YILMAZ Doğucan
Aktif Üye
- Tepki
- 62
- İsim
- YILMAZ DOĞUCAN
- Bisiklet
- Sedona
Evettt dostlar (link) yarışını geride bırakmış olduk. İlk defa bir yarışa katıldım çok değişik bir duygu anlatmaya kelime bulamıyorum. İlk defa böyle bir organizasyonda bulunduğumuzdan yaptığımız yanlışlar eksikler oldu bunlardan ders çıkarmamız gerekiyor. Eskişehirden bu yarışa 8 arkadaş katıldık. Arkadaşlarımızın ikisi yarış sırasında kaza geçirdi, diğer iki arkadaşımızın lastikleri patladı ama yılmadılar herşeye rağmen yarışı tamamladılar şahsen en çok onları tebrik ediyorum yaşadıkları durumlardan ötürü her ne kadar yarış dereceleri düşük gibi görünsede katılımcı sayısana oranla %40 lık dilimin içerisine girmeyi başardılar. Şahsen ben Kısa Parkur Elit Erkekler Yaş Kategorisinde 24. , Kısa Parkur Genel Klasmanda 33. sırada yarışı bitirmiş bulunmaktayım. Hedefim Elit Erkeklerde ilk 50 içine ismimi yazdırmaktı ve bunu başardım. Kısa Parkur Elit Erkekler Birincisinin Yarış Süresi "01:08:44.44" , Benim yarış sürem "01:14:49.04" arada 6 dklık bir zaman farkı var bence çok iyi bir derecedeyim. Bu arada yaklaşık 2 haftadır yol bisikleti kullanmaktayım bu 2 haftada yarış antremanıyla geçti bisikletide yarışa katılmak için bir dostumdan ödünç aldım 
Burdan yarış öncesi ve sonrası desteğini esirgemeyen bizlerin her zaman yanında olan (link) ailesine , Yarış öncesi bizlere maddi-manevi sponsor olan biskletlerimizin teknik bakım ve onarımını karşılayan (link)'e , Engin deneyimlerini bizlerle payşayan (link) amcaya , Arabasıyla bizi yarışa götürüp getiren (link)'ye ve ismini sayamadığım yarışa hazırlık sürecinde olsun yarış sonrası olsun herzaman bizlerin yanında olan bizlere güvenen herkese burdan teşekkürlerimi sunuyorum kazandığım dereceyi sizler sayesinde sizlerin yardımıyla gerçekleştirdim hepinizi çok seviyorumm
-----------
(link)
Burdan yarış öncesi ve sonrası desteğini esirgemeyen bizlerin her zaman yanında olan (link) ailesine , Yarış öncesi bizlere maddi-manevi sponsor olan biskletlerimizin teknik bakım ve onarımını karşılayan (link)'e , Engin deneyimlerini bizlerle payşayan (link) amcaya , Arabasıyla bizi yarışa götürüp getiren (link)'ye ve ismini sayamadığım yarışa hazırlık sürecinde olsun yarış sonrası olsun herzaman bizlerin yanında olan bizlere güvenen herkese burdan teşekkürlerimi sunuyorum kazandığım dereceyi sizler sayesinde sizlerin yardımıyla gerçekleştirdim hepinizi çok seviyorumm
-----------
(link)
| Gran Fondo Marmara’da Eskişehir Başarısı |
| 16.10.2016 |
| http://www.eskisehirbisiklet.com/haber/resim/16102016215219granfondo.jpg 16 Ekim 2016 Pazar günü Bursa'dan (uzun parkur 88 km) ve Yalova'dan (kısa parkur 41 km) olmak üzere iki ana kategoride başlayan, Osmangazi Köprüsü'nden geçerek Dilovası'nda biten Gran Fondo Marmara yarışına Eskişehir'den de katılan bisikletçiler, iyi derecelerle döndüler. Herhangi bir kulüpte antreman yapmamalarına rağmen, kendi aralarında PAB (Perşembe Akşamı Bisikletçileri) Eskişehir adlı grupta hafta içi ve hafta sonu, yaz kış ara vermeden asfalt, arazi, orman gezileri gibi farklı içerikte turlar düzenleyen katılımcılar ilk defa katıldıkları bir bisiklet yarışında %10'luk, 20lik sıralama dilimlerine girmeyi başardı. Katılımcıların listesi ve dereceleri aşağıda şekildedir. Uzun Parkur Yarışı verilen zaman sınırında bitirebilen 384 kişiden (link) 28'inci (Elit Erkek kategorisinde 17.) (link) arkadaşımız yarış kazası mağduru 160. (Elit Erkek kategorisinde 80.) tamamlamış yine de Kısa Parkur Yarışı verilen zaman sınırında bitirebilen 562 kişiden (link) 33'üncü (Elit Erkek kategorisinde 24.) (link) 104'üncü (Elit Erkek kategorisinde 69.) (link) 119'uncu (Master Erkek 45+ kategorisinde 6.) (link) 135. (Elit Erkek kategorisinde 83.) (lastik patlakları sonucu) Feyza 174'üncü - (Elit Kadın Kategorisinde 6., Bayanlar genelde 7.) (link) arkadaşımız da kaza mağduru 117. (Elit Erkek kategorisinde 76.) (link) 202'inci (Elit Erkek kategorisinde 112.) Yüzlerce kişi arasından herkesin, kaza vs zaman kaybedenlerin bile %40'lık dilimde olması büyük başarı Katılımcı ve elde edilen dereceleri incelerseniz arkadaşlarımız %10'luk elit dilimlerde, hepsini tebrik ederiz. |