sonyaz Daimi Üye Kayıt 13 Kasım 2014 Mesaj 243 Tepki 398 Yaş 39 Şehir ankara Başlangıç 2015—16 Bisiklet Peugeot Bisiklet türü Yol bisikleti 20 Mayıs 2021 #21 Myali demiş ki: eklediğim gibi yaptığınızda aktif olarak göstermiyorsa o videoyu gps açık değilken çekmişsiniz demektir harici olmama şansı yok çünkü. Hepsini görüntüle... Quickstart ile açılyorum. Göğüs kısmında taşıyorum kamerayı, demekki GPS çok zayıf Tepkiler: necmeddin
Myali demiş ki: eklediğim gibi yaptığınızda aktif olarak göstermiyorsa o videoyu gps açık değilken çekmişsiniz demektir harici olmama şansı yok çünkü. Hepsini görüntüle... Quickstart ile açılyorum. Göğüs kısmında taşıyorum kamerayı, demekki GPS çok zayıf
M Myali Forum Bağımlısı Kayıt 2 Temmuz 2018 Mesaj 1.040 Tepki 1.667 Şehir Amasya,Samsun İsim Sef Başlangıç 2003—04 Bisiklet Carraro Bisiklet türü Şehir - Tur 23 Mayıs 2021 #22 GPS zayıf gibi bir durum söz konusu olmaz diye düşünüyorum. Bakın benim iki gün önce çektiğim video. Tepkiler: necmeddin
sonyaz Daimi Üye Kayıt 13 Kasım 2014 Mesaj 243 Tepki 398 Yaş 39 Şehir ankara Başlangıç 2015—16 Bisiklet Peugeot Bisiklet türü Yol bisikleti 24 Mayıs 2021 #23 Myali demiş ki: GPS zayıf gibi bir durum söz konusu olmaz diye düşünüyorum. Bakın benim iki gün önce çektiğim video. Hepsini görüntüle... Kamera kaskınızın tepesinde miydi. Ben göğüs aparatı ile kullanıyordum.
Myali demiş ki: GPS zayıf gibi bir durum söz konusu olmaz diye düşünüyorum. Bakın benim iki gün önce çektiğim video. Hepsini görüntüle... Kamera kaskınızın tepesinde miydi. Ben göğüs aparatı ile kullanıyordum.
M Myali Forum Bağımlısı Kayıt 2 Temmuz 2018 Mesaj 1.040 Tepki 1.667 Şehir Amasya,Samsun İsim Sef Başlangıç 2003—04 Bisiklet Carraro Bisiklet türü Şehir - Tur 24 Mayıs 2021 #24 sonyaz demiş ki: Kamera kaskınızın tepesinde miydi. Ben göğüs aparatı ile kullanıyordum. Hepsini görüntüle... Hocam evet kaskta fakat farketmez.Siz GPS ile çektiğiniz dosyayı upload edin paylaşın ben kontrol edeyim isterseniz. Tepkiler: necmeddin
sonyaz demiş ki: Kamera kaskınızın tepesinde miydi. Ben göğüs aparatı ile kullanıyordum. Hepsini görüntüle... Hocam evet kaskta fakat farketmez.Siz GPS ile çektiğiniz dosyayı upload edin paylaşın ben kontrol edeyim isterseniz.