Scudo Sports

Granfondo Çeşme

Ben bu Granfondo Çeşme'den kendi adıma şunu anladım:
Her sene yaklaşık 800 kişi bu yarışa giriyor.Ben hep 400 küsürüncü oluyorum.400 küsuruncu olmanın kötü tarafı ise şu:Ne öndeki performans grubuna yetişebiliyorsun ne de arkadaki kondisyonu düşük hobi grubunda gidiyorsun.Yani iki grup arasında bisiklet yarışı deyimiyle şaşpatat(kovalayan patates) konumunda ,tüm rüzgarlara açık bir şekilde solo takılıp daha çok yoruluyorsunuz.Benim acilen ortalamamı 25 km/sa den 27 km/sa 'e çıkarmam gerek ki arada kalmayayım.

Scudo
Maryo hocam seneye üste kollu atlet, alta eşofman pijama vb. gibi bir konseptle tepkisel bir katılım bekliyoruz sizden. Konaklamayı bende yaparsınız maksat tepkimizi gösterelim :D
Hocam ben Elvis piresliy, Erol Buyukburç karisimi, 70 ler esintili bir kiyafet dusunuyorum ; Ama ayaklarima tabi ki yumurta topuk bir ayakkabi esliginde
aviary-image-1479283316914.jpeg

Ben bu Granfondo Çeşme'den kendi adıma şunu anladım:
Her sene yaklaşık 800 kişi bu yarışa giriyor.Ben hep 400 küsürüncü oluyorum.400 küsuruncu olmanın kötü tarafı ise şu:Ne öndeki performans grubuna yetişebiliyorsun ne de arkadaki kondisyonu düşük hobi grubunda gidiyorsun.Yani iki grup arasında bisiklet yarışı deyimiyle şaşpatat(kovalayan patates) konumunda ,tüm rüzgarlara açık bir şekilde solo takılıp daha çok yoruluyorsunuz.Benim acilen ortalamamı 25 km/sa den 27 km/sa 'e çıkarmam gerek ki arada kalmayayım.
Valla arttır, kısmet olurda gelebilirsem uzun parkura gireceğiz. Onca yol gelip kısa parkurda yarışmak olmaz ??

Yazmazsam içimde kalır.Bu eleştirim bazı katılımcılara.O kadar mı hırslısınız; jellerinizi yedikten sonra ambalajlarını çevreye atınca ağırlıktan ne kadar kazandınız acaba?

Yazmazsam içimde kalır.Bu eleştirim bazı katılımcılara.O kadar mı hırslısınız; jellerinizi yedikten sonra ambalajlarını çevreye atınca ağırlıktan ne kadar kazandınız acaba?
kesinlikle katılıyorum yollar jel paketi doluydu o kadarda çevreyi koruyalım diye marketlerde 25 kuruş poşet parası vermeye başladıydık. Hani az dikkat etsek hep beraber güzel bir millet olacağızda bu asra yetişir mi ? Biz görür müyüz ? bilemicem :(

kesinlikle katılıyorum yollar jel paketi doluydu o kadarda çevreyi koruyalım diye marketlerde 25 kuruş poşet parası vermeye başladıydık. Hani az dikkat etsek hep beraber güzel bir millet olacağızda bu asra yetişir mi ? Biz görür müyüz ? bilemicem :(
Hangi millet olduğunun önemi yok bence, ben yurtdışındayım ve burdaki yarışlardada durum aynı atan atıyor sağa sola.. Önemli olan insanın çevresine ne kadar duyarlı olduğu ve doğaya ne kadar saygılı olduğu. Kısacası hangi milletten olursan ol bilinçlenmek şart :)

Sarper Bey ve Berkem Bey tam da canlı yayını kapattığında finish yapmışım.:kötü::kötü: Yukarıdan çekimde tepeden ''hamsi'' kadar görünüyorum , halbuysa start-finish çizgisinden geçerken bildiğiniz ''jaws'' gibiydim:D
Benim bu Gran Fondo Çeşme'de fotoğrafım veya video kaydım olması için ne yapmalıyım.3.senede üçte sıfır.:ckskc:
Bence kategorizasyonu yaş yerine kiloyu baz alarak yapsalar bizim kendi sikletimizde (+90) daha fazla şansımız olur ???

jel ve benzeri artıklar vardı ama katılımcı sayısına göre çok çok makul seviyedeydi.

bakıyorum da maşallah bu sabah herkes bilenip girmiş foruma.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Çok normal bütün haftanın birikimi cumartesi-pazar sürüş günü ondan sonra herkes pamuk gibi olur.

@ippon benimkisi naçizane kişisel gözlem, makul seviyeyi belirleyecek tecrübe ve yetkide olmadığım herhalde açıktır.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Ben hariç herkes varo_O
(link)

Ben hariç herkes varo_O
(link)
arşiv çok güzel olmuş... kim yaptıysa ellerine sağlık...
2 arkadaş katılmıştık... yüzlerce fotoya tek tek baktım, onun bol miktarda fotosu var ama ben de yokum...

Biraz önce gecenin 12 sinde kısa parkuru bir Carlos Sainz, bir Tommi Makkinen kıvamında ralli aracı sürer gibi arabamla geçtim.
Arabayla da çok zevkli idi
Arabayı kullanırken istemsizce "Over crest,easy left, then hard left slow... hard left... slow.. slow....." diyordum sanki görende tapa gaz grup N Ford Sierra Cosworth kullanıyorum sanır.:D

Biraz önce gecenin 12 sinde kısa parkuru bir Carlos Sainz, bir Tommi Makkinen kıvamında ralli aracı sürer gibi arabamla geçtim.
Arabayla da çok zevkli idi
Arabayı kullanırken istemsizce "Over crest,easy left, then hard left slow... hard left... slow.. slow....." diyordum sanki görende tapa gaz grup N Ford Sierra Cosworth kullanıyorum sanır.:D

bu sene de geliyoruz degil mi ustad ?

Geri