Sen o kadar hazırlık yap ama önceki gün soğukta sür sonra mide spazmından dolayı yarışı kaçır o kadar hazırlık boşuna mide agrım ancak sabahleyin geçti ama artık çok geçti.Yarışa katılanları tebrik ederim.
cok guzel organizasyondu.
O kadar kisiyi otobuslerle getir gotur. trafigi kapat.
Daha sonra uzun yazicam ama sunu soyleyeyim, emegi gecen herkesin ellerine saglik.
Arkadaslar etkinlik cok iyiydi bu kisa surede gayet olumlu bi sekilde cozum buldular. Parkurun kisalmasina uzuldum ben de yine de gitmeme degdi. Dusenler oldu. beraber ana grup olusturdugumuz @evrenozbilen tunel cikisina yakin dustu maalesef neyse ki siyrik seklinde yaralanmalari vardi finiste gordugumde. Yaris sonrasinda gayet ilgili bi sekilde yiyecek icecek saglik vb. İhtiyaclar karsilandi. Reklam olayina girmek istemiyorum sonucta baska sekilde de reklam yapabilirlerdi yapmadilar bisikleti bi opsiyon olarak gormeleri bile sevindirici.
nedim güçlü helal olsun sana ,öndeki onun bisikleti,10 dakika fark attın tebrikler ve mete taşkın şahane bi insan muhabbet ettik giderken bu dostlar ile valla yarışırım sevecen insanlar dostlukları şahane..bu arada podyumda yanlış yere çıkmışım
Bi arkadaşın dubaya çarpmasıyla bizde zincirleme kazaya kurban gittik.Arkadaşla biraz ilgilendikten 5 dakika sonra yarışa devam ettim 80/560 derece.Keşke 23 yaş altı kategori açılsaydı o zaman dahada memnun olabilirdim ama yinede fena değildi Arkadaşa burdan geçmiş olsun diliyorum ciddi yaraları vardı.