Scudo Sports

Gran Fondo Marmara

Selamlar. Toplantıya katıldım.
Valilik güvenlik riski var deyip izni iptal etmiş.

Scudo
Çok can sıkıcı... Böyle saçmalık olmaz, 12 saat kala :mad:

• Beğen
Tepkiler: cngz
Uzun parkur 88'deki mola alanında bitecek. İstanbul'a giriş yok. Köprü geçilince finiş.

Kimse gelmez bu saatten sonra kısaya...

• Beğen
Tepkiler: Groims
kisa'nin katilimi %20'ye duser tahminim.
bence su anda alinacak hamle, uzun ve kisayi birlestirmek olmali.
uzun zaten %50-%60 oraninda kalirdi, bu degisiklik sonrasi o da %40'lara duser.
Birlesirse toplamda 600 kisi falan tek parkurda yarisabilir.

Kopru geçilince finish olacaksa kısa etap diye birsey sözkonusu degil demektir. Son dakikada boyke saçmalik olur mu ya.

• Beğen
Tepkiler: Groims
Siteleri güncellenip resmi açıklama gelsin, güzel bir mail atacağım.

Kısa etap var ama o da kısaldı. Bursa yönünde 15 km gidilip u dönüşü yapılacak ve köprüyü geçince bitecek.

Çok berbat oldu. Ben mesela Maltepe'den sadece gidiş için rezervasyon yaptırmıştım,şimdi köprüden Maltepe'ye kadar sürmek zorunda kalacağım.

• Beğen
Tepkiler: cngz ve Groims
@ScaryEnemy

Yarışa katılacağım diye KPSS sınav görevini reddettim.
Bugün çıkan aksilikler yüzünden yarışa da katılamıyorum.

Yarışacak herkese kazasız keyifli sürüşler diliyorum...

Eskihisar uzerinden gelip maltepede bitecekti. Kopru gecilip finish yapilacaksa 1000 lerce bisikletli istanbula kadar basibos mu birakilacak. Nasil donecegim ben Istanbula? Saçma sapan. Bu saatten sonra katilmam.

MADem böyle bir şeyi son dakika açıklıyorlar, gidecek olanlarda yarışa girmesin er şey boşa gitsin. Köprü tanıtımı diyiyordunuz, bırakın yapamasınlar. Ama dayanamayıp katılacaksınız, katılanlar sakın laf etmesin. Çok yazık..

Gidenler, uludağ patlatsınlar. Daha çok keyif verir

Katılamayacak olmama hiç üzülmedim ama kaçırdığım sınav görev ücretine acırım vesselâm...

@Volks

Bu fikir süper bence de halihazırda bursada olanlar Uludağ yapabilir kisaya zaten haberi olan gitmez bu saatten sonra

@Serkan Mıstınoğlu

Kesin ve resmî bilgi midir ?

Geri