Scudo Sports

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

@tekkir Mevcut kayıt bitirmek tamamen kapatmak ile mümkün oluyor. Pause yapıp sürüşe devam edip yolda giderken tekrar hatırlayıp play yaparsanız o iki noktayı düz bir çizgi ile birleştiriyor. Yeni kayıt için tamamen kapamak gerekiyor diye biliyorum.

@tekkir Mevcut kayıt bitirmek tamamen kapatmak ile mümkün oluyor. Pause yapıp sürüşe devam edip yolda giderken tekrar hatırlayıp play yaparsanız o iki noktayı düz bir çizgi ile birleştiriyor. Yeni kayıt için tamamen kapamak gerekiyor diye biliyorum.@srdrmrs sistem hesaplamayı şu şekilde yapıyor İGPSPORT uygulamasını açtığınızda karşınıza data ya bastığınızda 3 zaman dilimi çıkıyor total time-record time ve move time. Move time haraket ettiğiniz süreyi veriyor ve hemen aşağısında bu iki zaman dilimine göre ölçülmüş speed değerleriniz mevcut ilki average speed diğeri move speed Strava ya aktarım yaparken move speed kısmını kullanıyor.

@srdrmrs

Scudo
Arkadaslar bu aldigim tutacakta geldi bugun, tam oluyor bu. 1.5 dolar verip igs10 unuza tutacak alabilirsiniz :D
Site telefondan gonderildi, isteyene bilgisayardan da atabilirim acmazsa eger.

2017 Bisiklet Bisiklet Braketi Tutucu Kolu Bar Için GPS Bilgisayar Montaj Garmin Edge GPS yeni kamp Bisiklet Aksesuarları
(link)
(from AliExpress Android)

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Yapma ya 30 tl verdim ben tüh bileydim keşke daha da elime ulaşmadı yollarda gözüküyor.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN hacı giderken tırtıklı yolda alet fırlayıp uçmasın bu aletde garmınde oldugu gibi ip geçirip gidondan bağlama gibi birşey yapmışalr alet tutucudan çıakrsa bir şekilde yere düşmüyor o ip ile gidona asılı duruyor

oyle birşey yapmışlar mı yani alt tarafında ufak bi delik eski telefonları düşmesin diye kçşelerinde olurdu ya ucunada yaylı gibi birşeyler takardık eğer düşerse elimizden yere düşmeden asılı kalırdı garmın de oyle birşey yapmışalr igsport bunu düşünmüş mü

@trainspotting35
Hocam valla benim oncekinden de daha iyi oldu :D kalitesi de aynı, hic fark goremedim.

@PistonBacak
Hocam vidalandigi icin dusme problemi olmaz, plastik parca kirilmadikca dusmez

@PistonBacak
Gidondan baglarsiniz da ip gecirme olayini yine tutacaga yapabilirsiniz. Alete direk yapamazsiniz, ekran okunmaz yaparsaniz :D

@PistonBacak
Yok alet sola cevirince click diye oturuyor oraya :D

Kaza yapmadiginiz surece dusmez, ben bile sor cikariyorum elimle bazen :D

(link)

oradaki ipi aleyin arkasından geçirip sonra kendi içinden geçiriyorsun sonra gidonun etraıfından alıp bidaha ipten geçiriyorsun düşmesi imkansız oluyo tutucudan çıksa da düşmesi imkansız

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Hee telefonlarda eskiden kosede ip yeri olurdu, kola takarlardi ordan ip gecirip onun gibi bi seymis.

Alette var mi yok mu hic dikkat etmedim :D

yarışlarda malum kazalar çok yaşanıyor garmınlerin bile düştüğünü gördüm bide bir saat onu aramakla uğraşmasın millet:D kendı tutucusundan zor çıkıyor eve bende bir kaç kere denedim garmın ı ama aksılık işte :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN aynen o :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN ona müsait oldugunuz bi ara bakarsanız sevinirim zira çok kişi için ++++ bilgi olacak garmin alacak bütçesi olmayıp bunu alan insanlar diyorki şimdi fakiriz ama salak değiliz filan qW:E D

@tekkir sağlık olsun :D 3 kurusa 1 köfte :D

@PistonBacak hacı şöyle bi zamazingo geçirirsin aletin kenarından olmazsa, üst tarafında biraz yer var (link)

bir ihtimal tutar belki..

• Beğen
Tepkiler: PistonBacak
igs 20e üzerinde arka üst kısımda var o ip geçirmeli yerden. Ordan sağlam bi lastik veya cep telefonları için kullandığımız şeylerden geçirebilirsin.

Ben cihazla 1200 küsür km yaptım şu ana kadar düşmedi. Birkaç kez kendim düşürdüm ama sağlam baya. Yağmurda vs. de kullandım. Çok şekli şemali bozulmasın diyorsanız kılıflardan alın bi tane:

(link)

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@Buğra C yok şekilden değil çalışsın da sıkıntı yok yarıs anında bir kaza drumunda düşerse aramayalım orada asılı kalsın direk devam edelim zaman kaybı olmasın ve göremeyeceğimiz biyere yuvarlanırsa bulamayız yani buda yarısı bırakıp onu aramamıza yol açar yanii

Herkese merhaba abilerim bugün igps 10 elime ulaştı fakat gps sinyalini birtürlü algılayamıyor yardımcı olrsanız sevinirim iyi günler :)

@Dağlar
Hayırlı olsun. Dışarda açık bir alanda bir süre beklemeyi denedin mi? Evde denediysen çekmiyor malesef. Açık bir alanda Gps i bir kere bulduğunda, ikinci seferde daha hızlı buluyor.

@Dağlar bozuk o bozuk sen onu bana gönder ben kullanıcam dağlar gönder sen bana 150 nakit bak sıcak canlı sen garmin alırsın :D

Tam Bryton 310 modele karar vermiştim. Bu konuyu okuyunca kafa karıştı yine. Tomtop da baya bir uygunmuş. Yazılım desteği konusu nasıl igsprot'da?

Geri