Scudo Sports

Gravel bisiklet sayfası

Merhaba,
Carraro Gravel G2 mat Navy Mavi Gri Açık Turuncu rengini sipariş verdim. 24.600 e geldi. fiyatı biraz tuzlu geldi ama almışken her yola giden bir tane alayım dedim.
Boy 1.73 bacak boyunu bilmiyorum. 50 kadro olanı aldım. İnşallah ölçüler uyar. Kullanan arkadaşların tavsiyeleri olursa sevinirim. Kullanmaya başlayınca forumu rahatsız ederim yine.
Zaten ha yükseldi ha yükselecek diye beklememek gerek, artık durum belli ve net fiyatlar artacak, en kısa zamanda almak en kârlısı

Scudo
Pahalı ve ucuz farkediyor malesef sürekli bisikletin kalitesizliği yüzünden teknik aksaklıklar ile uğraşıyorum bezdirdi pahali bir bisiklet senin sürüş kaliteni baştan aşağı değiştirir bisiklet hayatına yeni bir kapı aralar birçok dertten de kurtarır ne yazık ki konu bisiklet olunca para önemli oluyor

Bisikletin modeli nedir? Size göre kullandığınız bisikletin artı ve eksileri nelerdir yazabilir misiniz?

Bisikletin modeli nedir? Size göre kullandığınız bisikletin artı ve eksileri nelerdir yazabilir misiniz?
Gravel bisiklet sayfası bu mesajdaki bisiklet ise gördüğüm kadarı ile Corelli Goat 1. Corelli Goat modellerinin çıktığı dönemde tam pandemi başlamıştı ve firma sürekli teslim süresini geciktirmişti. Hatta ön sipariş ile satın alanlar 11-12 ay kadar beklemişti ve fiyatta da sonrasında ciddi bir artış olmuştu. İyi hatırlıyorum o dönem forumdan birisi bisikletin gelmesini beklemekten sıkılmış geldiğinde de satışa koymuştu 5 yada 5500 gibi bir fiyata satmıştı grxli modeliç Sadece grup seti için bile alınabilirdi. Şuan başta dövizin ve bisiklet piyasasının geldiği hali düşününce büyük aptallıklarım listesinde yer alıyor.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Merhaba,
Carraro Gravel G2 mat Navy Mavi Gri Açık Turuncu rengini sipariş verdim. 24.600 e geldi. fiyatı biraz tuzlu geldi ama almışken her yola giden bir tane alayım dedim.
Boy 1.73 bacak boyunu bilmiyorum. 50 kadro olanı aldım. İnşallah ölçüler uyar. Kullanan arkadaşların tavsiyeleri olursa sevinirim. Kullanmaya başlayınca forumu rahatsız ederim yine.
Hayırlı olsun 2020 model Bisan All trail eco var bende 52 kadro aynı boydayız bana uzun geliyor. Takas bile düşünüyorum
Size tam uygun boyda almışssınız
Gravel bisiklet sayfası bu mesajdaki bisiklet ise gördüğüm kadarı ile Corelli Goat 1. Corelli Goat modellerinin çıktığı dönemde tam pandemi başlamıştı ve firma sürekli teslim süresini geciktirmişti. Hatta ön sipariş ile satın alanlar 11-12 ay kadar beklemişti ve fiyatta da sonrasında ciddi bir artış olmuştu. İyi hatırlıyorum o dönem forumdan birisi bisikletin gelmesini beklemekten sıkılmış geldiğinde de satışa koymuştu 5 yada 5500 gibi bir fiyata satmıştı grxli modeliç Sadece grup seti için bile alınabilirdi. Şuan başta dövizin ve bisiklet piyasasının geldiği hali düşününce büyük aptallıklarım listesinde yer alıyor.
Bende öyle düşünüyorum.

mekanik fren ve kadro kalitesi berbat durumda maşa çok fena esniyor artık bıkkınlık getirecek seviyeye geldi üzerinde gelen tüm parçalar zaten ucuz olsun diye en dandikleri kullanmıar yani eğer güvenli bir sürüş istiyor iseniz sil baştan bisikleti değiştirmek lazım ben ucuza aldım yine oradan kurtarıyorum şuanda ikinci el fiyatları Sarı sitede minimum 8.5k alana geçmiş olsun 2.k da parça değişimi için harcar

• Beğen
Tepkiler: mai
İyi günler ilerleyen dönemlerde bisiklet ile bazen kısa bazen uzun turlara çıkmayı planlıyorum yeni bisiklet alacağım carraro cr-t trip gibi tur için üretilmiş bir bisiklet mi almalıyım yoksa gravel g0 alıp tur bisikletine mi çevirmeliyim ve son seçenek olarakta biraz bütçemi zorlayıp arkadaşımın önerdiği salcano xrs033 tiagra modeli var

İyi günler ilerleyen dönemlerde bisiklet ile bazen kısa bazen uzun turlara çıkmayı planlıyorum yeni bisiklet alacağım carraro cr-t trip gibi tur için üretilmiş bir bisiklet mi almalıyım yoksa gravel g0 alıp tur bisikletine mi çevirmeliyim ve son seçenek olarakta biraz bütçemi zorlayıp arkadaşımın önerdiği salcano xrs033 tiagra modeli var
Xrs 033 yol bisikleti, tur için uygun değildir . Karraro' nün gravel go modeli yeni nesil turculuk yani baykpeking için gayet uygun.

3 model bisiklette de bir birinden farklı bir kategori içinde yer alınıyor. 3 bisikletle de tur yapılır ama turdan beklentinize bağlı olarak değişecektir.
Safken bir tur olsun Türkiye turu yada bölgesel tur yapayım klasik çantalarla çıkayım derseniz cr-t-trip beklentiniz olur.
Carraro G0 ise bikepacking ve çanta kombini ile olabilir, keza cr-t-trip 'e göre daha seri olacaktır.
Xrs 033 ise başlı başına farklı bir kategoride, bildiğimiz yol/yarış bisikleti. Bununla da bikepacking tur yapanlar var ama gördüğüm bu tip bisikletle tur yapanlar bir noktadan bir noktaya daha seri ve en az yükle gitmeyi tercih ettikleri için bunu kullanıyorlar.

Carraro gravel G2 ye en büyük lastik kaçlık takılıyordu zamanında paylaşılmıştı ama unuttum 44 lük lastik sığmıyordu sanırım 650x2,1 ölçüleri? 42 miydi Max

Carraro gravel G2 ye en büyük lastik kaçlık takılıyordu zamanında paylaşılmıştı ama unuttum 44 lük lastik sığmıyordu sanırım 650x2,1 ölçüleri? 42 miydi Max
Bunu ben yapmıştım hatta bunu yine sizle konusmustuk 27.5X2.1" takmiştım

Bunu ben yapmıştım hatta bunu yine sizle konusmustuk 27.5X2.1" takmiştım
650B dönüşümü tamamlamış bulunmaktayım.
Bisiklet çok keyifli bir hale geldi. Arazi ferformansı çok fazla arttı ama çamur tahliyesi gravellerde lastik genişliğini arttırdıkça çok zor bir hale geliyor. Bu gün ki sürüşte en son bisikleti elime almak zorunda kaldım gerçi lastiğim kuru toprak lastiği olmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum çamur tutmasının.

Mavic crossride 27.5
hutchinson cobra 2.1”
11-36 ruble
256154 dosyayı görüntüle256165 dosyayı görüntüle256156 dosyayı görüntüle

• Beğen
Tepkiler: gravel06 ve MakRo
[/ALINTI]
27,5 jant seti alcaz muhtemelen bu kalınlık için sanırım 27,5 jantlar ile 38 lik lastikten itibaren kullanabiliyoruz aslında daha kullanışlı ,neden 28 jant koymuşlar anlamış değilim.... Bu 2.1 inc dimi genişlik 53mm ye denk geliyor ,asfalttada puf puf gidiyor olması lazım bu kalınlıkla, şahsen 38 lik lastiğinde konforunu sevmedim asfalttada biraz daha konfor istiyorum aslında 42 lik lastikler sıgıyor sanırım orıjınal janta ama konfora ciddi katkı yapcak kalınlıklı bilmiyorum belki sadece o yeterli olur

Deneme amaçlı yol bisikletim için 30mm gravel lastik aldım. Önereceğiniz patlak direnci yüksek iç lastik var mıdır?

Deneme amaçlı yol bisikletim için 30mm gravel lastik aldım. Önereceğiniz patlak direnci yüksek iç lastik var mıdır?
Ben iç lastik olarak Vittoria kullanıyordum. Yol bisikletimde 32mm Panaracer Gravelking takılıydı. Pek çok çamur ve toprak parkura girdim. Hiç patlak yaşamadım
C5A73F2D-684D-4CFC-A37B-7E850422A547.jpeg43E7EE8A-3232-4D0E-AEE5-1FF953D29639.jpeg7B251542-15FE-47AA-8920-862848598502.jpeg

teknik olarak 30 32 ile araziye girmek zor bir de tubeless değilse daha da zor. tabi bu arazinin koşulları ile de alakalı. konfor için basıncı azaltmak gerekiyor. iç lastik varken bunu yapmak mümkün değil.

teknik olarak 30 32 ile araziye girmek zor bir de tubeless değilse daha da zor. tabi bu arazinin koşulları ile de alakalı. konfor için basıncı azaltmak gerekiyor. iç lastik varken bunu yapmak mümkün değil.

yaptım oldu demeyeceğim ama fotodaki lastik 32likti ve tubeless değildi. tek zorlandığım Sazlıbosna barajı kenarıdaki balçık yol oldu. Ancak yanımda daha geniş lastikli ve daha fazla teker açıklığı olan gravellı arkadaşlar da benim gibi bisikletleri elde taşımak veya barajda yıkamak zorunda kalmıştı.

Dolayısıyla arazi çok önemli dediğiniz gibi. Ben bu bisikletimi gündelik olarak hem ulaşım hem de keçi olarak kullanıyordum. O yüzden 32 gayet işimi uzun bir süre gördü hiç patlamadan.

• Beğen
Tepkiler: templeos
Çamur, orman içi patikalar vs değil de daha çok sert toprak orman yollarında yada asfaltın çok bozulduğu toprak çakılla karışmış yayla yollarında yaz aylarında kullanmak üzere düşünüyorum. Yol bisikletinin sıkıcılığından biraz olsun kurtulmak istiyorum haftada 1-2 gün. 45-50 psi ile idare ederim sanki kurtarmaz mı?

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Geri