Scudo Sports

GPS cihaz hediyeli soru yarışması. Hediyemiz teslim edildi!

bisiklet demek ozgurluk demek , bilinmeyen yerlerin kesfedilmesi amaciyla yillarca bisiklet surdum, surduk, ama eger bir gps cihazimiz olsaydi bahsettigim kesfedilmeyen yerleri sadece kesfetmekle kalmaz neresi oldugunu nereye ait oldugunu arsivleyebilir ve mukemmel bir kitap yazabilirdim , bence gps cihazi luks degil bir ihtiyac gunumuzde , hele birde ulkemizdeki alt yapi tam anlamiyla hazir olunca gps kullanmak daha keyifli olacaktir

Scudo
selam, bu cihaz güzel olabilir ama o zaman sporcunun tüm uvuzlarını kullanması ile yaptığı iş spordan çıkıp,teknolojik bir aktivitasyondan ileri gidemeyecektir.Belki hiç bilmediğiniz veya daha önce gitmediğiniz yerleri gösterebilir ama ben yön duyguma daha çok güveniyorum.Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.RADARMAN

sınırlarımızı aşıp yenı korkusuzca bisiklet keyfi yapmak !
muhammet dursun zengın

@Mesut Girgiç

küçük bir fiber teknem var denizde tesadüf iyi çupra yakaladığım bir nokta buluyorum aynı yere sonraki günlerdede gelmek için sahile bakıyorum hımmm diyorum caminin ikinci minaresinin ucu arkadaki sitenin köşesine gelecek v.s yani kerteriz alıyorum.Birsonraki günmü ....nerede araki bulasın..Ama GPS cihazım olsa hemen çupra noktası koordinatları şu şu ertesi gün aynı noktayı bulurum..

selam
evet bir adet GBS .cıhazı var
bunun karşılığı sadece bir insan
yeterli olacakdır ...

evliliğinizi kurtarır; nasılmı her pazar 8.30 da ormana girersin ve hanıma en geç 13.30 pm de evde olacağına ve 4.5 yaşındaki kızım ve karımla güzel bir pazar geçireceğime söz veriyorum diye bi laf sarfedersin. sonra 10.30 da yeter bukadar der dönüşe geçersin, dönersin dönersin ama bi türlü dönemezsin ve kendikendine vay anasını sayın seyirciler gene kaybolduk olursun eve 16.30 da gidersin hanımda ki surat , kızdaki hayal kırıklığı bendeki yorgunluk üst üste delir ancak kızla evcilik oynarsın ve sonunda hanımdan ceza ( ceza: no mambo-cambo ) alıp kıç üstü oturursun. iki hafta üstüste aynı hatayı yaparsan 3. hafata riske atmamak için bisiklete bile binmezsin. Ama gps olsa eve 13.30 da dönersin mutku bir koca, baba, ve önemlisi erkek olursun!!

konumumuzu-yerimizi doğru bilip anın ve ortamın(çevrenin) tadını daha iyi çıkarabilmek için... :)

Bisikletcinin gps'e ihtiyaci yoktur, yanlis yola sapip kaybolmak, azcik fazla yol yapmak size gore degilse gps'in de yapacagi bisey yok zaten :)

Ulkemizin en zor arazi ve iklim şartlarında tek başıma pedal bastığım için.

Konuyu dağıttım herhalde ama
Forumda ne çok gps düşmanı varmış öyle.. :)

Babam bana hep "oğlum sen neye hizmet ediyorsun senin gittiğin yol yol değil kendine doğru bir yol çiz" derdi bana onun için lazım olabilir:)

bence doyasıya tümparkurları gönül rahatlığıyla gezmek vede hangi parkura nasıl gire bileceğimizi bilmek için

bu sorunun en iyi cevabı yoktur:
yelkenli ile dünya turu yapıyorsanız pasifikte mercanların teknenizi paramparça etmemesi için,
bir dağcı iseniz aniden bastıran tipi de dönüş yolunu kaybetmemeniz için,
keşfetmek için yürüyorsanız keşfettiğiniz yerlerin belki de gördüğünüz son yerlerin olmaması için olabilir...
yada bambaşka birşey, bir piyade takım komutanı iseniz belkide emrinizdeki askerlerin hayatta kalabilmelerini sağlamak için...

"Ülkemin güzel topraklarında bilerek kaybolmak için."

Ayrıca böyle bir yarışmanın düzenlenmesi tüm kullanıcıların fikirlerini ortaya koyabilmesi çok güzel bir etkinlik teşekkürler bisikletforum.com

Geri