Kullandığınız programı (android ya da IOS farketmez) ve profil linkinizi paylaşırsanız, aynı uygulamayı kullanan arkadaşlar birbirlerini ekleyebilirler.. Ben başlangıç için MapMyRide'ı kullanıyorum, en çok bilinenleri ekledim, önerileriniz ile liste büyüyebilir. Önerdiğiniz uygulamanın hangi platformlarda çalıştığını da belirtirseniz liste sağlıklı olacaktır.
Not : Konuyu daha genel bir yere açmak istedim ama uygun bir başlık bulamadığım için Tanışma altında yaşadığım Anadolu yakasını seçtim.. Konu bence birbirimizi tanımamız, takip edebilmemiz için faydalı olacaktır, Admin arkadaşlar uygun görürse daha genel bir başlık altına taşıyabilir, benzeri bir konu vardı da ben görmediysem bu konuyu silebilirler
Ama derli toplu bir liste yapabileceğimi düşünüyorum..
Kullandığınız uygulamada beğendiğiniz ve beğenmediğiniz özellikleri de belirtebilirsiniz..
MapMyRide
Platform : IOS, Android, Windows Mobile
(www.mapmyride.com)
fatihto - (link)
Sports Tracker
Platform : IOS, Android, Nokia, WindowsMobile (sadece N91)
((link)
Endomondo
Platform : IOS, BlackBerry, HTC, LG, Motorola,Nokia,Samsung
((link))
Not : Konuyu daha genel bir yere açmak istedim ama uygun bir başlık bulamadığım için Tanışma altında yaşadığım Anadolu yakasını seçtim.. Konu bence birbirimizi tanımamız, takip edebilmemiz için faydalı olacaktır, Admin arkadaşlar uygun görürse daha genel bir başlık altına taşıyabilir, benzeri bir konu vardı da ben görmediysem bu konuyu silebilirler
Kullandığınız uygulamada beğendiğiniz ve beğenmediğiniz özellikleri de belirtebilirsiniz..
MapMyRide
Platform : IOS, Android, Windows Mobile
(www.mapmyride.com)
fatihto - (link)
Sports Tracker
Platform : IOS, Android, Nokia, WindowsMobile (sadece N91)
((link)
Endomondo
Platform : IOS, BlackBerry, HTC, LG, Motorola,Nokia,Samsung
((link))