Scudo Sports

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

Scudo
@Fırat İler Benim cihazımda mysetting kısmında user information ve bike information kısımlarına girilen değerler gözüküyor. Değerleri değiştirdikten sonra save yapmadan çıkıyor olabilirsiniz.

yeni güncelemenin eskiye göre farkı nedir?

@srdrmrs
1. Improve the stability of file transmission by Bluetooth.
2. Solved the problems of ANT+ sensors cannot be recognized and saved
3. Revised other bugs

@yusufgs36 Adamlar bisiklet forumda bu sayfayı takip ediyorlar arkadaşlar ayağınızı denk alın. Burada yazılan bütün sıkıntıları çözmüşler gibi :):):)

• Beğen
Tepkiler: yusufgs36
Beyler. Bu update olayı nasıl yapılıyor. Kesin önceki sayfalarda vardır ama, yaşlılık üşengeçlik getiriyor.

@Fırat İler Yaşlılık derken büyük ihtimalle sizden yaşlıyımdır ama uzun uzun anlatmadan indireceğiniz update dosyasının içindeki word belgesinde yazıyor detaylı.

39. şu aralar durum bu şekilde. kısmet.
upload_2017-11-23_15-5-18.png

Tarih durumu düzeldi arkadaşlar :D Format her şeye çağre imiş :D @trainspotting35

Benim telefonumla neden bluetooth üzerinden bağlantı yapmadığını hala anlamış değilim :D Adamlara mesaj yazıyorum madem update yapıyorsunuz şuna da bir el atın diye, adamlar takmıyor :D

arkadaşlar bu ürünü tomtop tan satın alan arkadaşlar vergi ödediler mi acaba? ben de tomtoptan igs60 ı almayı düşünüyorum da

@S.Çal İgs10 değil ama İgs60 a ödersiniz. Vergi ödeyip ödememeniz pek siteye değil alacağınız ürünün fiyatına bağlı diye biliyorum. Bizim aldığımız igs10 tam sınırda sayılacak bir ücrette ancak igs60 daha pahalı olduğundan vergi ödersiniz diye tahmin ediyorum.

@trainspotting35 sınır 30 euro ya çekilmişti diye biliyorum. igs 10 42 dolar şuan igs 60 81 dolara geliyor. daha önce bike24 ten aldığım bryton rider 310 sayacımda vergi ödemiştim.

@S.Çal Yüksek ihtimalle ödersiniz (igs60). Yüksek ihtimalle ödemezsiniz (igs10)

arkadaşlar bugün v1.07'yi yükleyip bir sürüş yaptım ne yazık ki sensörleri tanımama sorunu devam ediyor. aynı sorunu yaşayıp güncellemeyle gideren oldu mu acaba?

arkadaşlar düzeltiyorum bugün yaptığım sürüşte sensörler bilgisayara ben tanıtmadan bağlandı güncelleme işe yarıyor yani. cihaz şu an için sorunsuz gibi. firmaya bu konuyla ilgili teşekkür maili atmayı düşünüyorum. bir teşekkür de cihazı öneren arkadaşlara. bu paraya gerçekten üstün bir performans elde ettik çok şükür.:)

Merhaba arkadaşlar. Bu gün cihazı PC ye bağlamaya çalıştım. Hiç bir şekilde cihazı PC görmedi. Şarj da edemedim. Cihazı nasıl PC ye bağlayıp ve şarj ediyorsunuz? İnşallah ben yapamamışımdır.

Kabloyu değiştirmeyi deneyin standart bir kablo is görecektir. Ayni usb baglar gibi bilgisayarın tanımasını sağlayın.

Geri