Scudo Sports

Gran Fondo Marmara

Scudo
Kendimi deneme fırsatı buldum ve çok eğlendim. Bu arada ciddi tırmanışlar vardı. Özellikle osmangazi köprüsüyle alakalı bi abimizle kot farkı muhabbeti olmuştu ama. Bildiğin tırmanma üzerine kurulu bir köprü :)

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
88. oldum kısada. Son kalan maltepe grubu olarak bayağı bir servis bekledik. Onun dışında her şey çok iyiydi organizasyon adına. İlk yarış tecrübemdi sevdim bu işi. Seneye lisans çıkartacağım :) Kaza yapan arkadaşlara çok büyük geçmiş olsun.

Güzel bir etkinlik oldu. Bolca aksaklık ve acemilikler olsa da. Dereceye giren arkadaşları tebrik ediyorum. Kaza yapan arkadaşlara geçmiş olsun. Yerde kıpırdamadan yatan arkadaş korkuttu ama iyi sanırım.

Kazalara karışan arkadaşlara büyük geçmiş olsun, Allah şifa versin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Birileri evde iyi yatmıştır umarım. Bisiklete binmemek için bir çok neden bulunur. Gelenlere saygılar.

• Beğen
Tepkiler: olympos
@Burak_Cakir

Sürüş yapmadı diye millete atarlıca laf sokmak size mi düştü?

her şey çok güzeldi. lakin organizasyon bitiminden sonra otobüsler konusunda büyük sıkıntı yaşandı. ilk sekiz otobüs 10 bisiklet alıp kalktı. 35 kişilik maltepe-istanbul grubu iki saati aşkın öylece orada kalakaldık. ne bir organizatör ve nede bize yardımcı olacak bir görevli. hepsi basıp gittiler. bunun haricinde benim için yarış gayet başarılı geçti. ben memnun kaldım. öyle aman aman bir yokuşta yoktu. bursa-istanbu arasını bilen bilir biz aslında çok az rampa çıktık. eğer aynı güzergahı istanbul bursa olarak yapsaydık net 4 km'lik bir rampamız olacaktı. çok güzel bir yarıştı.
sonuçlar kısmında nedense sadece ilk 500'ü vermişler. neden acaba tamamını vermemişler merak ettim doğrusu.

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
Antrenmanlı değilim, yol bisikletinde de 150km'deyim henüz.
Yine de kızıma spor, yarış heyecanını tattırabilmek adına kısa parkura kayıt yaptırmıştım.
Eşimle birlikte Maltepe'de karşılayacaklardı.

Finişin yerinin değişmesiyle birlikte bende istek kalmadı.
Katılanlara tebrikler, kaza geçirenlere acil şifalar.

Organizasyonun yapabileceği pek birşey yokmuş gördüğüm kadarıyla, ancak başta belirtilen yolların kapanacağına inanacak kadar da naif olmamalı bu ülkede.

846 kişinin katıldığı bir yarışta 36 kadının olması beni üzdü. %5 gibi bir oran bile etmiyor. Katılan tüm arkadaşlara tebrikler.

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
katılan herkese tebrikler..

@drumbanger
siz nasıl bana bu soruyu sorma hakkınız varsa benim de eleştirme hakkım var. organizasyona o kadar şeyler söylendiki amatör bir 500 metrelik yarış muamelesi yapıldı. eksikler vardı tabi haksızlık etmek istemem ama yapılan eleştirilerin dozajını gördükçe yok artık dedim. ayrıca facebook sayfasında da bir sürüm yorum var .benim esas kızdığım nokta bu aşırı dozda yapılan şeyler .

• Beğen
Tepkiler: hederahelix
Kısa parkur başında sanırım 10-12 km anca olmuştur,kukaların devrilmesiyle oluşan kazanın sebep ortaklarından biri velocity formalı bir arkadaştır,kim olduğunu bilmiyorum ama sıska cılız bir cüssesi yoktu,1.80 boylarında 70-75 kg civarında bir arkadaş.Tam arkasında sürüyorum bütün ön grup arkadaşlar bende dahil olmak üzere hepimiz bağırıyor ve arkadaşları uyarmaya çalışıyoruz görebildiğimiz tehlike yaratan durumları; yavaş,dönüyoruz,sola dikkat,kukaya dikkat vs. Bu arkadaş hem görüş açımızı kapatıyor hem kuka dışına girip çıkıyor adeta kukalarla zigzag çiziyordu,görüşün kaybolduğu yerde kendi kukayı görebildiği için sol yaptı kurtardı hiç bir uyarı yol 45-50 km sürat var,bende şansa hafif çarpıp düşmeden kurtuldum,sanırım diğerine uyarır yada içeriye gelir kukaları herkes görür diye düşünürken,tekrar bencilce sol yapıp kurtuldu ve ben kukaya çarptım şükür Allah'a sendeledim ama devrilmedim,kuka devrildi arkaya gitti ve arkadaşların önüne düşünce kaza oldu.sonra ben bu arkadaşın hemen arkasından ayrılıp sol bariyer tarafına geçtim.Hiçbirşey olmamış gibi gülüp eğlenip ön taraftaki arkadaşlarına laf yetiştirmeye çalışıyor makarasına bakıyordu,kukalarla oyun çok hoşuna gitmişti galiba kendince slalom yapıyordu.ben bütün vicdanıma sığınarak tamamiyle objektif yazdım durumu.kesinlikle arkadaşın lakayt tavırları kazaya sebep olmuştur

iyi ki katılmamışım.

bu arada ekşide yazmışlar yine boyuna yazıyorlar.

son dakika finishin maltepe yerine köprüde biteceğinin açıklanmasından sonra bu sebepden katılmayanlara ekşi sözlük de laf sokan arkadaşları sahada başarılı olamayınca klavyeden kendilerini tatmin etmelerinden dolayı kutluyorum..

Geri