Scudo Sports

Granfondo ilgaz

Scudo
@Ilter Elmas

bu amarium spor sayfasında sonuçlar yok,ayrıca listelerde kim ne kadar derece yaptı oda yok,yav insan bi zahmet ilgilenir, valla velocity bir numara adamlar hepsini var ya limon gibi sıkar organizasyon konusunda
bilgi sahibi olmayan adamlar iş başına gelir ise olacağı budur,,,ayrıca yukardaki olay resmen skandaldır bu 307'i bulacağım kimmiş bakalım ,ona göre kara listeye alacağım

KASTAMONU’DA GRAN FONDO HEYECANI
Kastamonu Valiliğimiz, Kastamonu Belediye Başkanlığı, Kastamonu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz, Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı ve Kastamonu Amorium Bisiklet Spor Kulübü katkıları ile gerçekleştirilen Ilgaz Gran Fondo Bisiklet Yarışları ilimizde düzenlendi.
29 Temmuz Pazar günü düzenlenen yarışlar toplam 114 sporcunun katılımı ile 19 – 29, 30 – 39 – 40 – 49, 50+ yaş erkek ve bayanlar kategorilerinde düzenlendi.
Cumhuriyet Meydanı’ndan startı verilen yarışlar 86 ve 96 km’lik iki etap halinde düzenlenirken, Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli güzergahında gerçekleşen mücadeleler ilimizin doğal güzellikleri eşliğinde renkli ve heyecanlı anlara sahne oldu.
İlimizden yarışlara katılan Kastamonu Topraksu Spor Kulübü’nden Murat Kuntay Açan 40 – 49 erkeklerde birinci olurken, aynı kategoride Hüseyin Vardal ikinci, 50+ erkeklerde ise Murat İşçimen ve Pierre Bastın üçüncü oldu.
Yapılan her iki yarış sonunda Cumhuriyet Meydanı’ndaki ödül töreninde derece elde eden sporcular ödüllerini Vali Yardımcımız Ünal Kılıçarslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Erdoğan Akbıyık, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Özcan Güler, Kastamonu Bisiklet İl Temsilcisi Özden Karagülleoğlu, federasyon yetkilileri ve hakemler tarafından verildi.
Detaylı sonuçlar ve dereceler için ;

(link)

uzun parkur

30 – 39 ERKEKLER KLASMANI
DERECEADI SOYADI
1Gökhan UZUNTAŞ
2Mehmet Can BALCI
3Serhat YILMAZ
yav kardeşim derece ne şimdi allah allah yani
kaç ortalama yaptı allah allah

gökan uzuntaş kaç ortalama ile birinci oldu ikinci ile fark nedir belli değil diyorum ya amatör bu adamlar

uzun parkur

40 – 49 ERKEKLER KLASMANI
DERECEADI SOYADI
1Turgay GERMEN
2Murat ENÇ
3Haşim KÖKSAL
ortalama yok ,,,,kaç saatte aldı ,,,,hey gidi heeeeeey be

uzun parkur

50+ ERKEKLER KLASMANI
DERECEADI SOYADI
1Zafer YALIN
2Ali Rıza FIRINCI
3Pierre BASTIN
zati uzunda 3 kişi vardı yahu,,,,:islik::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum:

50/59

PIERREBASTIN50+TOPRAKSU KASTAMONU SPOR
ZAFERYALIN50+YALOVA BELEDIYE GSK DERNEĞI
ALI RIZAFIRINCI50+NASHIRA CYCLE TEAM

UZUN PARKUR 96 KM
19 – 29 ERKEKLER KLASMANI
DERECEADI SOYADI
1Sefa TOROS
2İsmail ÇAVUŞOĞLU
3Egemen MERCANLIOĞLU

50+ ERKEKLER KLASMANI
DERECEADI SOYADIKULÜBÜ
1İsmail İLTİRNashira Cycling Team
2Mustafa TAŞYILDIZFerdi
3Murat İŞÇIMENKastamonu Topraksu

kısa parkurda ismail iltır,,,

img_8106_2.jpg

vay tünel muhabeti...

img_8248_1.jpg

birinci zafer yalın ikinci ali rıza fırıncı ,yav bu iki adam harbiden sürekli podyumdalar

img_8234_2.jpg

birinci sefa toros ikinci ismail çavuşoğlu

img_8240_4.jpg

gökan uzuntaş gene podyumda

img_8222_2.jpg

ismail bey gene podyumda

@KitapSever

Lunch Ride
Ride July 29, 2018
  • 94.3km
    Distance
    • 1,580m
      Elevation
    • 3:06:23
      Moving Time
    • 1,540
      Calories
sadece ali rıza fırıncının var ,,,,strava kaydı ortalama 30 ,
94 km 'de yaşı ise benden iki yaş küçük 1959 doğumlu

(link)

tabi zafer yalın 51 yaşında daha iyi bir ortalama yapmış olabilir

Uzun parkur 50+

1. Zafer Yalın / 30,9 ortalama / (link)
2. Ali Rıza Fırıncı / 30,4 ortalama / (link)
3. Pierre BASTIN / 28,8 ortalama / (link)

Uzun parkur 40-49 Erkekler

1. Turgay Germen / ? / ?
2. Murat Enç / 30,4 ortalama / (link)
3. Haşim Köksal / 30,8 ortalama / (link)

Uzun parkur 30-39 Erkekler

1. Gökhan Uzuntaş / 35,7 ortalama / https://(link)
2. Mehmet Can Balcı / 29,3 ortalama / (link)
3. Serhat Yılmaz / 32,7 ortalama / (link)

Uzun parkur 19-29 Erkekler

1. Sefa Toros / ? / ?
2. İsmail Çavuşoğlu / 34,2 ortalama / (link)
3. Egemen Mercanlıoğlu / 32,8 ortalama / (link)

Kısa parkur 50+

1. İsmail İltır / 31,8 ortalama / (link)
2. Mustafa Taşyıldız / ? / (link)
3. Murat İşçimen / ? / ?

Benden bu kadar :D Turgay Germen'i takip eden varsa profilinde kayıt olabilir. Mustafa Taşyıldız abi'nin kaydı nedense açılmıyor hata veriyor. Diğerleri kayıt almamışlar sanırım..

@Abdülkadir Ergin ismail iltır kaç yaşında tam olarak bilmiyorum ama galba 57 veya 58 olabilir ,eski milli kendisi bolulu,,
en yüksek ortalama ise 30 /39 katagoride gökan uzuntaş bence artık federasyon yarışlarına girmesi lazım ,yalnız bu federasyon yarışları en düşük katılım 100 kişi olmakta ve katagori yok ,ferdi ve de herkes elittir ,gran fondoların en üst seviyesi türkiyede aynen federasyon yarışlarıdır .....tabi bizim en sıkı federasyondan olan sürücülerin italya giroda şansları hiç yok ,ora başka bir bulvardır ,henüz bu ülke o bulvara giremedi yıllardır

Geri