Scudo Sports

GPS Tracker Kullanlar Kulübü

fatihto

Üye
Tepki
6
Kullandığınız programı (android ya da IOS farketmez) ve profil linkinizi paylaşırsanız, aynı uygulamayı kullanan arkadaşlar birbirlerini ekleyebilirler.. Ben başlangıç için MapMyRide'ı kullanıyorum, en çok bilinenleri ekledim, önerileriniz ile liste büyüyebilir. Önerdiğiniz uygulamanın hangi platformlarda çalıştığını da belirtirseniz liste sağlıklı olacaktır.

Not : Konuyu daha genel bir yere açmak istedim ama uygun bir başlık bulamadığım için Tanışma altında yaşadığım Anadolu yakasını seçtim.. Konu bence birbirimizi tanımamız, takip edebilmemiz için faydalı olacaktır, Admin arkadaşlar uygun görürse daha genel bir başlık altına taşıyabilir, benzeri bir konu vardı da ben görmediysem bu konuyu silebilirler :) Ama derli toplu bir liste yapabileceğimi düşünüyorum..

Kullandığınız uygulamada beğendiğiniz ve beğenmediğiniz özellikleri de belirtebilirsiniz..

MapMyRide
Platform : IOS, Android, Windows Mobile
(www.mapmyride.com)

fatihto - (link)

Sports Tracker
Platform : IOS, Android, Nokia, WindowsMobile (sadece N91)
((link)

Endomondo
Platform : IOS, BlackBerry, HTC, LG, Motorola,Nokia,Samsung
((link))

Scudo
Ben endomondo kullanıyorum imzamda

Ekleme:daha 20 dk önce yaptıgım full tırmanış olan rotama bakabilirsiniz full bayır ama gerçekten çok dik bir bayır.

Birde başlıkta gps tracker yazınca insanlar bunu bir program gibi anlayabilir ve hiç bakmazlar onun yerine gps programı yazsaydın daha iyi olur artık yazamassın ama mod arkadaşlar ilgilenebilir.

Rütbem mi yetmiyor bilmiyorum ama ilk mesajı değiştiremiyorum :)

Fikir benim de çok hoşuma gitti.. hatta yeterli ilgi görürse bence daha üst seviye bir başlıkta olmalı.. ama dediğim gibi burayı bulabildim.. Başlığı nasıl düzeltebileceğimi çözersem, 2-3 tane daha çok kullanılan uygulama adı ekleyeceğim..

iPhone kullanıcısıyım. Uzun süre Cyclemeter kullanmıştım. 4.99$ fiyatı var. Bana göre en iyisi bu program. Sadeliği, bilgi genişliği, sosyal ağlarla entegrasyonu olsun çok başarılı. Fakat 6-7 ay önce fabrika ayarlarına döndüm ve apple kimliğimde de bir sorun çıktığından Cyclemeter tekrar satın alamadım. Map my ride denedim, o da çok sarmadı beni. Sports Tracker kullanıyorum 2-3 turdur. Oldukça başarılı bence. Siyah ve tam beyaz ekran seçenekleri var, bilgiler sade ve net. Güzel bir uygulama tavsiye ederim. Stravayı çok metediyorlar ama onu da premium olmadan 1 kere kullanayım dedim, bir işe yaramadı.. :)

Bende ne programı bu derken fark ettim. Hemen N8 e Sport Tracker indirdim.
Endomondo mu yoksa Sport Tracker mı daha iyidir. Hangisini tavsiye edersiniz.
Çok işime yarayacak. Paylaşımınız için teşekkür ederim.
(link)

Tolga can endomondoyu tavsiye ediyorum aslında bütün programlar neredeyse aynı özelliklere sahip ufak tefek farklar var endomondonun tek beğenmediğim yanı durduğunda programda otomotik olarak duruyor ama 10-12 saniye geçiyor ondan sonra duruyor.sports tracker da ise mesela 2 km nin altına düştügünde direk duruyor.ama burada gps etkili bence.endomondoda durdugunu algılayacak sports tracker da ise 2 km altına indiğini anlayacak kesinlikle endomondo diyorum

Sport Trackerın tüm ayarları iyi güzelde, veri nasıl siteye gidecek anlamadım.
Sekronizasyon için mail adresi yada herhangibir bağlantı kısmı ayarlarda yok. Sadece telefon ayarları var.
Ben mi çok kör bakıyorum bilemedim. Birde endomondoya göz atayım. Daha iyi bir programa benziyor.

Endomondo daha basit geldi. Bugün işe motosiklet ile geldim. Deneme yarına kaldı. Merakımdan motosiklet ile de deneyebilirim :D

@Tolga Can

MapMyRide'da bu belirttiğiniz yapılabiliyor, sitede hazırladığınız route'ı telefona gönderebiliyorsunuz.. telefonda hazırladığımız da sanırım direkt çıkıyor zaten sitede, bundan emin olamadım, bakayım..

Endomondoda siteye veri yüklemek için hiç bir şeye gerek yok sadece telefon internete bağlı olacak tur sırasında internet olmasada olur eve gittiğinde acarsın interneti anında sitede bilgiler hangi bilgileri verdiği konusunda benim profilime bakabilirsin imzamda

Telefonumda internet mevcut, her yanım internet desem yeridir. :D
Sports Tracker görsel olarak çok iyi hazırlanmış. Ancak site ile arasında nasıl bağlantı kurcağıma dair en ufak fikrim yok.
Her yerini karıştırdım ama bulamadım.

Endomondo ise cep telefonundan da siteye giriş hakkı veriyor. Basit ama daha etkili, Sitesi Sport Tracker göre kötü,
yapacak bir şey yok. Bundan sonra daha iyisini bulana kadar endomondo takılacağız.

• Beğen
Tepkiler: aertan
en doğru karar budur

bu programların daha önce yapılmış bir incelemesi vardı sitede bir yerde. bu arada kimse strava kullanmıyor mu? en yaygın olan o halbuki.

ben stravayı pek sevmedim hocam internet istemesi büyük bir dezavantaj benim için

Strava istatisklere dayalı bir site galiba, 3-5 gün önce ziyaret ettim. Ancak hoşuma gitmedi.
Gezi fotoları da yükleniyor mu bilmiyorum. Çok da fazla incelemedim. Gezen arkadaşların istatikslerini gördüm.
Sports Tracker da sadece N91 yazıyor. O yüzden bana uymadı galiba :agla:

Selam arkadaşlar ben note2 kullanıyorum bisiklet ime telefon tutacak ile bağlı sürmeye başlamadan önce ayarları yapıyorum aynı yol bilgisayar gibi tüm veriler önümde anlık hız toplam süre ortalamaları hepsi ekranda. Sadece sportstracker sitesi ne uyu olmanız yeterli
Ayrıca sportstracker ile bilgilerimi uploaded ediyorum. Bilgisayar da takip edebiliyorum. Haritada nerden gitmiştim ne kadar hızlı surmusum nerde durumum hepsi ogrenebiliyorum.
Bu arada elimde note2 ve s3 göre bisiklete gidona baglayacagimiz şu geçirmez kılıf mevcut

bendede note 2 var bunları yaparken telefonun sarjini nasıl yettirebiliyorsunuz. ve bisiklete bağlayacak kılıfları nereden aldınız

Geri