Scudo Sports

Gran Fondo Marmara 2017

Kimler katılıyor?

• Katılıyorum, kısa etap

• Katılıyorum, uzun etap

• Katılmıyorum

• Toplam katılım
    107
Selamlar
Kısa parkura katılacagım icin anjaradan direkt bursaya gitmeyi dusunuyoruö. Teknik toplantı istanbul olarak belirtilmis. Teknik toplantıya katılmak zorunlu mudur ?
Kısaca beslenme, yanımıza almamız gerekenleri listeleyebilir misiniz ?

Scudo
@Erdem Topal
zorunlu denir ama zorunlu değil internete videosunu çekip atıyorlar zaten . web sayfasınını takip etsen yeter. @Erdem Topal

• Beğen
Tepkiler: Erdem Topal
Sağ dizim atroskopi sonrası tam toparlanamadı.Hız ve kadans ortalamamı istediğim noktaya çektiğimde fondoları fondiplemeyi düşünüyorum:)
Katılacak arkadaşlara eğlenceli bir yarış dilerim...

Bu yıl adetim olmasada gittim bir yerinde incelemede bulundum, araştırmacı bisikletçi olarak gözlemledim geldim. Eyy bisiklet ahalisi atalarımız ne demiş boğulacaksan bile büyük denizde boğul. Açıkcası gran fondo kapadokyada ki bisiklet köyü ve katılımı beğenmedim. Bisiklet köyü için dört günlük 250 tl alınmıştı, ama gerek tuvalet, gerek kamp kurulduğu alan olarak yetersiz geldi. Zaten orta anadolu malumunuz asma kütükleri olmasa mars yüzeyinden farksız. İnsanlar çadırlarını toz toprağın üzerine kurmuş idi. Numunelik bir çayır çimen bile yoktu. Gelelim fondo yarışlarına. Açıkcası yarışları izlemeye çok zekice bir planla @Bahadır Gürel i trollemek amacıyla gittim. Arada bir osman şirin ile tanışır atom karınca ali rıza fırıncının bir elini sıkarım dedim. Ama zaman darlığı nedeniyle bahadır gürel elimden kurtuldu. Yarışlara katılım ilk fondonun yanında çok sönük idi. Birde üzerine kapadokyanın güneşi ile yokuşlarıda eklendimi yemede yanında yat !! misali bir yarış oldu şahsi kanatimce. Zaten en baba yarışmacı bile kısa turda 30 ortalamayı aşamadı. Bu fondo işine ilgi alakada marmarada. Umarım yarışınız uzun soluklu olur. Kapadokyadan yana benim pek ümidim yok.

An itibariyle 560 küsür uzun etap katılımcısı var. Sanırım geçen sene ücretsiz olmasına rağmen katılan sayısı bu kadar değildi. Liste doluydu ama bitime baktığımızda 400 küsür bisikletçi yarışı bitirmişti. Bu sene ücretli olmasından ötürü 20-30 dan fazla gelmeyen olmaz. Listede iddialı olan baya kişi var:)

Kayıtlar bu gün 13:00 itibari ile kapandı bilgilerinize

geçen sene veledromun oradan bisikletlerimizi otobüslere koyduk ,ön tekerleri çıkardık ,bisikletler pikelere sarıldı ,tahminimce bu senede aynı durum söz konusu, dönüşte seronomiyi otobüs firmaları inşallah bekler ,geçen sene çarpılan biz olduk ,2 saat otobüs bekledik, bu sene paramızıda verdik üstelik çüzzi 75 lira, dönüşte sorun olacağını zannetmiyorum,idman yapanlar kazandı ,çalışan kazandı ,kısa 53 km ,geçen sene 43 km idi ,bu sene arkamıza poyrazı alacağız bir yerde gemliğe doğru dönüş var ,sağ yandan rüzgar vurabilir,

(link)

hava durumu fena değil.şimdilik diyelim,,

(link)

not,maltepeden bindik bu senede aynı herhalde..saat 06.30 da orada idim ..

16938901_1441730555859514_8835033268681321520_n.jpg

geçen sene yanlış yere çıktım 43 km de ikinci olduk 20 kişi vardı rakip olarak ,43 km 'yi 1 saat 30 dakikada aldım ,bu sene rakiplerim 4 kişi 60 mastırda ,sağlam olarak selahattin sertcan durmakta 1947 doğumlu,seneye çok sıkı rakip olarak mustafa sevinçel geliyor bu dostlar alaydan,ama feridun tezbaşaran gibi bir adet milli gelir ise yandığımızın resmi...:aglyrmngaa::aglyrmngaa::aglyrmngaa::aglyrmngaa:

60 + da kudret abi dışında yarışacak olan yarışmacılardan kudret abiden biraz geri gitmelerini istirham ediyorum. Aksi halde kendilerinin kalbini kıracağım.

@Kudret Kurtcebe
kudret abi başarılar diliyorum. Kazasız belasız sürüşler dilerim

@mehmetsunu
Mehmet Bulursan 60 üstü kırarsın. Yok ki. Kudret abi gibi kudretli nerede bulacaksın

@Kudret Kurtcebe
Oldun abi o atmosferi yaşamakta güzel kalbimiz seninle. Bende orada katılımcı olarak Esenyurt bisiklet spor kulübü üuesi olarak orada olacağım görüşmek ümidiyle

@Özhan Akgöğ
Maşallah bayağı katılımcı varmış helal olsun

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@mehmetsunu

saim tatlıcılar ,1940 doğumlu,selahattin sertcan 1947,orhan meşeli 1951 doğumlu,sadık yalaman

sadık yalaman,

esasında mehmet sunu sayının az olması benim lehime oldu bu sene,ilk 10 zati garanti kürsü şansı var demektir

@Kudret Kurtcebe Master Erkek (60+) kategorisinde senle birlikte sadece 5 kişi var. İlk 3'e girmemen için hiç bir sebeb yok :) Başarılar Kudret ağabey.

vay be helal olsun baya baya katılım var ülkede baya potansiyel var cidden,federasyon yarışları niye bir elin 10 parmağı oluyor sayı,helal olsun yav gitmek isterdim sponsor yok yerimizden kıpırdıyamıyoruz işde

@mutlu07
Sponsoru ne yapacaksanız yüzde doksanı kendi imkanlarıyla gidiyor. Bence sizde sponsor beklemeyin kendi imkanlarınızla gidin

• Beğen
Tepkiler: saglam.serdar
Seneye hepsine katılacağım bir aksilik çıkmaz ise. Herkese başarılar, çok eğleneceğinize eminim :)

Geri