Kısa parkur başında sanırım 10-12 km anca olmuştur,kukaların devrilmesiyle oluşan kazanın sebep ortaklarından biri velocity formalı bir arkadaştır,kim olduğunu bilmiyorum ama sıska cılız bir cüssesi yoktu,1.80 boylarında 70-75 kg civarında bir arkadaş.Tam arkasında sürüyorum bütün ön grup arkadaşlar bende dahil olmak üzere hepimiz bağırıyor ve arkadaşları uyarmaya çalışıyoruz görebildiğimiz tehlike yaratan durumları; yavaş,dönüyoruz,sola dikkat,kukaya dikkat vs. Bu arkadaş hem görüş açımızı kapatıyor hem kuka dışına girip çıkıyor adeta kukalarla zigzag çiziyordu,görüşün kaybolduğu yerde kendi kukayı görebildiği için sol yaptı kurtardı hiç bir uyarı yol 45-50 km sürat var,bende şansa hafif çarpıp düşmeden kurtuldum,sanırım diğerine uyarır yada içeriye gelir kukaları herkes görür diye düşünürken,tekrar bencilce sol yapıp kurtuldu ve ben kukaya çarptım şükür Allah'a sendeledim ama devrilmedim,kuka devrildi arkaya gitti ve arkadaşların önüne düşünce kaza oldu.sonra ben bu arkadaşın hemen arkasından ayrılıp sol bariyer tarafına geçtim.Hiçbirşey olmamış gibi gülüp eğlenip ön taraftaki arkadaşlarına laf yetiştirmeye çalışıyor makarasına bakıyordu,kukalarla oyun çok hoşuna gitmişti galiba kendince slalom yapıyordu.ben bütün vicdanıma sığınarak tamamiyle objektif yazdım durumu.kesinlikle arkadaşın lakayt tavırları kazaya sebep olmuştur