Scudo Sports

Gran fondo yarışlarından alınan ücretler

Gran fondo yarışlarında alınan ücretler makulmü ?

• Toplam katılım
    160
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Restaurantta gittiğinizde önünüze gelen yemeğin içinde bulunan malzemelerin girdi maliyetlerini, işletme maliyetlerini, vergi yükünü, fırsat maliyetini, tecrübe bedelini istiyor musunuz? @Kudret Kurtcebe Hayır istemiyorsunuz. İsterseniz en kibar işletme sahibi güler geçer. Yemek sonunda yada öncesinde bu fiyat yüksek, makul ücret bu yoksa kimse senden yemek yemez. Gelenler de maliyeti kurtaramaz batarsın diyor musunuz? Hayır tabi ki. Diyemezseniz. Bütçenizi aşıyorsa oraya gitmezsiniz. Bu düzenlenen Granfondolar da böyle. Bütçenizi aşıyorsa gitmezsiniz. Dur durak bilmeden bu şekilde eleştiri yapmanız, kişileri bu yarışa gitmemeye çağırmanız sizin saygınlığınıza, kişiliğinize zarar veriyor. Firmalar bu organizasyonları para kazanmak için yapıyor.
Bütçesi yetip bu yarışa gidecek olanların bir çoğu için buradan alacağı keyif, kazanacağı tecrübe para ile satın alınamaz.

Scudo
Sosyalist manifestoları faşist soslarla bezeyen, tam bir meyhane çorbası kıvamında bir konu...uzadıkça da uzuyor...

Sanırsın bisikletforum üyeleri memleketin yegane otoritesi olmuş, burada yapılan anket sonucuna göre resmi/özel kurumlar forumun önünde secdeye varacak...:)

Bu denli enerji Granfondo ücretlerinin düşürülmesi yerine, asgari ücretin iyileştirilmesi yönünde harcansa, şu bahsedilen 50-60 TL'lik fark kendiliğinden kapanacak, hem yarış sonrası üzerine baklava-börek bile alınacak :)

Zatı alilerine tavsiyemdir...

DİP NOT: @uslsy "Kurtcebe Granfondo" için ne veriyorsa ben 1 fazlasını vereceğim :)

Ben anlayışla karşılıyorum talepleri. Sorunum bakış açısı ile. Öncelikle doğru açılardan bakmak şart, çözümcü bir yaklaşım için.

Özel organizasyon ve federasyon organizasyonları. İki ayrı nokta! Özeller için sadece temeni de bulunulabilir, istekte bulunulabilir. Federasyon organizasyonları için ise dilekçeli başvurular, ciddi yapıcı ve tutarlı eleştiriler olmalı. Federasyon ile ilgili her türlü gerçekçi eleştiriye ben de imzamı atarım.

Bu iki ayrımı dikkate almanın ana amacı, o sırada ne olursa olsun bir şekilde kar amacı gütsede, organizasyon yapan yatırımcıyı küstürmemek. Adam zarar mı etsin? En az yatırdığının yarısını kâr olarak cebine koymalı ki bunu sürdürebilsin. Bir tavan beklentisi olabilir. Uçsuz bucaksız değil de sınırı olsun gibi. Bunu da nasıl sınırlayacaksınız ki? Adam katılımcılara öyle bir yarış seti verir, içinde herşey A+. Örneğin benim için orada katılım bedelinin hiç bir esamesi kalmaz. Çünkü amacımız granfondo da bugünlerimizi keyifle geçirmek ve geleceğe güzel anılar bırakmak değil mi? Hepimiz biliriz ki granfodolar bir yarış organizasyonu olarak ele alınmaz tüm dünyada. E amaç güzel ve keyifli anılarsa, kazıklanmadan verilen her rakam zararsızdır.

Öyle kolay geliyor ki uzaktan mavra okumak. Bu ülkenin baş sorunu zaten bu. Hep mavra okuyoruz, icraate gelince iş, ara ki bulsunlar bizi.

Ben tekrar yazıyorum! Kudret abi bir sürü başlık açıp yatırımcıyı küstürmek yerine yap bir "Kurtcebe Granfondo" organizasyonu. Benden 1.000TL bağış, @Punctum dan 1.001TL bağış, daha ne yapalım sana.

Küstürme şu yatırımcıları, lekeleme, karalama lütfen!

Ya bunlar da olmazsa?

@Punctum gerçekleşmesin diye ikinizin vereceği para toplamının 1 fazlasını harcamaya razıyım!

Not: Kabus resmen, forumu esir aldı adam!

@Anonim Gönüllü sponsor olarak "bam" yemeyi kendime yakıştırmam. Mutlaka olacaksa, bari "ban" olsun...:)

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
@Mustafa Kumbaracı

Sonuç azınlık olarak kalırsınız mustafa bey herkes sizin gibi parayı bastırıp belçikaya gidemez .eğerçoğunluk olarak evet olsa idi o vakit derdim aynen haklısınız,burada fiatlar ya çekilecek ya çekilecek ya da 500 kişi ile avunur turizm şirketi zati hedefleri o açık ettiler azınlıkta kalır gran fondo hiç bir zaman 1000 'leri bulamaz ,,,

@Punctum @Punctum

Isminiz arkadaşım ücretler hakkında düşüncen nedir ?

@Punctum

Ömer murat aynen bamı yedi zati he babam resim koyan hiçbir bir faliyeti olmayan adamlar bamı yer senin ne faliyetlerin var acaba bi bakalım

@Punctum

Pek faliyetin yok burada fazla forumu kullanmıyorsun anlaşıldı

@Kudret Kurtcebe

İsmim profil fotoğrafı altındaki bilgilerde yazıyor...

Memlekette asgari medeni yaşam koşullarını karşılayacak ücretlerin elde edilmesinden yanayım...

Başka sorunuz?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri