Scudo Sports

GoPro Hero 5 hayırlı uğurlu olsun...

300,400tl bütçem var şuan ama
Güzel kamera yok sanırım üstelik aksesuarlarda çok pahalı

Galaxy S7 Edge cihazımdan gönderildi

Scudo
@Bartu Bilgi bence o fiyatlara aksiyon kamera alabilirsin biraz araştırırsan. Telefon düşer falan gerek yok :)

kbj02W.jpg
Np5GyO.jpg

S7 edge varsa riske atmamak için bantlanabilir. ama bu haliyle sarsıntıda düşmüyor. kaza olursa bilemem :D

bir tuşa indirgenmesi iyi olmuş. lcd ekran kötü gereksiz olmuş. pilin ömründen daha fazla gidecek demektir.

Tam da bu başlığın üzerine aşağıdaki video denk geldi. Güzel bir kıyaslama olmuş.
Gopro'nun birinci nesil kamerasını 2010 yılında almış ve uzunca süre su altı, bisiklet ve yamaç paraşütü uçuşlarında kullanmıştım.
Aradaki nesilleri kaçırdım ve gopro5 çıktığında hazır yurtdışındayken direkt aldım. Şu anda memnunum. Batarya konusunu dile getiren arkadaşlar, aynı sorunu ben de cihazın ilk 1 haftasında yaşadım. Birkaç şarj sonrası kendiliğinden düzeldi. Net olarak batarya kullanım süresi veremiyorum. Kamerayı aldıktan sonra hafıza kartı olarak SanDisk Extreme PLUS 64GB microSDXC UHS-I/U kullanmaya başladım.
Sony'nin görüntü stabilize olayı etkileyici. Kayıtlardaki doğallık ve sesin daha kayıpsız ve net kayıt alması da etkileyici. Kendi adıma gopro tercihimin sebebi önceki nesilden kalan aparatları kullanabiliyor olmamdı. Bir de tabi alışılmış marka tercihi var. Bir de sony'nin duruşu bana kaba ve büyük geliyor. Gopro elde tutarken bile kavraması daha rahat duruyor.

• Beğen
Tepkiler: adilmusazafer
5 tam olarak bisiklet için geliştirilmiş sanki. Eski nesillerde cihazlar suya dayanıklı değildi. Sadece kılıfla beraber 40 metreye kadar suya dayanabiliyordu. Yeni nesil 5'lerse kılıfsız 10, kılıfla 60 metreye kadar suya dayanımı var cihazların. Ayrıca yeni nesillerde suya dayanıklılık geliştirildiği için kapsız kullanım olayı artacağı için rüzgar sesi engelleyici özellik getirilmiş. Buda motor, bisiklet ve sürat sporlarında oldukça işkevsel hale getiriyor cihazı. Yine yeni nesil de sesle kontrol(7 farklı dilde), bulut özelliği eklentileri oldukça fark açıyor bence..

• Beğen
Tepkiler: adilmusazafer
Sanırım GoPro kullanan arkadaşlarla aynı düşünceleri paylaşıyoruz. Direk su geçirmemesi gibi küçüklüğü hafifliği görselliği :)

• Beğen
Tepkiler: kasimpasabisiklet
@adilmusazafer son günlerde adını sık sık duyuyorum bu cihazın. Gerçekten iyi görüntü kalitesi oldugunu söylüyor herkes

@kasimpasabisiklet

NVIDIA & ATI gibi ( Nvidia GoPro)

Apple & Samsung gibi (Apple GoPro)

Garmin & Polar gibi (Garmin GoPro)

:)

• Beğen
Tepkiler: kasimpasabisiklet
iphonedo incelemesinde görüntü kalitesi olarak sony çok fazla ezmiş. Özellikle gidon üzerinde kullanımda sony çok büyük avantaj sağlar.

Avantaj ve dezavantajlarını iyi araştırırsanız sjcam4000 wifi fena bi kamera değildir, kutu içeriği de epey iyidir.

Tabii ki bir go-pro değil, ne kadar ekmek o kadar köfte... :)

hepsinin avantajları var. mesela xiaomi 4k bitrate olarak en yüksek olanı. sarsıntı önleme olarak da hero 5 den iyi :D sjcam 4000 özellikle hero 3 öncesi modellerle kafa kafaya gidiyordu.

@ilkercom

Kesinlikle, potaya xiaomi'yi sokmamak olmaz o da güzel cihaz :)

Geri