Scudo Sports

Görmemişin bir KRON'u olmuş..

@aliburak

Tura çıkmadan mı yoruldu baba :-D bu karda kışta nereye böyle :)
@Alatay Alparslan Rahatsa hiç elleme bence ben geçen öyle seleli bi bisiklete bindim ardindan kendi seleme oturunca taşa oturmuş gibi oldum :-D ama görsellik te hoş durmuyor o ayrı mesele :)

@DOĞAN ÖZCAN
Fotoğraflar gözükmüyor sanki :-/

Scudo
@Olgun Zengin

Karda kampın yeri ayrı. :p

• Beğen
Tepkiler: geloturikidakka
Olgun kardeşim Merhabalar, Artvin'den herkese selamlar saygılar.. Birader kusura bakma ama bisikletini neden sattığını merak ettim ? Tesadüfen senin bisikletine denk geldim,forumdan da resmi görünce tanıdım.. Ayrıca yazdığın miktar şu an ki piyasa fiyatının üstü :) Senin Kron yaşlandıkça değerleniyor sanırım :) (link) 560 TL şu an ki fiyatı :) 2. el bisiklet almaktan vazgeçtim kardeşim, memnunsan eğer bisikletinden bu bisikletten almak istiyorum.. İlgin için şimdiden teşekkür ederim,saygılar ~

• Beğen
Tepkiler: geloturikidakka
@Kemalist1938 Bisikletimden gayet memnunum hiçbir sıkıntısı yok giriş seviyesi için fazlasiyla iyi. Yaptığım yapacağım gezileri birilerinin zoruna gitti. Bende sinirlendim satıyorum :) pişman olacakmıyım fazlası ile! Ama yapacak birşey yok :) şarap misali değil de ben alırken de internet fiyatı 590 felandı. Ama fethiye can bisiklette halen 675 tl :-D zagen birazda pqzqrlik payı bırakayım dedim :) ipad mini ile takas isteyen var bakalım nasip neyi gösterir bilinmez :) Ha bence tek eksiği sanki vites ayarları çabuk bozuluyor. Birde hiz konusunda yetmiyor bana ( birçok bisiklette öyle bunla alakasi yok . aynakol vs oranindan). Yokuş çıkışı falan güzel lastikler güzel hic patlamadı. akortta en ufak bozulma yok(fazlasi ile engebeli yollara girdim).selesi rahat alistim ben. Bagaj deliği var. V fren güzel ama daha iyi olabilirdi. E fiyat performans olarak fazlası ile iyi. Herkesin şikayet ettigi maşadan bende bahsedeyim sert bir yere girsen tak diye maşanin vurma sesini duruyorsun çok oldu. Ki iyi masa istersen zaten ona 560 tl verecen. O yüzden lafım yok maşasina ama şehir içinde uzun yolda sıkıntısı yok. O engebeli yolda oldu öyle. Ağırligini bilmiyorum ama apartmandaki diğer biskmletlerden fazlasi ile hafif ( biskletleri yerleştirirken diğer bisikletleri de kaldiriyorum ( ufacık merdiven alti 4 daire 6 bisiklet var)). Aklımdakiler bunlar şimdilik diyeceğim. Başka aklına takılan soru olursa yardimci olmaya calisirim :)

• Beğen
Tepkiler: Kemalist1938
İlgin için minnettarım, daha iyi bisikletler ile hayatının renklerini yakalamanızı dilerim kardeşim..

Bizde Artvin`de arkadaşlar olarak bisiklet ile amatör olarak başlayacağız geziler için, belki daha iyi bir bisiklet ile ileride nasip olursa devam ederim ama şimdilik senin ki gibi orta bir bisiklet ile başlamak istiyorum. Epeydir bisiklet özellikleri,kadro, maşa,amortisör derken işin içine girdim. Bu tür aktiviteler için ilk uzun vadeli bisikletim olacak, Artvin`in stabilize yolu fazla, genelde çamur olsun,toprak olsun,taş yolda gideceğim diyebilirim. Doğası harika,manzaralar harikulade.. Nalına mıhına çok vurunca; o mu , bu mu , şu mu derken işin içinden çıkılmıyor... Günahıyla sevabıyla orta şeker alacaksın senin ki gibi, zamanla zaten deneyim ile daha iyi bisiklet için beklentilerin artacak,şimdiden maşa,sele,amortisör olayının detayını değil de bir an evvel iyi kötü deneyim yaşamak istiyorum .. Tekerine taş değmesin, sağlıcakla kal kardeşim ~ :)

Geri