Sti kolların kadraja girmesini istemiyorsanız aşağıdakine benzer bir ürün kullanmanız gerekir. Ben aynısını kullanıyorum. Sadece yolu görüntülüyor. Gopro'yu baş aşağı takıp ayarlardan da görüntüyü baş aşağı çekim olarak ayarlıyorum.
@canayaz0734 çekim için çok seçenek var. 1080/720/1080p 24+48+30+60 1080p süper view vs gibi. bunlar harici birde ntsc ve pal var. kılavuzda kuzey amerika hariç pal kullanın diyor. pal da ise 1080/60 yerine 24+48+54 seçenekleri var. siz hangisini kullanıyorsunuz ?
1080p 60 Fps kullanıyorum benim için önemli olan yüksek fps ağır çekimler için minimum 60 fps de makul .Görüntü kalitesini biraz daha düşürüp 720p 120 Fps alınabilir.Lakin Şu an için 2k ve 4k çekime girmedim. Super-wiew görüş açısını genişletiyor.Burada önemli olan sizin ne amaçla kullanacağınız sezgin bey kolay gelsin...
@canayaz0734 benimki anı biriktirme maksatlı ailem ile. birde vidyoları müzik vs ile editleyip evde çiğdem çitleyerek hdtv den izleme. başka bir amacım yok hakim bey 1080p/24 yeterli olur zaar değil mi ?
Bugün ilk go pro çekimimi yaptım . Virb Edit programı ile de üzerine Strava'dan indirdiğim gpx dosyasını import ettim. Sahil'd 30km hızı aştığım için videoyu gören bir polis amca ceza yazmasın
@Emrah Özşahin import sonrası video boyutunda artma oldu mu?
Gopro kaydının üzerine Garmin verilerini gömünce video boyutu coşuyor. Neredeyse 1,7 kat artıyor.
GoPro aksesuarı denince aklıma geçen yaptığım kap geldi. Arkadaşımın kamerasıyla çekim yapıyorduk, su geçirmez kap görüntüyü bozuyor gibiydi, arkadaşım açık kap alıcam ama pahalı deyince hemen yaptım
1920x1080 60fps 17:10 dakikalık bir çekim yaptım.
Üzerine Strava Gps verilerini ekledim
1280x720 30fps olarak export ettim (15:44 dk) 1.32 GB oldu toplam
Tabi başka programlarla kaliteyi düşüreceğim mecbur.