Scudo Sports

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

Aynen giriş yapılmıyor ve ben de tüm ürünlerde Türkiye'ye gönderim yapılmıyor yazıyor ürün sayfasında.

Scudo
Alalım mı almayalım mı derken adamlar Türkiye'ye gönderimi kaldırmışlar.

@Günay Savaş
Şimdi baktım da hakikaten yollamıyoruz artık yazmışlar. O kadar da mal sattılar neden böyle bir karar aldılar ki?

11.11 de Aliexpressten alsanız dahi yine pahalıya geliyor. Adamlara mesaj çekmekte yarar var, mesajla hallolacak gibi bu durum.

Büyük ihtimalle ilk konuyu açan Buğra bey TOMTOP Türkiye bayiliği aldı. :)

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
@Ahmet Bilge Kaan AKIN Bu durumda Bryton rider 310 alacağım muhtemelen. 11.11 festivali de bekleyelim bakalım.

Türkiye gönderimi tekrar başlamış görünüyor.

@trainspotting35 Bundan sonra 3 alana 1 bedava, garantisi benim, bi şey olursa getirin :D

Az önce müşteri hizmetleriyle konuştum açtılar sanırım gönderimi. Üç-beş bi sensör atarsınız artık bana festivalde :D

30 eurodan fazla sipariş verip vergi veren varmı acaba?

Aklıma takılan birşeyi daha sormak istiyorum. igs10 da ekran ışığı saate göre kendisi otomatik mi yanıyor? Manuel olarak söndürebiliyor ve açabiliyor muyuz? Bir de igs50 diye bir model daha var. Ekran biraz daha büyük ve batarya da daha uzun ömürlü. Bunun hakkında deneyimi olan var mı?

@Günay Savaş
Otomatik ekran ışığı, hava kararınca yanıyor. Bence Tr'ye gönderim tekrar kapanmadan alın :D

@Günay Savaş Bendeki model ışıklı 20, ışıksız 24 saat çalışıyor. Zaten hava karanlıkken açılıp haya aydınlıkken kapanıyor, hiç ihtiyaç duymadım ekstra açıp kapatmaya. Bir power bank'e takında maksimum yarım saatte doluyor.

• Beğen
Tepkiler: yusufgs36
Tomtop benim cihazı göndermiş. Singapur postası ile göndermişler. Cumartesi akşam aldım az önce gönderdiler hızlılar.

benim ıg10 da elime ulaştı şimdi. tutucusu henüz gelmemiş. bakalım denemek için tutturmaya çalışacağım bisikletin bi yerine :)

@srdrmrs Oringle bağlanan tutucuda mı yok içinde.

valla kutu içeriği geldi.

(link)

o yuvarlak halkalar tutucu oluyor o zamaman?

@srdrmrs Evet birisini ters birisini düz üst üste kapatın köşelerden oringler ile istediğiniz yere sabitleyin.

• Beğen
Tepkiler: srdrmrs
IGS50E modelini yeni çıkarmışlar.. yine klasik olarak 3 farklı sayfa ekran var..
diğer özellikleri ise;
daha büyük ekran.. daha uzun batarya gücü.. sensör desteği..
bir de "hareket edince uyanma" özelliği eklemişler..

11-11 kampanyasında beklenen fiyatı 68dolar olacakmış.. cihazın fiyatı yavaş yavaş yükseliyor :D

ByOyyg.jpg

(link)

(link)

Geri