Scudo Sports

Gran Fondo Marmara

millet ne stres yapmış be. yarış sırasında birbirini yemeseler bari. ben taa buralardan tırsıntı geçirmeye başladım. Yarış sırasında rakibe dirsek atmak, formasından çekiştirmek, lastiğini patlatmak, suyuna ilaç katmak, yola çivi dökmek etik değildir ona göre. Ben şimdiden hatırlatıyımda gidişatı hiç iyi görmüyorum.

Scudo
@Serkan Mıstınoğlu

Serkan Bey merhaba, beni alıntılama gereği duymamışsınız ama olsun, ben yine de ortadaki yanlış anlaşılmayı düzeltmek istedim.

Ben burada bireylerin nasıl hareket etmesi gerektiğine karışmam, bana düşmez sadece fikrimi söyleyebilirim, bilgi sahibiysem de yardımcı olmaya çalışırım.

Konuya 3 kişi özetle şunu yazmış; Lastiğim patlarsa toplama aracı ile dönerim. Ben de aşağıdaki mesajı yazmışım.

@Erdal YILMAZ

Burada veya bir başka yer de, gerçekten samimi olup tanımadığınız birisine karşı, "düşünceni kendine sakla, seninle sahada konuşuruz, finişte bir yere kaybolma, seninle yüz yüze konuşacağım, diyemezsiniz. (Burada sizden bahsetmiyorum yanlış anlaşılmasın).

Çok net bir cümle yazdım, bunu ben de bir başkasına yapamam. Burada konu sen, ben, biz, siz, onlar değildir. Kimseden de özür dilemenize gerek yoktur.

Saygılar, selamlar.:)

erdal kızma ben seni özellikle yakalayacağım maltepede ve senle açık konuşacağım .....dostça .......

@mehmetsunu

korkma mehmet sunu erdal ile özel görüşeceğim ......yüz yüze konuşacağız,,,,

seni yakalayacağım, kaybolma bir yere, naçizane fikirlerini kendine sakla...

bu ne yahu? 59 yaşında insandan beklenecek sözler mi bunlar şimdi? nereye geldik biz? burası neresi?

@cahitakin

yalnış anlamayın ,samimiyetten ötürü kötü anlama çekmeyin sadece bir özel konuşma yapacağım ,attığı mesajlar bana karşı fazla dik olmaya başladı bu nedenle sahada yüz yüze görüşeceğim...medeni insanlarız kavga edecek durumumuz yok..

@Kudret Kurtcebe

DOSTÇA derken kudret abi. Şimdi tırsıntım daha da arttı. Tırsınç boyutuna çıktı.

@televole2 Bende de onay yazıyor ama otobüs kırmızı renkte, sağlık raporunda falan onaylanınca yeşil oluyordu. Demek bunu öyle yapmamışlar.

@Kudret Kurtcebe Kudret Bey tanışıyormusunuz anlamadım. Erdal Bey sanki tanışmıyoruz ve samimi değiliz demiş.

@mehmetsunu

yok yav ,erdal iyi çocuktur eğimde eline almış idi bisikleti o günlerini hatırlarımda neyse herkes hazmedecek yerini,,,

@Berkayugur
otobüs bende de kırmızı onunla bir alakası yok ya. onay yazıyorsa tamamdır.

@Kudret Kurtcebe Kudret Bey mademki tanışıyorsunuz özelden halledin bence bu tip yazışmaları. Gereksiz gerginlik oluyor. Forumda hangi başlığa girersem gireyim bir gerilim mevcut.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
@trainspotting35

haklsınız kendi namıma olayı kapatıyorum erdalda mesaj atar olayı kapatır olur biter özelden görüşürüz ya da maltepede ama kesin maltepede onu bulurum ve konuşacağım bir takım olaylar var...ayrıca erdal ile pedalladık....

erdal sakın gitme gözünü seveyim gitme. Randevudan sonra resmin seni sigara paketinin üzerine basılacakmış.

indir.jpg
(temsili)

@Kudret Kurtcebe

Ben sadece seni bilirim. derece yapamazsan forumda jübileni yaparız ona göre kudret abi.

@mehmetsunu

hahah,iddamız yok,mehmet aga,32 kişi var,55 yaş üstü,fakat numaraları nasıl aklımda tutacam yahu....:komik::komik::komik::komik::komik::komik:

Arkadaşlar kendi adıma rahatsızlık verdiğim için herkesten özür diliyorum.

Kudret Bey ile 3 yıl önce 2 kez turladık bu kadar.

Zaten konumuzda bu değil, ama ısrarla alakasız mesajlar yazılıyor. Kusuruma bakmayınız.

Herkese pazar günü için başarılar diliyorum.

Geri