Scudo Sports

Gran Fondo Marmara 2017

Kimler katılıyor?

• Katılıyorum, kısa etap

• Katılıyorum, uzun etap

• Katılmıyorum

• Toplam katılım
    107

Özcan

Forum Bağımlısı
Tepki
7.462
İsim
Özcan
Başlangıç
1978—79
Bisiklet
Specialized
Bu yılki Marmara Gran Fondo için kayıtlar başlamış. Yarış 24 Eylül'de. Etaplar 111 ve 53 km olarak belirlenmiş. Malesef bu yıl ücretsiz değil, 125 ve 75 TL bedeli var.

(link)

fondo.jpg

Scudo
Umarım geçen seneki gibi son dakika değişiklikleri gerçekleşmez.
hayırlı uğurlu olsun şimdiden.

kısada 46 kişi var şu anda ,
60 artıda tek kişi benim ,24 eylül kadar en az inşallah 10 kişi çıkar ,aksi takdirde tek yarışacağım kendi katagorimde..

28Kudret KurtcebeFerdi1957

1. Erkek
    • Genç Erkek (16-18)
    • Elit Erkek (19-34)
    • Master Erkek (35-44)
    • Master Erkek (45-54)
    • Master Erkek (55-59)
    • Master Erkek (60+)

Geçen seneki gibi değişiklik olursa diye milletin aklında soru işaretleri var hep. Biraz daha bekleyeyim uzuna kayıt yaptırıcam sanırım.

Ayrıca sitenin anasayfasında aynı zamanda benim burada kullandığım avatar fotoğrafımı kullanmışlar. Dötüm kalkmadı değil hani :D

• Beğen
Tepkiler: kobalamin
@televole2

Aynen reklam yüzü olmuşsunuz öndeki sizseniz :harika::)

@ÇaNakkaLeRuHu
Telif hakkı olarak yarış için ücret almamalarını söyledim. Bakalım cevap gelecek mi? :)

• Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
@televole2 bu tip etkinliklere katıldığımızda, imza atarak veya sadece başvuruda bulunarak dahi organizasyon şartlarını kabul etmiş oluyoruz.
O şartlarda ise etkinlikte her tür fotoğrafımızın çekilmesi ve her tür ortamda yayınlanmasını kabul etmek var. Hatta organizatöre verdiğimiz kişisel
bilgilerin, telefon numarası / mail ve ikamet adresleri / başka her ne tip bilgi verdiysek hepsinin kullanılmasını kabul etmiş oluyoruz. Meşhur
veri işleme iznini veriyoruz yani. Hatta o da yetmiyor organizatörlere. Kendim kullanacağım gibi, üçüncü kişilerle de paylaşabilirim deyip kabul
ettiriyorlar. Sırf bu şartlara kızıp gerçek/sanal birçok etkinliğe katılmaktan vazgeçmişliğim var. :mad:

Kısaya kaydoldum. İlk yarışım olacak. Umarım arkadan toplamazlar sağ salim bitiririm. Bu arada 75 tl nin içinde İstanbul'dan Orhangazi'ye ve yarışın bitiş noktasından tekrar İstanbul'a transfer ücreti de dahil olduğu için fiyat normal gibi duruyor.

@Ahmet Zeki
İnsanların tepki gösterdiği nokta şu aslında; Geçen seneden hiçbir farkı yok neredeyse yarışın. Yine insanlar ve bisikeltleri taşınacak, yine tişört-madalya verilecek, yine yarış sonu ikramlar olacak vs. Geçen sene bedava olan tüm bu şeyler için bu sene çok uçuk paralar istenmiş. Hani briaz "söğüşleyelim" kafasına girmişler gibi geldi bana da.

Ya para vermek rahatsız etmesin sizi. Türkiye'de bisiklete verilen önem ne kadar da bu tip organizasyonların ücretsiz olmasını bekliyorsunuz? Henüz sponsor paraları ve belediyelerin iyi niyetiyle bisiklet yarışı düzenleyecek kadar gelişmiş bir ülke değiliz maalesef. :/

• Beğen
Tepkiler: ottcci ve cayboylu
Geçen seneki köprü tanıtımıydı. Normal beleş olması. Bu sene kısada köprü yok. Ondan paralı. Birde geçen seneki son dakika değişiklikleri, taşıma işleri falan zarar yazmıştır. Geliri zaten yardım olduğu için para olayına çok takılmamak lazım.

• Beğen
Tepkiler: cayboylu
Nerden kayıt yapıyoruz ? Bulamadım kayıt formu felan.

@Ahmet Zeki mail attım ortalama en düşük hızları
Kısa parkurda ortalama en düşük hız 15 Km/h
Uzun parkurda ortalama en düşük hız 20 Km/h

@Furkan TK

Stravada bilgisayardan girince öyle bir özellik var, rotayı oluşturup hatta sizin performansınıza göre kaç saat dakikada alabileceğinizi bile hesaplıyor.

Seneye düşünüyorum inşallah geliştirebilirsem kendimi biraz daha,iyi olur belki,kendimi geliştirme çabasındayım,antreman vs..devam.

Geri