Scudo Sports

Gran fondo yarışlarından alınan ücretler

Gran fondo yarışlarında alınan ücretler makulmü ?

• Toplam katılım
    160
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Ee tabi pasta büyük olunca isim yapmak, ve yıl içerisinde ki diğer org. larda da yer almak için kıyasıya mücadele için kavga da ederler döğüşde.. Millet 10 lira için adam vurur hale gelmiş baksanıza..
Kaldıki bu bir yarış için.. Yıl içerisinde 7-8 yarış olduğunu düşünürsek..

Ne desen haklısın ,laf yok,,,

Scudo
Bu kadar çok eleştirilecek birşey olduğunu düşünmüyorum. Ahmet emminin düzenlediği kâr amaçlı yapıyordur katılım ücreti 1000lira olur Mehmet emminin düzenlediği keyfidir 150tl olur. Kimse bunlara katılmak zorunda değil. Neden bu kadar çok eleştiri. 200 lira gibi bir rakam var. Gayet normal bir rakam. Sadece haftalardır şuralarda açılan başlıklardaki yakarışlardan dolayı katılmıyorum.

Seneye 30 haziranda fransa nice de ironmane katılıyorum. Herkes soruyor neden Türkiyede katılmıyorsun. Katılmam abi. Ne katılıcam. Baksana şırada yazılanlara.

@uslsy

Basarilar size bir şey diyen yok ,,,,
Çogunluk 95 kişi hayır demiş

@Kudret Kurtcebe

Abi makullükte birşey yok. Gönül ister hepsi ücretsiz olsun. Buyrun düzenleyin siz bir tane. Ücretsiz olsun. Bütün forum katılalım.

@uslsy

Sorun şudur federasyon görevini yapmıyor ,sayın erol küçükbakırciya mesaj attım ,fiatlar yüksek dedim ,gelen cevap düzenleme yapıyoruz dedi ,peki neyin düzenlemesi onu zaman içersinde herkes görecek ,bu düzenleme federasyonun düşük ücretli amatör yarışcilara yönelik yarışlar düzenlemesi ise eyvallah ,şunuda unutmayın 2016 'da argeus bedava yarış yaptı marmarada 800 kişiyi aşkın insan geldi mahşer gibiydi ,ne oldu geçen sene 460 kişi katıldı akraya demekki neymiş ücret koyarsan millet kaçar makul ücret istemek hakkımız burda bunun kavgası veriliyor ayrıca 16 kalem gider masraflari argeus açıklamalıdır açıklama yapmaz ise onun sorunu ,,,,

@uslsy Hocam, katılacaksanız lütfen bizi bahane etmeyin. Ben şahsen kendi düşüncelerimi paylaşıyorum..
Teşbihte hata olmazmış.. Eskiler derler ya "Nefesine güvenen borazancı başı olsun" diye..
İsteyen uçakla hatta helikopter tutarak gidebilir, kimsenin maddi gücünü sorgulamıyoruz burada.. ve kimsenin katılmasını da engellemeye çalışmıyoruz..

@uslsy

Sorun sana göre yok bu forumda çok insan gidemez nice ,e
Seni tutmayalim akraya katil hatta nice 'e
,,sana bir şey demeyiz

@Angaralı Barış

Ben f -117 ile abd 'dekı gran fondoya katılacağım ,çabuk gidiyor meret

:islik:

@Kudret Kurtcebe

1. Akraya katılmam bu kadar huzursuz insan varken.
2. Nice'e katılırım. Zaten kaydımı yaptım.
3. Kimsenin tutması yada tutmaması ile ilgili bir konu yok ortada.
4. Argeus marketing bütçesinden harcamıştır. Ücretsiz yapmıştır. Akra ben yaparsam ücretli yaparım demiştir. Bu eleştirilebilecek bir konu değil. Serbest piyasa.
5. Dediğim gibi. Lütfen Kurtcebe Granfondo isimli bir etkinlik düzenleyin ve ücretsiz olsun. Hatta bırakın ücretsiz olmayı tavan rakam 50tl olsun. Bakalım organize edebiliyor musunuz. Bunu lütfen kağıt üstünde %90 gerçeğe yakınlıkta simule edin de görelim.
6. Kurtcebe Granfondoyu hayata geçirin ücretsiz bir şekilde. Bu organizasyona 1.000TL bağış sözü veriyorum herkesin şahitliğinde. Hodri Meydan!

@Angaralı Barış

Dehşet makine ,,,şaka bir yana ben erol beyin bana gönderdiği mesajın ne olduğunu ,yani düzenleme yapıyoruz mesajınin arkasını bekliyorum 2019 'da ne olacak

O bişey değil..
Daha önceden de konusunu açıp, yöneticilerden silinmesini istediğim bu konu vardı..
Bir olalım, sesimizi duyuralım, dikkat çekelim, farkındalık yaratalım diye.. Hatta bu konuda eşkıya, vatan haini dahası terörist bile ilan edilmiştim ya..

Benimde niyetim tam olarak buydu işte.. (link)

@uslsy

• Topu federasyona atıyorum o yapacak ve hatta bu konuda mesajlarim devam edecek orta kanaldan bakalım ne düşünüyor federasyon

@Kudret Kurtcebe

Bu federasyonun düzenlediği bir etkinlik değil işte. Olay orada. Özel bir etkinlik.

Dediğimi tekrar ediyorum. Buyrun efendim, "Kurtcebe Granfondo". Ücretsiz bir şekilde hayata geçirin. Şu ortamda 1.000TL bağış sözü veriyorum organizasyona.

Hodri Meydan!

@Kudret Kurtcebe PBG (Polatlı Bisiklet Grubu) bilirsiniz hocam.
Gruptaki Ahmet E. arkadaşımızla aynı iş yerinde yerde çalışıyoruz..
Polatlı Belediyesi ve ekibi olarak ciddi anlamda böyle bir org. yapmayı planlıyorlarmış. hemde katılım ya ücretsiz olarak yada çok cüz-i bir rakam olacakmış..
Bende Ahmet`e dedimki; Valla tamam desinler maddi ve manevi olarak şahsen elimden gelen ne varsa yardımcı olurum..
@uslsy kardeş ozaman Polatlı org.si için bu bağış sözünüzü hatırlatmamda bir sakınca olur mu sizin açınızdan? En azından hayali bir org. için değilde gerçek bir org.`ye bağış yapmış olursunuz..

@uslsy

Teşekkür ederim ,bağış için organizasyon anca veloturk ve federasyonun ve de belediyelerin valiliklerin bir araya gelmesi ile olur tek bir kişinin işi değil

@Angaralı Barış

Ne demek amanin hemen olsun ,,,,,,,

@Angaralı Barış

Yav bu iş olur ise çok iyi olur,,,,,

@Kudret Kurtcebe İnşallah.. Herşey PBG, Polatlı Belediyesi ve federasyonun elinde..
Hatta buradan da söz veriyorum..
Ankara-Polatlı-Ankara arası geliş-gidiş 1(BİR) otobüslük sponsorluk yapacağım..
Yeter ki böyle org. hayata geçsin ve asıl yetkililer elini taşın altına soksun artık..
En azından tarihe geçerler, geçmişte Ankara`da yapamadıklarını Polatlı`da gerçekleştirebildik derler..

evet dedim(ayrıca akra ya katılacağım alanya yı düşünüyorum) çünkü ;
Şehir dışından gelmek için 900tl civarı bir harcama çıkartmışsınız. Buna göre 210 Olan ücret 150 olsa 840 tl harcama yapacak.bence mantıksal olarak otel fiyatlarından , gıda fiyatlarından yakınacakken çok az ve nadir yapılan yarışların fiyatını eleştirmek bana pek mantıklı gelmiyor.Bu tür yarışlar sürsün istiyorsak sanırım başka harcamalardan kısmak gerek.

• Beğen
Tepkiler: Ilter Elmas
@Angaralı Barış@

Mustafa dostum katılmayacağını söyledi ,orta kanaldan ,3 şampiyonluğu var ,böyle sıkı bir dostumun katılmaması beni üzmüştür ,
Haklı tabi dünya para gitti cebimden dedi

@Angaralı Barış

Sözüm "Kurtcebe Granfondo" için geçerlidir. Size böyle bir söz verdiğimi hatırlamıyorum. Yazılarımı dikkatle okuyun.

Diğer yöneden neden hayali olarak görüyorsunuz. Belki de gerçek olur. Hayallerde bırakmayın. Siz de "Kurtcebe Granfondo" için bağışta bulunun. Hayaller gerçek olsun.

Servisin hareket yeri: Tunus Caddesi
1`ci durak: Milli Kütüphane önü
2`ci durak: Kentpark AVM önü
3`cü durak: Yaşamkent Kavşağı
4.`cü durak ise Temelli

Dönüş yine aynı noktalarda olacaktır..

İşte Ankara-Polatlı-Ankara arası servis güzargahı meselesini çözdüm..

Başka problemi olan?? İtinayla yardımcı olunur.. :harika::harika::harika:

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri