Scudo Sports

gözlükten akan ter...

@İslam Gölge

Bende alıcam fakat birçok çeşit var. Acaba siz hangisini kullanıyorsunuz? Polar, Wool, The Original ve dahası...

(link)

Öneriniz nedir acaba?

@İRŞAD ÇETİN

İrşad Bey, şuraya bir bakın :)

(link)

Scudo
Çok teşekkür ederim Tamer bey. Gerçekten çok yardımcı oldunuz. o tarafa doğru bisikletimle gidecektim. Geçerken alacağım bir tane :)

@İRŞAD ÇETİN

Rica ederim :) Hayırlı olsun şimdiden :)

Ben özellikle yokş çıkarken alnımdan akan terin gözlerimi yakmasından şikayetçiydim. Her zaman kaskın altına buff takarım ve buff ı kaşlarımın üzerine kadar indirdiğimde sorun çözüldü. Buff teri emip buharlaştırıyor.

• Beğen
Tepkiler: İslam Gölge
@İRŞAD ÇETİN

İrşat Bey Ankara Kent Park YKM'de buff var (44 TL)

@Cüneyt HOCAOĞLU

Abi bu Buff iyi de bayağı pahalıymış yalnız...

baflar çok özel kumaşlardan üretildiği için fiyatları yüksek hava temizleyici özellikleri var kışın ağız ve burnunuz kapalı kullandığınızda araba egsozu baca dumanı vs. hiç bişeyden etkilenmiyosunuz nano teknolojik kumaş olduğıu için bir çok avantajı var.

Alından sızan ter'in gözlük camına,daha da kötüsü gözlerimize girmesi gerçekten de büyük sorundur.Ben eskiden beri (1980) suyu mükemmel çektikleri için,eski nevresim,çarşaf ya da yastık kılıflarından yaptığım bandana ve bantları kullanıyorum.Ben bandanaya 40-50 tl veremem diyenler gönül rahatlığıyla kullanabilirler.İstediğiniz boyutta kesebiliyor olmanız da cabası.Tek sorun eşiniz ya da anneniz tarafından yakalanmak zira en son bandana yapmak için kestiğim kumaş Hint patiskasıymış,eşimin hayli canını sıktı.Oysa ben eski sanmıştım,ne bileyim görünümü öyleymiş.Uzatmayayım,alternatif isteyenler için...

Bandana aldım sorunum çözüldü arkadaşlar.
Derya abi keşke daha önce okusaydım bu mesajı :) Çok işime yarardı. Bandanaya verdiğim paraya yeni bir forma alırdım :)(

Geri