Yusuf'san
((( Sadece Bisiklet )))
- Tepki
- 1.545
- İsim
- Yusuf
- Başlangıç
- 1990—91
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
(link) Şöyle bir şey istiyorsunuz anlaşılan. Fiyat size uyuyorsa 1-2 tane anca vardır yurt içi pazarda diye düşünüyorum. Öteki türlü WTB, Panaracer, Schwalbe, birde Chaoyang'da var, bunlar bildiklerim Amerikan pazarında daha neler neler vardır.Benim merak ettiğim bir konu var, ufak çaplı araştırma da yaptım ama bir şey bulamadım. Yurt içi, sarı yanak 700x35-40 ölçülerinde çok dişli olmayan bir lastik var mı?
Ben mi bulamıyorum? Sarı yanak lastikleri çok seviyorum eğer bildiğiniz bir marka/model, satış noktası vb. varsa paylaşır mısınız?
Olan markaları biliyorum da piyasada gerçekten yoklar. WTB görmedim mesela hiç. Tercih eden mi yok, niye getirilmiyor bunlar. Benim kullanıdğım G One Speed'lerin var mesela sarı yanakları eminim güzel de görünecekler ama piyasada yok...(link) Şöyle bir şey istiyorsunuz anlaşılan. Fiyat size uyuyorsa 1-2 tane anca vardır yurt içi pazarda diye düşünüyorum. Öteki türlü WTB, Panaracer, Schwalbe, birde Chaoyang'da var, bunlar bildiklerim Amerikan pazarında daha neler neler vardır.
(link)
Ayrıca (link)
Olan markaları biliyorum da piyasada gerçekten yoklar. WTB görmedim mesela hiç. Tercih eden mi yok, niye getirilmiyor bunlar. Benim kullanıdğım G One Speed'lerin var mesela sarı yanakları eminim güzel de görünecekler ama piyasada yok...
Bikeinn'e falan girecek olsak sürüsüne bereket ama gümrük falan uğraşmak istemiyorum açıkcası.
Var da dolar üzerinden satılıyor orada. Yaklaşık olarak 500 lira bir de 🥺Bisiklet sepetinde Panaracer Gravel King var amber yanak
Carraro gravel g2 ile hemen hemen eşleşen bi model gravel bisiklet çıkaran her marka 2 tür gravel model çıkardı grx setli aralarında bazı farklılıklar var. Youtubede bir karşılaştırma videosu var mosso ve carraronun, gravel olarak.Herkese kolay gelsin, hayırlı günler.
MOSSO GVL700-GRX400 20S H bisiklet için yorum ve öneride bulanabilir misiniz? Haki yeşil olan baya güzel geldi gözüme.
Özellikle mosso markası hakkında genel görüşlerinizi, bisikletin grx setinin yeterliliğini ve fiyatını yorumlarsanız sevinirm.
Evet o videoyu izledim . En üst serileri karşılaştırıyor. Mosso markası kadro vs. Olarak ne kadar güvenilir . Bu konuda ne düşünüyorsunuz .Carraro gravel g2 ile hemen hemen eşleşen bi model gravel bisiklet çıkaran her marka 2 tür gravel model çıkardı grx setli aralarında bazı farklılıklar var. Youtubede bir karşılaştırma videosu var mosso ve carraronun, gravel olarak.
Daha bisikletler piyasaya çıkmadı, geriye dönüş şu anda bulamayız, bende carraro g2 bekliyorum, parçalar zaten hepsinde aynı, sadece toplama, birleştirme kısmı ve kadro fabrikalara ait. Mosso ülkede kullanılan bi marka, kullanan birisinden alabiliriz fikir. Ben kadrosu daha iyi olduğu için değil, rengi ve modeli farklı olan parçaları daha hoşuma gittiği için karar kıldımEvet o videoyu izledim . En üst serileri karşılaştırıyor. Mosso markası kadro vs. Olarak ne kadar güvenilir . Bu konuda ne düşünüyorsunuz .
Jant seti farkı var gibi.Daha bisikletler piyasaya çıkmadı, geriye dönüş şu anda bulamayız, bende carraro g2 bekliyorum, parçalar zaten hepsinde aynı, sadece toplama, birleştirme kısmı ve kadro fabrikalara ait. Mosso ülkede kullanılan bi marka, kullanan birisinden alabiliriz fikir. Ben kadrosu daha iyi olduğu için değil, rengi ve modeli farklı olan parçaları daha hoşuma gittiği için karar kıldım
Jant seti mossoda shimano kullanılmış, güzel .carraro kendi üretimini kullanıyor sanırım. Kötü olmamakla ne derecede açıkçası bilemiyorum .Jant seti farkı var gibi.![]()
Tel sayısı, profil uzunluğu ve ağırlık gibi farklar var gibi. Göbek farkı da var muhtemelen. Net rakamları bilmiyorum ama bunlar farklıdır muhtemelenJant seti mossoda shimano kullanılmış, güzel .carraro kendi üretimini kullanıyor sanırım. Kötü olmamakla ne derecede açıkçası bilemiyorum .