Scudo Sports

GoPro kamera bisiklet çekimleri

@maboc bey buradan aldım : (link)

Ve buradaki sistemi kullanarak 7 $ + %6 indirim de aldım : (link)

Fakat henüz yeni geldi bu sabah o yüzden hiç video çekemedim. Karşılaştırmalı şu mantıkta çekim yapacak :

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
Scudo
@maboc güzel olmuş fakat kamera açısını biraz daha iyi ayarlarsanız daha güzel görüntü alabiliriz.Bir de alttaki hız göstergelerini nasıl yaptınız öğrenebilir miyim

2015 yılı kapıdağ turundan bir iniş videosu. 2,27 deki köpeğe dikkat :)

ek: kamera sj5000+

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
videoları nasıl edit ediyorsunuz ve grafik olarak hız,rota vs nasıl ekleniyor :( bunun bi konusu var mı ?
videolar da çok iyi özendim

@Aykuttasdelen

ben bu işlemler için garmin VIRB Edit kullanıyorum. program ücretsiz ve kullanmak için herhangi bir garmin cihazına ihtiyacımız yok :)

bir adet video kaydı ve telefondan strava ile kaydedilmiş gps kaydı yeterli. programın eski bir versiyonu için nasıl kullanıldığına dair şöyle bir de (link) mevcut.

720p açılmasına rağmen videoda pusarma var. Yani kalite çok düşüyor eden öyle acaba?

@AliÇimen video convert işlemlerinde görüntü kalitesinden çok ça ödün vererek toplam video boyutunu bir hayli düşürdüm. 1080p boyutunda bir video tam kalite işlemiş olsa idim ortaya 3 - 5 dk lık bir video için GB larca veri çıkıyor. böyle büyük dosyaları saklamak da başka yerlere yüklemek de bana zulüm geliyor açıkçası.

@Aykuttasdelen rica ederim lafımı olurmuş :)

• Beğen
Tepkiler: AliÇimen
@isamorgil TEŞEKKÜRLER bilgi için.ahh işte o gps kaydı işi zor:)

@directedby rice ederim . gps kaydını videoda tam olarak senkronize etmek gerçekten de çok dikkat istiyor. titiz olduğumdan bir hayli uğraşı yorum KM saati ile gps kaydının hızlarının üst üste oturması için.

@directedby hocam videoyu ben cekmedim
Video ya gps ekleme işi sony aksiyon kameralarinda kolay progmanindan yukluyorsun arkadasin kulladigi ne program bilmiyorum benim videolari bunlar

@maboc bu da çok iyiymiş ya.sony araştırayım o zaman .

Geri