidon açısı, fren-vites kollarının konumu gibi ayarları kendinize göre tekrar gözden geçirin. Forumda ve nette genel bilgileri bulabilirsiniz. Bunları yaptıktan sonra yolda test edip deneyin. Rahatsız olduğunuz noktalarda ufak düzeltmeler yapıp boyunuza uydurun. Doğal bir duruş sağlamaya çalışın. Tabi bu işin en sağlıklısı bikefit yaptırmak.

Bendeki gravel da ilk yol gidonlu bisikletim. Çoğu ayarını dediğim şekilde bulabildiğim bilgilerle yapmıştım. Ayarları bitirdikten sonra ilk bir-iki sürüş sonrasında alıştım. Hatta bel ağrısı yaşarmıyım diye alırken bile tereddüt etmiştim. Şu an memnunum. Uzun sürüşlerde dahi belirgin ağrı-sızı olmuyor. Bisikletin oturuşuna, sürüş pozisyonuna alışınca daha keyifli oluyor pedallaması.

Sayın Bisikletforum sakinleri.

Mountain trail bike (mtb) için Dağ bisikleti, Road bike için Yol bisikleti, City bike için Şehir bisikleti, Touring bike için Tur bisikleti, BMX için Akrobasi bisikleti diyoruz da Gravel/Cyclocross terimlerini neden yıllardır olduğu gibi kullanıyoruz. Gelin artık Gravel terimi yerine Çakıl ya da Mucur yol diyelim Cyclocross için ise oylama yapalım.

Sayın Bisikletforum sakinleri.

Mountain trail bike (mtb) için Dağ bisikleti, Road bike için Yol bisikleti, City bike için Şehir bisikleti, Touring bike için Tur bisikleti, BMX için Akrobasi bisikleti diyoruz da Gravel/Cyclocross terimlerini neden yıllardır olduğu gibi kullanıyoruz. Gelin artık Gravel terimi yerine Çakıl ya da Mucur yol diyelim Cyclocross için ise oylama yapalım.
5 büyük aile öyle istiyormuş. eniştem söyledi, yanımdaydı postu okurken

galat-ı meşhur olacak yapmayın arkadaşlar "mıcır" o :) isim koyacaz diye koca bi kategoriyi şey etmen. sonra nerden çıktı bu diye araştırmalara konu oluruz tarih affetmez :D

• Hahaha
Tepkiler: Clal
Olur öyle kelime değişmeleri onu linguistler düşünsün ileride boşverelim biz :D

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
@denizt Gravel, toprak yol bisikleti olarak çevrildi zaten.

• Beğen
Tepkiler: Clal
Geri