Scudo Sports

GoPro kamera bisiklet çekimleri

@SagFan Kısa kısa çekimleri hemen aktarıyorum, bunların kayıpsız netlik çekimleri de eklenecek ( 1 tanesi eklendi ) : (link)

Scudo
Gopro icin gidon aparati vardı dün yolda tumsekten gecerken kırıldı yere düştü. Simdi tekrar almak istiyorum ama gidonda titreme oluyordu. Göğüs aparatimi yoksa delikli kask aparatimi alsam bilmiyorum.

Sony Action Cam FDR-X1000V 4K ile çektiğim Uludağ Süleymaniye Köyü - Bursa arazi inişi videomu paylaşmak istiyorum.

Uludağ yolundan 20km'nin üzerinde tırmanıp köye ulaşıyor ve arazideki patikalardan harika görüntüler eşliğinde tekrar şehre iniyoruz.
Son zamanlardaki en keyif aldığım turlardan biriydi benim için.
Bu arada video geçen ay kaydedilmiş olup editleme işlemi yeni bitmiştir. Yoksa şuan Uludağ'da yoğun bir kar yağışı var sabahtan bu yana:)

Görüntü kalitesi, video editleme esnasında ve youtube'a yüklerken baya bi düştü. Yüksek boyutlu dosyalarla çalışmak istemedim. Bu yüzden kameranın performansını merak edenlere orijinal kayıtlardan uzak olduğunu söyleyebirim.

Göğüs aparatıyla, 170° açı, 1080-60p ile kayıt edilmiştir.

• Beğen
Tepkiler: ratm ve Cem Tunç
Bu da benim geçen yaz deneme amaçlı yaptığım çekimdi
*youtube videomda ki müziği telif hakkı nedeniyle silmiş o yüzden pek de eğlenceli bir yanı kalmadı*

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Eklediğim video da benden gelsin. Şubat ortasında sezon açılışını yaptım. Kamera sony fdr-x3000 4k çekim yapıyor ama 2 saatlik 4k kayıtı bilgisayara aktarıp düzenlemek işkence olurdu. Kalitesini 1080 yaparak sizlerle paylaşıyorum. x4 hızındadır

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
@aeneskral

Benimkiler genelde enstantane üzerine yoğunlaşılmış (malum kapladıkları alanlar GB'larla ölçülüyor) durumda instagram hesabımda mevcut. Özellikle Time Lapse olayına biraz takmış durumdayım, ayrıca ''dümdük'' şekilde yolu çekmekten sıkılanlara değişik çekim açıları hususunda tüyolar içerir.

(link)

Aksiyon kameraları görelim beyler bu kadar az kişi olamayız [emoji41] Sony kullananlar beri gelsin [emoji41]

• Beğen
Tepkiler: Ghost Buster
ben de sony ciyim. :) ama sony üzüyor bizi. macbook kullanıyorum 7 yıldır ve geçenlerde high sierra sürümüne yükselttim işletim sistemini ve maalesef high sierra desteklemiyor sony nin kendi yazılımı ..

ama her şeye rağmen fdr x3000 candır

Ben oluşabilecek muhtemel uyumsuzluklardan hala Sierra kullanıyorum [emoji41]

Geri